Göteborgs pinsammaste bloggbrud

Stör mig så grovt mycket på denna bloggbrud som tror att hon har världen i sin hand och att hon skulle vara någon glamourös prinsessa? Såg även nu att hon skrivit massa skit om storbloggerskan Paulina "Paow" Danielsson. Det stinker avundsjuka! Hade inte Denise särat på benen för hela facebook och lagt ut nakenbilder hit och dit hade hon aldrig blivit "KÄND", snarare B kändis. Denna tjejen är inte bara äcklig och överdriven utan dessutom ful.
Att se henne in real life.. Ouf. Utan överdrift det var det värsta jag sett. Läppar större än en babians röv och hår blekare än solen, när hon är mulatt? Inte vackert... Förstår inte de som tycker att hon ser bra ut..
Hon ser ut som en putande apunge. Hon säger att hon inte förstorat läpparna, men ändå är dom helt fucked up snea? Missbildning kanske?
Denise blogg handlar om att supa, visa upp sin kropp och hur "perfekt" hon är.
Sorglig brud som måste klaga på storbloggare för att känna sig lite mer värd?
Paulina är hundra gånger vackrare, finare, roligare, och en mycket gulligare tjej, och hennes blogg är iallafall seriös, medans du verkar leva bakom en skugga.
Sen om Paulina nu skulle "knarka" som hon skriver i sin blogg, vafan har du med saken att göra? Sköt dig själv istället, du kanske inte är så stolt över dig själv som du påstår som måste nedvärdera andra för att få högre status?
Patetiskt. Jaja, vet ju väldigt säkert att jag inte är den enda som ogillar denna tjej.
Men som sagt, hon är väl också en av de brudarna som kommit på att "provocera"nu efter hundra år för att få läsare.
Så wannabe Kissie och de andra storbloggarna, som du själv sitter och klankar ner på, när du i själva verket vill vara dom ;)
Eller har jag fel...? Är detta det man anser vara vackert..?
Vackrare än detta..? T V E K
En osminkad SÖT Paulina.
För er som ville veta vad hennes blogg heter... :
WWW.NATTSTAD.SE/NIIISAN

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad heter hennes blogg?

2012-03-25 @ 14:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0