alicia rodriguez



hur kan tiden gå snabbare när man har roligt,

när man lever längre när man skrattar?

höstlov snart slut:((

ÅÅÅh höstlovet börjar gå mot sitt slut och alicia har inte pluggat någon matte alls denna veckan sm jag skulle göra, för jag ligger så fucking efter och det är ju mitt svagaste ämnet finns inget annat ord än HATA för det äckliga ämnet, usch. Jaja jag ska nog lägga mig i sängen se om det finns någon rolig att smsa med & kolla på ronny och ragge, haha humor(a' jag är faktiskt inte ett dugg trött kan ju bero på att jag gick upp LITE sent idag, hihi. Hur som helst jag ska inte skriva så mycket mer nu, hoppas att ni mår bra iallafall puss på er sötbollar.


snabbt inlägg

Hej sötnosar, tänkte bara köra ett snabbt inlägg innan jag åker till alicia och träffar en massa folk. Idag gick jag upp vid typ halv 1-1 hihi somnade ju halv 4 igår så.. Jaja iallafall nu har jag precis gjort mig iordning litegrann ska somsagt iväg till alicia nu, hoppas att ni mår bra. Vissa når mig på mobilen om det är något, andra inte. PUSS


this is my life bitch

varför rubrik?

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJSAN snyggisar, det är torsdag idag. Imorse vaknade jag upp hos alicia och vi låg och degade framför tvn och bara chillade, och måste bara säga att hon har den goaste pappan i hela världen helt seriöst, JAG ÄLSKAR HONOM!:D han var så gullig så han gick och köpte frukost till mig alicia och marielle ( baguett ) muums, och på den hade jag såklart skinka:) efter fick vi kladdkaka, kan ju inte bli bättre:) Sen kände jag att jag behövde åka hem och byta kläder osv eftersom att jag kände mig helt sunkig, så jag åkte hem och bytte om fixade mig emma kom förbi i typ 2 timmar och vi gjorde inget speciellt, lite senare träffade jag älsklingarna julia merran och gunaj, vi gjorde inte så mycket vi gick och köpte godis och sen hände lite tråkiga saker.. som inte ska nämnas här. Det slutade iallafall med att jag och gunaj gick hem till henne och kollade på : sunes värd och kliade varandra på ryggen i hennes säng, så mysigt så! Hon följde mig til 4ans tvättstuga vid 20 i 10 ungefär och nu sitter jag här. TACK FÖR EN UNDERBAR DAG! jag älskar er allihopa. Nu ska jag ta och ringa min kära far och se när den gubben behagar komma hem igen;) puss på er, sleep well.

iväg och möta lilly nu

Hej bloggen tänkte bara köra ett snabbt inlägg här innan jag rusar iväg och möter lilly. Det var längesen nu och det ska bli kul att äntligen få träffa dig igen gumman, det blir väl stan/torget eller något jag vet inte. Ni kan nå mig på luren om det är något, puss and take care.


aliciamikaela @



I can't find words to explain

måndag kväll

Godkväll boggen, kom precis ut från dushen. Idag har jag faktiskt inte gjort något direkt, skulle varit med rebeca trodde jag från början men hon stack iväg till landvätter den fisen haha:d så det blir att träffa henne imon, jag kom iaf till pappsen idag åt pizza till middag *mums* och sen har jag bara degat framför datorn hela kvällen och så kommer antagligen att förbli, kollar nog på film om en stund i guess. Imorrn ska jag nog somsagt träffa rebeca tror jag eller linnea men tror att det blir rebeca:) Skönt med höstlov nu.. men jag måste plugga en massa matte också, inte kul:(( men men. Hoppas att ni mår bra, med mig är det sådär kunde varit bättre men man ska inte klaga:) goodnight and sweet dreams bitches.


godnatt

hej bloggen, jag tänker inte skriva något direkt nu eftersom att jag ska in och lämna datorn i syrrans rum. har fått ha den under helgen, och nu är det dags att lämna tillbaks den:( jaja, tänkte somsagt bara säga godnatt så hörs vi imon. vissa kan nå mig på mobilen andra inte, ska in och göra mig i ordning inför kvällen och kolla på film pussen.

söndag

hej bloggen, idag är det söndag och jag kom ut ifrån duschen för en stund sen och nu sitter jag i min älskade soffa och kollar på film:) ska nog träffa emma sen, men det blir nog lite senare, närmare 3 eftersom att hennes lillebror fyller år och ska ha kalas.. yeey vad ska jag göra i 4 timmar?hm... vi får se. HAHAH vi hade strömavbrott igår, pahahah fick gå och lägga mig ingenting funkade ju hade nästan inget batteri kvar på mobilen men ringde ändå runt, först pratade jag lite med pappa sen försökte jag ringa emma men fick inget svar så ringde jag gunaj efter det och prata lite med henne sen merran och sen alicia och efter lite mer än en timma kom strömmen tillbaka typ:p haha så då sprang jag upp och in till mamma och dannes rum och var skitglad och typ viskskrek:Strömmeen e tillbaaaks. HAHAH, jaja orkar inte skriva mer nu pusss.

vi hör ihop

hhh

du är det bästa som har hänt mig

hahahah

jag skulle offra allt för dig, göra allt för att du skall må bra

<3

du är min bästvän, min syre & allt som jag behöver.

snyggast

de bästa stunderna i livet, tillbringar jag tillsammans med dig



en mening tre ord och tolv bokstäver,
j a g ä l s k a r d i g

min storasyster

j

min storasyster, trots allt bråk vi går igenom varje dag, trots alla tårar, hårda ord och smällar.
trots allt det så är du den som gör mig hel. finns du inte, så finns heller inte jag.
j a g ä l s k a r d i g e m i l i a ( L )

frågor & svar


STEG 1

Namn: alicia mikaela rodriguez törnblad
Födelseplats: göteborg
Ögonfärg: blå

Hårfärg: brunt

Skostorlek: 38-39

Höger eller vänsterhänt: höger


STEG 2
Skor som du bar idag: boots
Dina svagheter: MATTE, dåligt självförtroende.

Rädsla: spöken & alla smpkryp, haha




STEG 3
Första tanke när du vaknar: SOOOOOOOOOOVA mer

När somnar du: när jag somnat!:D

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: coola

McDonalds eller Burger King:  mcdonalds lätt, hate burgerking

Adidas eller Nike: adidas

Lipton Ice Tea eller Nestea: lipton ice tea

Choklad eller vanilj: choklad :)



STEG 5

Svär du? aldrig, guds ängel!

Sjunger du? jajjamen!

Duschar du varje dag? varannan

Gillar du skolan? NEJ, ibland

Tror du på dig själv? jag försöker

Kommer du överens med dina föräldrar? fördet mesta


STEG 6

Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol? nej

Rökt? nej

Shoppat? men ja?

Ätit en hel ask müsli? nej fyfan

Ätit sushi? nej usch

Stått på scen? aa, men ingen riktig kan man säga:p

Skejtat? nej, HAHAH jag ramlar ju av skateboarden!

Bakat? jao

Stulit något? yes

Ljugit? jag vet inte

Kysst någon? nej inte denna månaden :)

Kramat någon? men ja? hahah


STEG 7
Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull?

Varit full? nej

Blivit kallad hora? ja

Blivit nerslagen? haha på skoj?

Busringt någon? nej aldrig...

Gjort något som du ångrade? ja, manny times

Fått IG i nått ämne eller på något prov? dåligt ja

Kastat en sten på nån ruta?: jaha då!;d


STEG 8

I framtiden..
Namn på barn? nova, melissa, willliam, elias, isak. typ

Hur vill du dö? somna in?

Vad vill du bli när du blir gammal? artist, HAHAHAH I MINA DRÖMMAR DÅ(h'



STEG 9

Antal människor du skulle ge ditt liv för? familj & nära vänner
Antal CD-skivor du äger? många, lyssnar aldrig

Antal piercings? 2 öronen, kanske näsan snart

Antal tatueringar? inga

Hur många gånger har du varit med i tidningen? vet inte :p


STEG 10
Vad ska du göra i sommar?   vet inte, sola bada ute och grilla!:D
Vad ska du göra i vinter? ingen aning, bygga en iglo och bosätta mig ?(aa

när tar du studenten?: orkar inte räkna

Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? aldrig lämna mitt älskade sverige! (L)

Vad händer till helgen? inget planerat, träffa kompisar?:)

Vad vill du helst göra just nu? don't know


STEG 11

Vill du ha pojk/flickvän? venne

Vad är det första du ser hos killar/tjejer? personlighet, ögonen & leende:)

vem av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? ingen vet

Vem är den mest perversa person du känner? HAHAHAH VICTOR OCH NIKLAS !!:D

Hur många gånger har du vart utomlands? 13-14 gånger typ :p

HÖÖÖSTLOV!

HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTLOV!
nu sitter jag i soffan och kollar på idol tillsammans med mamma och systrarna(emma och emelie) myspys, danne kommer väll snart han är ute och går. Jag behövde verkligen lov nu, äntligen liksom! men har ändå med mig massa läxor, :(((( Jaja, idag var det skolan som vanligt och vi fick sluta en timma tidigare idag, klockan 1 :o så jävla gött. När jag kom hem satte jag mig typ vid datorn, städade rummet lite och så. Emma och Emelie kom lite senare, familjen åt tilsammans och efter en stund gick vi till opal och köpte godis och nu sitter vi här och har det jättemysigt! Imorrn ska jag kanske träffa emma, jag måste åka till torget dem har ju öppnat 24 nya affärer, ÄNTLIGEN GINA!! yees. Aja nu ska jag inte sitta och tjöta mer, hoppas att ni mår bäst jag mår helt okej.. Vi hörs imon, pusss:)

näst sista dagen innan höstlov!

Hej på er, idag är det torsdag vilket betyder att det då är fredag imon haha och det är sista dagen innan höstlov, yeeeees! äntligen. Idag var jag och mamma och köpte en ny jacka till mig eftersom att jag personligen tycker att svea jackorna är alldeles för dyra fast ändå så underbart vackra fick det bli en everest(svart) tack mamma & pappa:) Imorrn är det so förhör typ, jag kan ingenting så jag får läsa på det rejält sen och lite imon, får se hur det går med det.. Jaja det blev inte så speciellt långt idag, skriver kanske lite mer imon:) Hoppas att ni mår bra, med mig är det lite sådär men man ska inte klaga:p puss på er.


hot tamale hot hot tamale!

http://www.youtube.com/watch?v=RAQPQuGGJhM
HOT TAMALE HOT TAMALE


tisdag =tråkdag

Hej bloggen, det är tisdag och jag är typ ledsen & trött, men jaja sånt är livet man får kämpa på .. Hoppas att ni mår bra iaf:) idag var jag i skolan då som vanligt, inga kånstigheter HAHAH(a' Imorrn ska vi på bio alla 7or, 8or och 9or i taket lyser stjärnorna. Den filmen har man ju inte sätt 3000 gånger, nej nej absolut inte. Aja anyway, jag orkar inte skriva så mycket idag heller. Ska snart kolla på andra avenyn, som vanligt på tisdagar! Well nu ska jag inte tråka ut er mer, pussssssssssssss:)

jag saknar dig ...... :(


snabbt & kort inlägg

hej bloggen, aliciamikaela här. Idag är det måndag, en ny dag på en ny vecka. Jag retar mig så grovt på två människor, ena äckligare än den andre:) Jaja whatever, imon har jag engelskaprov inte pluggat så mycket faktiskt får sätta igång och göra det snart haha. Jaja de blev ett snabbt & kort inlägg idag, skriver nog lite mer imon. puss

aliciamikaela

can you tell me what I should do?  to be the most important thing in you're life  what should I do, how should I be, to be near you?  what's wrong why can't you tell me?  how to get to your heart.

can you tell me what I should do?
to be the most important thing in you're life
what should I do, how should I be, to be near you?
what's wrong why can't you tell me?

how to get to your heart.


h o l a

Godmorgon bloggen, eller ah morgon och morgon har ju vart vaken sen typ halv 10:p
Well, jag vakna upp med emma hon blunda här inartt, igår så gjorde vi inget speciellt, myste typ:)
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag måste nog plugga lite senare..:( *suck* skola imon då.. helgerna går alldeles för snabbt, men skönt att det är sista veckan i skolan nu och sen höstlov! men men nu ska jag inte skriva mer, ha hade så jävla gött ;d

freeeeeeeedag

Hej bloggen, äntligen fredag! Dagen började med spanskaprov och sen rullade det på som vanligt. Efter skolan stannade jag i eklanda med jesper,nicke,marcus,philip och ebba sen träffade vi philip matte vid en slump, snackade lite med dem och vi träffade adrian anna och elin och så. Jag blev ganska sur efter en stund så jag tog bussen hem och jag åkte med hanna. Jag var med henne vi gick runt på torget, hon köpte ett sjukt snygg tunkia/linne typ så jädra vackert! sen åkte vi in till 4gott för hon skulle handla tills kvällen till familjen typ. Tack för det älskling, vi ses aldrig men det måse vi börja göra, det är så sjukt kul att vara med dig jag älskar dig (L) Jaja hur som helst, nu sitter jag här med mammsen och låtsaspappa och kollar på idol. Hoppas att ni mår bra, mådde inte så bra när mamma ringde och var jätteledsen eftersom att hennes kompis gått bort. Kan ju bara säga att jag finns här och vila i frid. Aja anyway hoppas att ni mår bra, puss på er skriver nog lite mer imon.

With love aliciamikaela.

torsdag kväll/ prov imon

hej älskade blogg, idag är det torsdag vilket innerbär sista dagen i skolan imon innan helg, men det innerbär också spanskaprov, jag är ganska osäker på det faktiskt:( anledningen till varför jag inte skrev igår var för att jag pluggade så mycket. Men nu sitter jag iaf här, hinner inte skriva så mycket måste göra mig iordning inför kvällen & plugga osv. Puss på er, skriver mer imon:)

Sista inlägget för idag/natti natti.

God kväll bloggen, tänkte bara skriva lite nu innan jag stänger av datorn och så. Tja ni vet ju vad som hänt mig under dagen idag så det behöver jag ju inte berätta. Men jag har iaf pluggat duschat ätit datorn och kollat på andra avenyn och nu sitter jag här. Jag har tagit fram lite kläder/underkläder och smink borste och så som jag tänkt ha imon. Gör alltid det dagen innan annars får jag panik och kan inte sova, haha:p thats me.. Jaja  imorrn är det skola igen, och eftersom att jag somnade rätt sent igår och vaknade alldeles för sent imorse och kände mig som en död höna när jag vaknade så är det nog bäst att jag går och lägger mig nu, men ska nog kolla på en film en stund och smsa lite men nu ska jag in och borsta tänderna. Take care

världens ängel

you're my sun when the rain is falling  you're the moon when the night comes  you're the air that I am breathing  you're the one that makes me believe in destiny
you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

frågor & svar

KÄRLEK
Är du singel nu? yes
Föredrar du långa förhållanden istället för korta? långa, om man är riktigt kär under den långa tiden ;)
Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? ja
Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? haha vet inte
Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? ja det har jag nog gjort.. tyvärr
Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? haha det är väll klart?
Sparat något från ett gammalt förhållande? ehm, bilder?:D
Somnat gråtande pga kärleken? yes
Varit på en blind date? nej
Varit otrogen? nej nej nej nej!
Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? typ 4 månader, haha:p
Har du någonsin varit kär? ja, men aldrig PÅ RIKTIGT.
Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? i don't know

SISTA SOM
Du fick en puss av? julia collin eller ebba, don't remember;d
Sov med dig i samma säng? mig själv, låg brevid syster i söndags.
Du delade ett riktigt skratt med? tjejerna i klassen
Du gick på bio med? emma bästavän
Du gick på stan med? emma bästavän
Delade en pizza med dig? igår ifrån ica, delade jag med mig till min lillebror fast han blev sur för jag åt upp hans bitar också ;$
Du ringde? pappsen
Skickade ett sms till dig? emma bästavän
Du kramade? natha nicki och bella
Du skrev med på msn? emma bästavän
Du åkte bil med? mammsen
Gav dig en komplimang? kommer inte ihåg, folk säger ju bra saker ofta eller vad man ska säga haha..:p
Du kollade på film med? mig själv, annars storasyster
Du åt med på resturang? öh äter aldrig på resturanger, kan det ha varit senast i bulgarien agusti 2008 ?:o
Betalade något åt dig? hm.. 
Grät inför dig? don't remember

DIVERSE
Favoritfärg? pink
Mobiltelefon? sony ericsson rosa
Skola och program? eklandaskolan
Oskuld? - yesyes
Senaste filmen du såg? picture this
Senaste låten du lyssnade på? lyssnar nu på : taylor swift - whithourse
Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? " ojdå blev svinhögt helt plötsligt(a loveU"
Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? hur fan ska jag veta det? haha
Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? ingen aning, många.
Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? ingenaning.. återställer sometimes.
Vad åt du till middag igår? icas pizza ;d
Har du duschat idag? yäääs på gjympan, blir nog till att duscha ikväll med.
Vad var det senaste du sa till din mamma? 'hejdå' ? haha
Vad var det senaste din mamma sa till dig? 'hejdå'
Har du skolkat någongång? jaa men då har jag sagt att jag mår illa osv. men orkar inte få en massa problem senare så skolar ej.
Är du en svartsjuk person? beror på i vilka sammanhang;)

Har inte skrivit så mycket det sista..

Heeejsan snyggisar, det är tisdag idag och jag kom nyss hem ifrån skolan. Jag försökte skriva igår men min dator flippade totalt så ah.. Men men jag kan ju skriva lite av det som hände igår då. Först var jag i skolan som vanligt, efter det åkte jag hem fast jag träffade louise och adina och jag gick runt med dem på torget en stund och sen vidare hem. När jag kom hem la jag mig i min soffa och kolla på tv på top model. Sen kom mamma in och sa att vi skulle åka till 421 och köpa skor. Det jag köpte blev ett par skit snygga skor för 500 på skopunkten och ett par jeansleggins och en tunikatröja typ ifrån cubus. När jag kom hem till pappa åt jag först mat sen läste jag lite svenska och kollade på hollywoodfruar. Aja anyway, idag är idag och idag har jag också varit i skolan vaknade klockan 7 imorse, TYP PANIK! eftersom att jag måste ut till bussen kvart över, så jag fick verkligen skynda mig. Första lektionen så träffade vi författaren: Johan unenge han tecknar bland annat adam och eva och rosa. Och pratar i cd-böckerna om dem. Han var sjukt rolig, trodde inte att det skulle vara så kul och sitta och lyssna där men det var det faktiskt;o Jaja nu är jag iallafall hemma och idag måste jag plugga som f*n till spanskaprovet på fredag, det är överdrivet mycket vi har tills dess, men men vad ska man göra:( Hoppas att ni mår bra, och förlåt igen för en dålig uppdatering. Puss på er

:(

Hej bloggisen, nu mår jag verkligen inte bra .. Bråk hela tiden nu, känns som att jag står i mitten av en ring allt bara snurrar i huvudet på mig det bankar, verkligen allt snurrar för mig. Jag börjar tappa greppet om allt nu. Jaja ska inte skriva en massa tråkiga skitsaker om hur piss mitt liv är just nu. Hoppas att ni mår bra iallafall, och hoppas att ni gillar min nya design som min syster gjorde är ganska nöjd. Det rosa är jättegulligt tycker jag eftersom att jag älskar rosa! Men jag gillar inte de gammla bilderna hon tog haha, det retar mig ser ut som en säl på den ena, hahaha jaja. Skola imon.. kanske.. Vi får se helt enkelt.. Anyway, nu ska jag kanske sitta lite mer vid datorn sen kolla film typ sen sova antagligen 'om det går..' Puss på er sötnosar:)

söndag morgon

Hej sötnosar, nu är det söndag morgon jag vaknade runt elva och gick upp och åt. Jag gillar inte söndagar.. Det är skola imon, ännu mer läxor och ännu mer prov kill me. Idag måste jag typ hem till pappa och fixa något på datorn till utvecklingsamtalet som tydligen eleverna ska hålla i, ganska korkat i think! Jaja hur som helst, lite senare kanske jag träffar emma eller någon har fortfarande inga direkta planer för idag, eller jo jag måste plugga.. Får se om det blir av :p Jag orkar verkligen inte, jag vill ha SOMMARLOV! årets höjdpunkt. Jaja nu ska jag väll fortsätta kolla på tv och sitta lite vid datorn sen blir det troligtvist att gå över till pappsen. Puss

lördag kväll

Hello snyggisar, lördag kväll är här och det är snart skola igen .. Nu ligger jag under täcket i soffan och kollar på solsting och snesprång och äter chips. Kanske blir det så att emma blundar här inatt, men man vet aldrig. Idag har jag varit på liseberg med emma, men vi var inte alls där så länge eftersom att det var så sjukt kallt. Men vi åkte iallafall balder, flumride och uppswinget, haha inte så speciellt mycket men men. Jag vann en gul vattenkanna hahah och emma vann två chipspåsar och jag fick en!:d Sen åkte vi in till stan och vi köpte lite mat och gick runt i några affärer. Jag ringde alicia (kusinen) också så mötte vi henne och jag kollade på jackan och vi snackade en stund. Sen åkte vi hem och nu ligger jag här. Får se vad som händer imon, har inga direkta planer men jag måste nog plugga lite... Jaja puss på er.



bild från i vintras, men så ser jackan ut:)

liseberg today

Hej bloggen, idag är det lördag och jag har väll typ gjort mig iordning men inte så mycket faktiskt har typ inget smink kvar, och eftersom att man är så fruktansvärt lat har det inte blivit till att köpa något nytt haha :p Men men, jag och emma ska iallafall till liseberg idag eftersom att det är sista dagen imon och jag har guldpass och har knappt varit där detta året :o så det ska bli kul:) Jag hatar sveriges tråkiga väder .. det är inte roligt alls! och jag har en skinnjacka och det börjar bli rätt kallt, iofs har jag min stora dunjacka från bikbok förra året. Men den är ingen höjdare för mig;) Och min kusins jacka kommer det väll ta tills sommaren innan jag får den så det blir nog att köpa en svart everest jacka istället för 1400 eller vad den nu kostar:) + att jag måste verkligen få hjälp med min blogg, den är ju hur tråkig som helst:( Jaja, nu ska jag inte skriva mer här puss på er & take care.

Chillkväll med erika

NU ÄR DET FREDAGSMYYYYYYYYYYYYYYYS! äntligen, jag är ju så sjukt trött. Just nu sitter jag i soffan under täcket med erika(syster) och kollar på idol, kom ut från dushen för en stund sen och som vanligt var det skolan idag. Hade so prov och engelska glosor idag bland annat. Sen var jag med amanda & emelie en stund på torget, vi gjorde inget speciellt gick runt typ. Sen åkte jag hem och städade lite i rummet och så, erika kom också idag så vi åt först sen gick vi och köpte godis, smarrigt smarrigt;) haha. Jaja nu sitter jag iaf här, ska kanske få köpa en svea jacka för 1000 spänn av min galna och snygge kusin:D well, har inget speciellt att skriva nu så ha det bra och pussa era mammor ifrån mig:)

don't feel so good .. but whatever

Heeeeeeeeeeeej snyggisar, nu sitter jag här i soffan och kollar tv med med syster och mammsen och det är onsdag kväll. Jag skrev inte igår, men jag mådde så sjukt dåligt när bla rebeca smsa mig och sa vad som hänt henne osv.. Idag vaknade jag först jättetrött och ledsen men jag gick upp och gjorde mig iordning och åkte till skolan. Vi hade musikprov idag det kändes inte alls bra.. So läxa och So prov och svenskaläxa tills på fredag.. Det är något seriöst fel på min skola, den är inte normal. Aja anyway när jag kom hem käka jag och läste lite läxa sen mötte jag emma och vi åkte till eklanda. Där träffade vi simon, william och filip haha jävla nötter dom är så söta:) Vi satt utanför handlarn i typ 50 min eller så. Sen kom nathalie och linnea och vi snackade med dom en liten stund, och när vi skulle hem släppte inte den fucking busschaffuören på oss på den jävla bussen så det var ju lite illa. Så mamma hämtade oss, nu är jag iaf hemma ska tvätta av mig sminket och borsta tänderna och plugga lite kanske kolla tv, smsa och sen sova. Hoppas att ni mår toppen, kolla gärna in min aliciamikaela @bdb. Puss på er sötnosar.


måndag kväll

God kväll bloggen, det är måndag idag. Först var det skolan och efter det tog jag bussen hem, men innan det gick jag in på torget och köpte en hello kitty nessisär och toffsar, väldigt gullit;) haha. Jag har pluggat lite spanska och lite till musikprovet, JAG HATAR SKOLAN! jaja, nu sitter jag här med mammsen och kollar på 'hollywood fruar' HAHAHA man kan ju bara skratta åt det, anna anka usch vad jag irriterar mig på henne och hennes bullshit! Dom andra är ju rätt roliga faktiskt, speciellt Montizami'stavning' HAHA så jäkla fläng, jaja whatever. Ska snart in och göra mig iordning sen ska jag väll plugga lite mer på spanskan, kolla på tv och typ sova. Hoppas att ni mår bra, med mig är det fortfarande inte så jätte bra men men sånt är livet bitches. Nu ska jag som sagt göra mig iordning, men vi hörs nog imon gör vi:) Puss på er

Söndag *suck*

Hej på er, idag är det söndag. Dagen började väll med att jag och emma vaknade vid typ 1, haha hon som alltid brukar gå upp vid 10;o aja anyway, skola imon då helgerna går alldeles för snabbt :( Nu sitter jag här och har vädligt väldigt tråkigt men men sånt är livet, inget att haka upp sig på. Måste nog plugga lite spanska sen och till musikprovet på onsdag tror inte jag pallar matten *suck* Aja hoppas att ni mår bra med mig är det sådär pga olika anledningar som inte ska nämnas här :) ska inte tråka ut er i onödan, så vi hörs gör vi. Puss på er.

TIIIEEEEEP ASSÅH DAAAAH


cha cha, nu kommer lite snygga bilder här! HAHAH;d



LÄPPAR AV IDOMIN, SHALALALALA



bilden är tuff!



världens finaste bästavän blundar här i natt (L)


Love it



HAHAHAHAH så jäkla kul, eftersom att jag personligen hatar amandavardet och till er som tycker samma som jag borde kolla in denna videon, om man inte skrattar så har man fan ingen humor alls!:D l

lördag

Tja gullungar idag är det lördag, idag var jag med pappa och lillebror, vi var först nere i sisjön och handlade efter det blev det ÖB efter det 421 och till sist torget. Det jag köpte kommer lite längre ner här:p På bland annat 421 ser man björn gustafsson sveriges sötaste och ballaste komiker ;d  På torget skulle jag titta efter kläder men hittade inget speciellt så det blir att titta efter det kanske nästa helg eller så. Så vi gick in och käkade på mcdonalds och in kommer världens sötaste axel med sin kompis:) alltid lika glad, haha :) så jag pratade med dom i typ 1 min eller så och sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Emma kommer snart, hon blundar här inatt vilket är mysigt!:D Jaja skriver kanske lite mer senare, puss på er :)


lördag

Tja gullungar idag är det lördag, idag var jag med pappa och lillebror, vi var först nere i sisjön och handlade efter det blev det ÖB efter det 421 och till sist torget. Det jag köpte kommer lite längre ner här:p På bland annat 421 ser man björn gustafsson sveriges sötaste och ballaste komiker ;d  På torget skulle jag titta efter kläder men hittade inget speciellt så det blir att titta efter det kanske nästa helg eller så. Så vi gick in och käkade på mcdonalds och in kommer världens sötaste axel med sin kompis:) alltid lika glad, haha :) så jag pratade med dom i typ 1 min eller så och sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Emma kommer lite senare, hon blundar här inatt vilket är mysigt!:D Jaja skriver kanske lite mer senare, puss på er :)


har allmänt tråkigt

Hej igen, det är somsagt fredag idag och jag sitter ensam hemma inte kul .. Pappa är hos någon kompis med Nicolas(lillebror) så jag vet inte när dom kommer hem, men men idag var jag i skolan och det var väll en vanlig dag. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och jag har inte gjort så mycket mer faktiskt;s Imorrn ska jag kanske träffa rebeca, det var ju så sjukt längesedan nu & jag saknar min prinsessa! Nu sitter jag här och har det hur tråkigt som helst, kommer förmodligen att kolla på film eller något snart.  Hoppas att pappa köper med sig chips hem, annars dör jag haha, ska duscha lite senare i think. Hoppas att ni mår bra, med mig är det sådär av olika anledningar.. Jaja nu blir det inga mer tråkiga rader här:p puss

With love alicia.

påväg till finland, den 16 mars 2009.


visst säger folk 'det var bara en klass' men iaf, ni var något speciellt för mig!

ni är och förblir de bästa


jag saknar er ..


andre oktober


tonight i'm falling and i cant get up,
i need your loving hands to come and pick me up..

Torsdag idag

Hej bloggen, sjukt seg vecka alltså en massa prov och läxor :( Idag var det först skolan startade med matte sedan svenska prov så rullade det väl på haha:D efter skolan så stannade jag i 3 timmar som egentligen skulle vara 20 min .. haha. jesper jesper philip och nicke var ju inte direkt snälla :( dom tog massor av mina grejer sen elda dom upp min hårborste haahha jävla puckorn!;o Och sen ah .. ska nog inte skriva vad dom gjorde sen haha så mobbade som dom är. Det var iaf fett kallt trodde att jag skulle frysa ihjäl .. Sen åkte jag hem och packade kläder hos mamma och kollade på idol där och nu sitter jag här hos pappa. Ska typ in i duschen nu sen sova eller nåt annat, puss på er :)

RSS 2.0