DEAR KARMA I HAVE A LIST OF PEOPLE YOU MISSED!

Världen är dum! Människor går på alldeles för mycket gossip, tror att alla rykten är sanna. Bara för att någon idiot säger något eller skrivit något, så betyder det inte alltid att det är sant. Det finns alltid två sidor av historien. Döm inte varenda jävel för något eran polare sagt att han hört från någon annan random människa.
Och alla falska jävla fitt*or till vänner som leker vara din vän men sedan hugger dig i ryggen och behandlar dig som du vore något trash de hittat i soptunnan. VEM FAN ÄR ÄKTA EGENTLIGEN?  Hur vet man att även de närmsta inte går och snackar skit och sprider rykten?

Jag kan lova er här i min blogg. Att inget jag skrivit vart skitsnack. Ingenting, visst det har varit skitsnack men det har varit SANN skitsnack. HATAR när människor sprider falska rykten, när dom säger saker om dig för att höja sig själva & få folk att tro att Han/Hon är världens finaste människa  som aldrig gör fel, vilket i själva verket var precis det Han/Hon GJORDE!
och den DOM skrivit eller snackat massa BULL om är det falskaste, fast egentligen kanske varit så jävla äkta mot just de människorna..
LÄGG NER NU. SKA NI SNACKA SKITSNACK, SÄG SANNINGEN & INGA JÄVLA LÖGNER.

Och detta pekar inte på någon viss person, utan är bara allmänt. Sjukt trött på vissa människors beteende och sättet dom behandlar andra människor på. USCH
image description

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0