VALBORG.

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Kom nyss hem, har haft en underbar kväll med Angelica!
Det var äckligt väder och 2 av hennes killkompiasr typ dissa oss, haha.
Så vi stack hem till henne, och jag ljuger inte hon har nog de mest underbaraste föräldrarna!
Snackade med dom om så jävla mycket, fast jag aldrig träffat dom förut :D HAHA!
Sen stack vi ut och mötte André, dom följde mig en bit. Och nu sitter jag här!
Är så jäkla trött! Nu blire filmkväll med mig själv, mys!
Några sexiga bilder på angelica dyker nog upp här senare ;) haha.
Puss puss.

SITTER I SKOLAN..

Sitter i korridoren i skolan med sofie jennifer och emil.
Vi ska leta efter fakta till en so inlämming...
Min ska handla om ceasar, stavas det så?:D haha.
Det är valborg idag! WOOOHO. NOT.
Alla ska ju typ ut på fest eller till havet och grilla typ.
Orkar inte.. så jag bangar :D
Träffar nog emma sen och vi åker nog ut till havet!
Aja, måste lägga ihop datorn för vi slutar strax!
KYSSS


NI ÄR SÅÅ BRA!

Förlåt för sen uppdatering. Kom hem för någon timma sen, har pluggat och så.
Direkt efter skolan tog jag bussen till eketrägatan där pappa hämtade upp mig.
Sedan vidare och hämta lillebror, han skulle spelat match. Men den var inställd..
Nu sitter jag här och ska nog gå in och duscha om en liten stund!
Här är lite bilder ifrån dag.


Underbara ni!

Vita converse.

Funderar på att par nya converse! Senast jag hade converse var svarta, när jag var emo i fyran. Något nytt ni inte visste om mig, nu vet ni. Converse är alltid inne! Alla går runt i det, i alla färger. Tror att 9/10 i bara min skola har det... Men det är suuuuupersnyggt till speciellt våren!


Onsdag.

Kom hem för nån timma sen. Har pluggat lite spanska och kollat andra avenyn.
Mitt förra inlägg handlade om uteliggare, remember?
Jag fick en kommentar där. Och jag kan börja med att säga såhär.
Visst jag vet att många uteliggare orsakat det själva. Men inte alla!
Och jag skrev inte att det var kungens fel att dom var uteliggare!?
Jag menade att när det h'nder grejer så gör han inte ett piss, han lyfter inte ashlet.
Det är dåligt! Varför ha en kung som inte bryr sig om något? Som bara lever rikt och bortskämt
och "styr" över svergie. Uek. Anyway, ni får tycka vad ni vill.
Tycker synd om de svenska uterliggarna i detta landet!
De utlänska som sitter inne i nordstan med en jesusbild framför sig eller ett kors och ber, och de som går runt med en skylt där det står (min syster är sjuk, vi behöver mat) osv. ALLA skriver lika dant, och gör på exakt samma sätt. Så därför tvekar jag lite där. De flesta vill ju inte ha hjälpen av socialen. Jag säger inte att alla utländska uterliggare ljuger om sin bakrund. Men de flesta, iallafall här i göteborg gör det.
Shit the same. Ska lägga mig i sängen en stund och kolla film, FRYYYYYYYYYYSER!
VI HÖRES!


DET ÄR ORÄTTVIST, VÄRLDEN SOM VI LEVER I....

 JAG HATAR SNÅLA MÄNNIKSOR!! Tillexempel som idag. En uteliggare som knappt kunde gå behövde mat. Allt han frågade var efter några enstaka kronor. Han såg helt förstörd ut! Trött, sliten, nere. Hade helt söndriga tänder, Smutsig över allt, sandaler med en strumpa, gick med rullator. OCH INTE EN ENDA FUCKING MÄNNISKA KUNDE GE HONOM LITE PENGAR! VART ÄR VÅRAN VÄRD PÅVÄG!? Jag hade tyvärr bara en 50 öring på mig, det gjorde så jävla ont i mig när han kom fram och sa - ursäkta.. har du några kronor, jag är så hungrig... JAG FATTAR INTE! Svergie ska ju vara ett bra land, men fuck regeringen, fuck kungen. Vad gör dom liksom!? Inte ett skit. Och människorna i dagens samhälle, kan inte ens ge bort några futtiga kronor. Ni har liksom, mat på bordet, kläder på kroppen, en säng att sova i, ett varmt hem att komma hem till, PENGAR! Och ändå så är ni så damn snåla! Jag förstår inte... Visst jag har inte så mycket att skänka, jag är fortfarande ett barn. Men vuxna människor... De "rika" är värst, snåla som fan! Tänk er om det varit ni som satt på gatan med sönderslitna kläder, smutsiga, frusna och helt utan mat och pengar. TÄNK TILL!

Såhär ser livet ut för vissa.. Och folk kan inte ens ge bort en femkrona.. Det är sorgligt!
dds

Det blir inga mer inlägg idag, är förbannad just nu... Vi hörs imon!


DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD

I'Nu drar jag ut med och träffar Emms en stund!
Är sååååå tröööööööött på allt pluggande!
För vad är meningen med att plugga om man ändå inte fattar!?!?!?!?!?!??!
Spanska är ett dumt språk... YES IT IS!
No smink, dissa om ni vill. HEHEHEHEHEHEHE.....

Nu måste jag springa till bussen! HA DEEEEEEEET BRE


PLUGGING ASSET AV MIG

Kom hem för en liten stund sedan.
Sitte och pluggar rö*en av mig, googlar även på internet efter fakta.. 
Jag dör! Tja, ni kan ju se själva...

Och det är inte ens hälften, utan bara till spanskaprovet på fredag...
Jaja hinner inte blogga mer nu, blir nog mer senare!

I'M IN THA SCHOOOOL!

Sitter i skolan och har matte, har faktiskt gjort två sidor!:D Hehe

Vi har biptest idag... Fick VG på testet innan själva "BIP TESTET" Jävlar vad jobbigt det är!
Efter skolan blir det att dra hem och plugga! Damn vad jag inte gillar skolan just nu..
Så jäkla mycket som måste fixas! Skönt att det är sommarlov snart..
Jaja ska fortsätta här nu! Hoppas ni gillar min nya design föresten :D TACK SANELA!

I LOVE TOPSHOP!

Två drömoutfits...
´




Måndag kväll.

Kom precis ur badet! Skönt. Har gjort färdigt engelska uppsattsen. Nu återstår svenska so och matteläxan & plugg inför spanska provet. Känner på mig att det blir omprov! Är för mycket att plugga på.. Anyway. Skolan idag, var väl helt okej! Efter det stack jag hem och hämtade grejer hos mamma och sen vidare till pappa. Efter en stund kom Emms. Vi gjorde hamburgare och kollade på Låt den rätte komma in. Jävlar den var ju äcklig ju!:o Uek. Hur som haver. Nu ska jag packa upp och så här. Vi hörs! Kisses


Söndag kväll.

HEJ HEJ!;)

Kom hem för en stund sedan, Har varit med Louise. Mysig dag.. saknar det vi hade förut men men, sitter i soffan och kollar tv. Det är söndag. Vilket betyder skola imon. Vilket är rätt så depp! Jag pallar inte. Spanskaprov på fredag och jag fattar inte ett skit! LYCKAT.. Ska fixa iordning här snart. Bädda sängen, packa ner grejer till pappa osv. Men vi hörs imon igen! Take care you bitches!;)

Söndag.

Hello bitches! Skulle egentligen uppdaterat dagens outfit nu men jag hittar inte inladdningskabeln till kameran. HOW BAD! Anyway, det är söndag idag. Sitter och chillar i soffan, ska fixa mig om en stund och senare träffa Louise! Vilket jag tror och hoppas på iallafall. Har inte så mycket att säga direkt. Emma och Erica stack för en stund sedan. Emilia måste fixa mitt hår snart! The fall of. Hahaha. Jaja whatever, vi hör senare!

Louise Martinsson, jag älskar dig.

Skriver av mig.

Det var så mycket lättare förut, när man var liten, när man syntes och fick uppmärksamhet och vågade vara sig själv. Allt man ville var att få bli stor och göra det som "de större barnen" fick göra. Vara ute sent, stanna uppe mycket längre, jag kommer ihåg att jag tillumed längtade tills jag skulle få börja med läxor.. Sen när man blev lite äldre och fick göra allt det, var det annat som stog på listan. Nu vill man göra så mycket mer. Festa, dricka, röka, gå på krogen. Varje gång mamma eller pappa säger, "nej, du får inte gå, punkt slut" känner man bara hur hatet välvar ur en som en vulkan . Hur arg ledsen och förstörd man blir. Men man lär sig tillslut att de bara gör det för att det bryr sig, för att det vet vad som kan hända och hur rädda det faktiskt är om en, att det ska hända något. Visst finns det fortfarande saker som jag verkligen vill göra, men inte får. Och det känns så oerhört orättvist vid vissa tillfällen. Men den tiden att göra allt det, den kommer, right!? Man behöver ju egentligen inte stressa. Jag är helre barn så länge jag kan, än gammal och nära slutet. Jag trivs faktiskt hemma, ibland. Ibland älskar jag att sitta i soffan och mysa framför tvn med min familj. När kompisarna är ute, jag skämms inte för att sitta hemma med familjen, som vissa gör. Det är liksom min familj. Min mamma, som burit runt på mig i nio månader, och sedan gått igenom smärta för att jag skulle få mitt liv. Min pappa, vars pung jag en gång simmat i.. Haha låter lite roligt att tänka på, men så är det ju. Mina syskon, som jag har samma kött och blod som. Varför ska man skämmas för de som står en närmast egentligen!? Även fast man ibland verkligen vill ut, och göra saker och ting som ens föreldrar säger nej till så vet man att de har rätt i slutändan. Vilket jag nog inte kommer accpetera alla gånger iallafall. Men jag älskar min mamma och pappa, även min låtsaspappa. Jag vet att de gör rätt, jag vet att de bryr sig. Och jag är er evigt tacksam! Det går inte att förklara med ord hur mycket. Alldeles för mycket! Jag älskar er otroligt mycket, ni är glädjen i mitt liv. Tack för att ni finns. Och kom ihåg, era föreldrar älskar er mer än något annat. Ni är deras barn. De gav er livet! Glöm aldrig det. Mamma och pappa är det bästa som finns!



Man visste aldrig hur tufft det var att växa upp och bli stor, att det finns så mycket problem. Jag önskar att jag uppskattat att vara liten mer än vad jag gjorde när jag hade chansen.

Vårens strålar.


Lördag morgon!?

Förlåt för dålig uppdatering, har inte hunnit att skriva så mycket. Nästan direkt efter skolan igår åkte jag och emma in till stan för att gå på bio. Men eftersom att vi var där runt halv fem så hade de filmerna som verkade bra precis börjat, och de bästa började vid halv tio ungefär. Så vi stack och bowlade istället, grymma som vi är! HAHAH NOT :D Fick med mig en militärgrön kofta hem igår, en så sådan jag har ungefär (peach färgad) fast lite tunnare. Hur som haver, det är lördag idag! Bästa dagen på veckan, helt klart. Vet inte riktigt vad som händer idag. Emma och Erica är här, så får se om det blir att hitta på något med nån av dom sedan. Kanske kommer en dagens outfit sen, lite bilder och så. Vi får se! Ska nog in i duschen nu. Puss.

Dagens outfit.







Torsdag kväll.

Kom hem för en stund sedan. Har varit med emma, på hennes moppeskola. Gud vad tråkigt jag hade, andra och absolut sista gången jag följde med dit! Så tidsdödande så det finns inte. Anyway, idag var jag i skolan, lika jävla underbart som vanligt!!!! Inne i stan när vi var påväg hem träffade vi "psykfallet" igen.. Har inte berättat det förut. Men det är en galen jävla kärring, so damn uggggly! Tycker synd om henne.. Grått fett och ruffsigt hår, ful som stryk, tjock jäkla fyllekärring! Uek. Hon typ kallar en för fitta och massa jävla idiotsaker. Hahha så kul att stå och reta henne. "Jag ska hämta polisen på dig, jävla ungjävel" Man hörde knappt vad hon sa tror det beror på brist av tänder.. - POLISEN!? HAHAHAH var det de bästa du kunde komma på? Kära du, efter allt skit som du sagt så har jag nog större chanser än du hos polisen. Men gå du till polisen, men såklart orkade hon inte gå så långt. 20 meter till donken tog nästan livet av henne.. Jaja det var den sista energin jag la på henne! Kan ju bara säga att ifall ni skulle "stöta på henne" Så har ni ju beskrivningen. + Hon brukar gå runt med typ en resväska!? Ibland. Och sitter ofta på bänkarna inne i nordstan och dricker Hallonsaft, så tro inget annat.. HEHEHE.
FÖRESTEN mår jag så bra just nu. Har världens bästa vänner och familj, runt omkring mig. I'M SO GLAAAAAAD! HA DET MANNEN!

När saker och ting inte blir som man tänkt sig...

Jag undrar hur det hade sätt ut, om jag bara ändrat lite i min egna vägbeskrivning.

Nu ska jag lägga mig, mår inte så bra, jag saknar en person som jag en gång delade livet med. Och det vet hon själv så väl. Även om saker och ting aldrig blir som förut, är hon föralltid min bästavän...

HELLO BITCHES!

Förlåt för dålig uppdatering, men har så sjukt ont i hela kroppen, seg somfan orkar ingenting just nu.
Har typ sovit sedans jag kom hem, vilket inte är så bra för nu kommer jag inte somna ikväll...
Jaja vi får väl se hur det blir, jag måste fan ut och plugga nu.. YÄSP jag orkar inte! Anyway, jag uppdaterar när jag har något lite roligare att komma med. Puss puss.

Bilder ifrån idag, skeeetsnygg i Danjels underbara jacka! LOOOOVE


Tisdag kväll.

Ligger här i sängen och kollar på desperate housewives, har inte pluggat alls så mycket. Lite spanska.
No n fattar jag inte och So böckerna glömde jag i skolan.. Anyway imorgon ska jag nog träna med mamma efter skolan. Och sen hem och plugga, vi får se. Jag har inte så mycket att säga just nu faktiskt, men vi hörs imon gör vi! SMELL YOU LATER BITCHES.

Här har ni en bild på mig ifrån skolan, nästan inget smink...


En dag efter skolan.

Ligger i min säng, kom hem ifrån skolan för en stund sedan. Trist dag.. Inte nog med att vi hade förberedelse inför biptest så kom ambulansen.. stackars er tjejer, jag beundar er, ni är starkare än vad ni tror! Jag är helt slut nu.. Somnade inte förens närmare tolv igår, och jag som skulle sova tidigit, ye right! Funderar på att ta mig en liten tupplur, hahah. Innan maten och innan pluggandet. Jävlar vad trött jag är! Jaja, anyway. Vi hörs lite senare!

Måndag, bitches.

Nu sitter jag här i "bäddsoffan" den är som en dubbelsäng, så himla mjuk och skön! Haha. Vi har slängt min äckliga våningsäng nu, trash. Kom hem för en stund sedan, har varit med älsklingen i stan och köpt power king. HAHAHA! Nu får hon börja köpa it energidryck till mig, mohaha (6) Anyway, det känns så tomt i mitt rum nu hos mamma.. Det ekar när man pratar, så ni förstår vad jag menar..!? Hehe. Jag tror jag ska sova om en stund, somnar alltid så jäkla sent och är helt lost på monarna.. Jag är verkligen inte morgonpigg om man säger så! Men jag måste packa upp grejerna ifrån pappa och ta fram idrottskläder och så, Jag vill bara sova just nu och aldrig mer vakna, tänk vad enkelt ändå. Slippa alla problem, alla prov osv. Hahaha omg nu måste jag sluta, är för trött för att ens veta vad jag pratar om -.- Jaja, vi hörs imorgon bitches! Take care as long.

HAPPY BIRTHDAY!


VÄRLDENS BÄSTAVÄN FYLLER HELA FEMTON ÅR IDAG!
NU FÅR DU SEXA LAGLIGT OCH KÖRA MOPPE.
MEN DET COOLASTE AV ALLT, DU FÅR CYKLA UTAN HJÄLM OCH KÖPA UT ENERGIDRYCK (Y)
Grattis på födelsedagen älskling. Ikväll lyser stjärnorna för dig.

GODKVÄLLENS!

Kom precis hem, har varit med Emma. Sitter och pratar med sötnosen i telefon, hon är jätteglad för att hon fyller år imorgon :D Vi har rensat hos mamma och nästan allt är borta.. Och hemma hos pappa har jag fått hem två hyllor och mitt skrivbord ifrån mammsen. Så nu är det ändrat här också! CARE.Min kära syster håller på och gör mat till oss nu, haha klockan nio på kvällen ;) Bättre sent än aldrig. Anyway nu ska jag fortsätta fixa här. Vi hörs imorgon kära bloggläsare! Här får ni tre bilder, som ni ser så är det hyffsat stökigt än så länge ;)


Jag: pappa? vafan har du hängt upp en älg i mitt rum för!?!?!?!?!?
Pappa: Det är ingen älg, det är ett rådjur:D


Vitt och grått, ifrån Topshop.


Två andra jättesöta linnen ifrån Topshop, jag är besatt..

söndag.

Kom ur dushen för en stund sedan. Emma sov här i natt, men stack hem för att städa och så.
Vi träffas nog lite senare! Just nu sitter jag här i en vanlig tröja och trosor, orkar inte göra mig iordning nu så jag gör det sen! Idag händer ingenting speciellt, en helt vanlig chilldag med emma. Imorgon fyller sötnosen år :D Men hon ska åka till sin pappa och typ fira där, får se om jag hinner träffa henne på kvällen! Någon pressent har jag inte hunnit köpa än, måste göra det snart. Anyway, det är söndag idag. Vilket betyder skola imon. Och eftersom att det snart är sommarlov så har vi en helvetes massa prov framöver.. Spanskaprovet kommer gå åt helvete :) Japp! Likaså No provet.. Den 18 maj har vi engelskaprov, den 19 fyller jag år och den 20 matteprov. ÅH vad jag längtar dit känner jag... Aja sånt är livet, vi hörs senare!

Dagens outfit.


Mitt inne i stan finns nu...

Den här! Nu har Göteborg ett eget mitt i stan, rätt onödigt. Finns ju faktiskt på Liseberg!


Sött linne ifrån Topshop.


Helt kär i detta linnet! So alicia style

MENSVERK GÖR ONDARE ÄN PUNGSPARK!

Nu har jag varit vaken ett bra tag. Somna ganska tidigt igår, är ofta trött på fredagar! Det är lördag idag, vet inte riktigt vad som händer. Eftersom att emmas mobil har laggat så når jag inte henne, får väl ringa hem till henne sen. Anyway, det är inte så fint väder ute idag, hoppas det ändras. Hoppas att ni mår bra, med mig är det sådär. Mensverk och lite annat.. Jaja jag är fortfarande ganska så seg, så det blev inget bra inlägg det här. Men vi hörs senare! Puss

videoinlägg


HÄCKEN BK

Ska fixa iordning mig nu, här har ni 3 bilder på lillebrosarns match/lag.

Vi hörs imorgon!


Dålig uppdate idag!

ÅH! skrev ett långt inlägg, men interfuckingnet pajade. Har inte hunnit uppdatera idag, kom hem för en stund sedan. Efter skolan så tog jag bussen imot eketrägatan där pappa hämtade upp mig, lillebrosarns första match idag. De vann med 4-2, grattis älskling! Imorgon är det fredag, vet inte riktigt vad som händer eftersom emma aldrig har tid att vara med mig hahahaha. Skulle egentligen åkt och handlat ballerinaskor och pressent till särbarnet som fyller år på måndag!;) Anyway, funderar på att plugga lite och fixa iordning mig. Det ser ut som FAN i mitt rum, får städa imorgon eller i helgen! Städar allt för ofta, haha! Jaja vi hörs senare eller imorgon! Puss


Onsdag eftermiddag

Hallå!
Solen skiner ute, har legat på balkongen idag också, men det är inte så precis sommarskönt än. Inte när man kommit hem, under skoldagen är det riktigt schteek! Anyway, det är onsdag idag och jag måste plugga. Eftersom att jag kollade på andra avenyn i söndags så har jag ingenting speciellt att göra ikväll, vilket blir att plugga då och tvätta håret i guess. Jag måste köpa nya ballerina skor! Undrar när det blir av, har inte pallat, lat som jag är -.- men det blir nog till helgen. Hur som helst, nu ska jag försöka plugga lite! Puss

the sun is shining


Direkt när jag kom hem, slängde jag av mig kläderna och tog på mig shorts och tröja.
Låg och schtekte i en timme ungefär! Men sen försvann typ solen lite gran, det blev iallafall
kallare. Så jag satte mig framför datorn, ska nog plugga om en stund! Vi hörs senare snyggingar

KARMA IS A BITCH!

Detta blir ett godnattinlägg nu!
Även fast jag inte kommer att lägga mig på ett tag.
Dagarna går så himla fort känns det som, snart är jag död, haha.
Men eftersom jag tror på karma så blir jag ingen ängel i himlen tillsammans med gud.
Tänker inte förklara riktigt vad jag tror på och så eftersom att de flesta skrattar åt det, men jag vet en del saker. När jag var liten trodde jag ju iofs på "gud" eller ah, gjorde nog det mer för att två av mina bästavänner gjorde det och är djupt religösa, var mycket i kyrkan/söndagsskolan när jag var liten. Jag tror att jesus funnits, ja. Men jag tror inte att gud är en man med långt skägg som sitter uppe i himlen, utan att gud är en del utav oss alla. Anyway, har fått frågor ett antal gånger om jag kan börja med lite videoinlägg också. Jag har tänkt såååååååå mycket på det! Men känns alltid fel när man gör ett. Så tja, vi får se om det blir något nån dag :) Imorgon blir det skolan igen, hoppas hoppas hoppas på lika fint väder som idag, om inte finare! Efter skolan ska jag nog plugga, så jag slipper göra det på onsdag kväll. Jaja, vi hörs imorgon! Godnattens


BRA HÅRPRODUKT!


Jag tipsar er läsare om denna hårprodukt ifrån märket "Schwarzkopf".
Den är bra mot håret! Och nu när jag har löshår fastlimmat så är det ett MÅSTE!
Den är ganska liten, men ändå dryg! Man behöver inte så mycket, utan en liten klick utsmetat i topparna! Det finns ju även andra som är bra imot hår, men denna har jag hört ifrån många ska vara skitbra! Den har även en god lukt och snyggt utseende ;) hahaha.
Kostnad: 80 kronor, ifrån HM. 

summer is on its way

Åh herrejävlar vad gött väder det är ute!
Ändå gick jag i jeans tjocktröja boots och skinnjacka till skolan.
Måste ha nya brills och nya ballerinaskor, eftersom att alla mina paja 2009.
Inte alls långt kvar tills sommarlov nu! OCH MIN FÖDELSEDAG :D
Åh vad jag längtar!
Hur som haver, dagen i skolan var helt okej och efter det tog jag bussen hem.
Funderar på om jag ska åka och handla en hårprodukt som jag MÅSTE ha till mitt hår.
Hm...

Well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you’re free
look into your heart and you’ll find love love love love

MY NEW HAIR ;)


Nu är mitt hår fixat och klart!
Detta blev en dålig bild nu så länge, uppdateras nog mer om det imorgon!:)

LOVE IT!


HEMMA IFRÅN GYMMET!

Kom ur duschen för en stund sedan, har varit på gymmet med mamma och annika. Och jag kan lova er att afrikansk dans är mycket jobbigare och svettigare än vad det låter! Jag trodde att jag skulle dö efter timmen. Men nu är min kropp okej igen! Sitter här i myskläder och funderar på att sminka mig lite och så. Emma kommer hit om en stund! Antagligen blir det bara att chilla, och sen ut eftersom att hon vill va ute. Vid klockan fem kommer kussen hit och ska hjälpa mig med håret! Skola imon dårå, åh jag orkar inte! åttorna har prao i två veckor nu, orättvist! Kommer kännas konstigt att dom inte är i skolan. MEN MEN, nu ska jag fixa mig och lite sådära! Vi hörs senare :)

HJÄLP MIG!

Mitt rum ska ju målas om, men jag vet fortfarande inte hur jag vill att det ska se ut.
Har varit inne på både rosa, svart/vit med typ blomor eller så på.
Hjälp mig kära ni! Kom med förslag, den som kommer med det bästa förslaget eller något riktigt snyggt vinner en länkning (alltså om ni har blogg) :) HELP ME! I NEEEEED YOU

Hittade en skitsnygg tapet på google! SO ALICIA STYLE!

GODNATT!


LÖRDAG KVÄLL!

Åh det känns så meningslöst med bloggandet just nu! Har inte ett skit att skriva om, för liksom vem bryr sig om min dag varit bra eller dålig? Hahaha. Så vad ska jag skriva om då!? Mitt löshår skulle ju fixas idag, men det blir imorgon istället! Och det ska fan bli av nu!:D Ska med mamma och annika på afrikansk dans imorgon, hahah jag kommer dö av skratt! Skolan börjar på måndag, vill inte! ORKAR INTE, ORKAR INTE, ORKAR INTE! BUHUUHUH. Tja, vet inte vad jag ska skriva mer. Men vi hörs, gör vi! Puss

GODKVÄLL BITCHES!

Ligger här i soffan, känner mig helt döööööööööööd!
Åh vad livet är tråkigt ibland, men som sagt så måste det ju vara det. Det är fredag kväll, känns riktigt segt att skolan börjar nu på måndag. Jag kommer inte orka gå upp så tidigt och sitta i skolan fram tills sommarlovet... Som hag vill ha mer än någonting annat just nu! Jag saknar Valter så mycket :( Så sjukt jobbigt att dom måste bo i dalarna.. för vi träffas ju inte så ofta. Nästa gång blir antingen om jag följer med mormor och morfar upp i maj eller i slutet av juni när dom kommer ner. Kan inte vänta tills slutet av juni! Över två månader, nej det går inte!
Justeja! Jag har ju länkat min underbara vän felicia även kallad "fillysnopp" ett par gånger, så tänkte köra en annan variant och länka en annan tjej med också helt galen humor och med sjukt roliga videosar! Enjoy

Godnatt snyggingar! Vi hörs imorgon :)

FRIDAYYYYYY

Åh vad skönt väder det är här i göteborg! Yammie
Halvligger i soffan och lyssnar på I'm yours med Jason Mraz tillsammans med emma, sommarens lätt bästa låt!
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, haha vi gick upp runt ett, och nu ska vi strax göra oss iordning! Imorgon blir det att träffa Linda, min underbara kusin ska sätta fast löshåret på mig!:D
JÄVLAR VAD GÖTT VÄDER DET ÄR UTE!:D SKOLEN SKINER OCH HIMLEN ÄR HELT BLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Ge mig sommar nuuuuuuuu! Sola och schteeeeeeeeeeeka hela sommaren ut! Yammie.
Hahaha jaja, vi hörs senare!;)

Emma Björkroth '


Du är så himla bra! Tack för att du är du, jag älskar dig min underbara vän.

TRÖTT OCH SLETEN!

Åh jag är helt slut! Har hållit på att fixa och röja i timmar här hemma nu.. Känns som att det aldrig kommer bli klart... Hur som haver, det är onsdag idag. Lovet är ju snart slut och vad har man gjort typ!? Haha jaja, just nu sitter jag i mitt rum som bara blir tommare och tommare. Allting som ska sparas ska ner i massa säckar/påsar osv, vi har slängt flera säckar men det har inte bara varit mina grejer, men jävlar vad mycket vi redan slängt! Men det är nog mer än hälften kvar... Ännu vet jag inte när vi ska måla om i mitt rum och så, men det är inte långt kvar! Hoppas att ni har det bra, med mig är det helt okej. Vet faktiskt inte vad som händer idag, har ju inte haft någon tid till att gå ut ;) haha. Men vi hörs igen senare!


Dagens outfit


MITT RUM ÄR HELT KAOS JUST NU!


Ja, ni kan ju se själva hur det ser ut, och detta är inte ens halva rummet! Haha ;) 


UNDERBAR DAG!

Idag vaknade jag upp hos pappa! Satt och degade tills jag och merran bestämde att vi skulle ses! Sen så ringde Emilia mig och frågade om vi skulle åka och köpa löshåret på safari inne i stan. Så jag Merran Emilia och Sanela åkte in till stan, när det var bestämt vilken färg och så åkte jag och Merran hem till henne, vi gjorde egentligen ingenting. Men det var verkligen grymt mysigt att få va med dig gumman! Vi har känt varandra sedan barnsben, bor på samma gård, men ändå är vi aldrig med varandra:( Något som måste ändras!
Hur som haver, Just nu sitter jag i mitt stööööökiga rum! Allt är upp och ner, för vi ska äntligen snart fixa mitt rum! Kan ju ladda upp en bild sen på hur kaos allt i mitt rum är nu, hehe. Hallen har föresten också blivit omgjord, så sjukt snyggt nu!:D
Hahaha jaja, nu ska jag väl fortsätta att fixa iordning lite! Linda kanske kommer över sen också, och fixar mitt hår! Åh vad bra, nästan allt är!:)

Tack min älskling, för en helt underbar dag! Jag älskar dig

Information om mig ;)

Bästa veckodagen: Lördag!

 

 

Humör: Trött och sleten!

 

 

Favoritgodis: Choklad och lackris!

 

 

Är det nåt du absolut inte äter: sill, ueeek

 

 

Kläder just nu: Trosor och tjocktröja.

 

 

Musik just nu: “ Justin Bieber- baby "

 

 

Favoritsaft : Hallon

 

 

Dagens längtan: ....

 

 

Hur många kuddar sover du med: hos pappa typ 6-7, hos mamma oftast två ;)

 

Spelar du nåt instrument: Nej, men jag skulle vela kunna spela gittar!

 

 

Dagens frisyr: Just nu? Hahaha ruffsigt och i en bulle.

 

 

Kommer du ihåg din första kärlek: Har aldrig varit "riktigt kär" så kallar det inte kärlek ;)

 

 

Har du några homosexuella vänner: Yes

 

 

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Jadå!

 

 

Ser du på kärleken som ett misstag: Beror helt på! Just nu så känner jag ingenting, hahaha ;)

 

 

Bio eller promenad: Beror helt och hållet på!

 

 

Dagens borde: Fixa mig..

 

 

Dagens fundering: Min hjärna har inte vaknat än

 

 

Snarkar du? Ja, dom säger ju det.....

 

 

Rädd för insekter? Mitt största fobi.. så eeehh, jaaaaaa!!

 

 

Det här är jag bra på: SOOOOOOOOOOOOOVA!

 

 

Vad vill du jobba som? Det är bara verkligt i min dröm.. hehe

 

 

Chips eller godis? Båda!

 

 

Skriver du dagbok? Nej jag har ju bloggen! så det blir som en "öppen dagbok" för varenda jäkel ;)
Skrev när jag var liten, lite så där ibland haha.

 

Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Nej! vill ha i läppen eller i näsan.

 

Hur många syskon har du? 2 riktiga, 4 bonus ;)

 

 

Är du rädd för blod? Är det för mycket.. klarar jag inte av det!

 

 

Anser du att du är stark? STARK SOM EN OXE! HALLO....

 

 

Röker du? NEJ

Snusar du? Nej usch och fy och bläääääääääää!

 

 

 
Använder du knark? Hell no!

 

 

 
Kaffe eller te? Inget av de!

 

 

London eller Paris: London!

 

 

Favoritfärg: beror på till vad!?

 

 

 

Född: GÖTEBORG!

 

 

Nationalitet: svensk & spansk!


ALICIA ON YOUTUBE!

Någon söt läsare ville att jag skulle lägga upp klippen på youtube, där jag sjunger..
Så här har du/ni 2 klipp, inte dom bästa men whatever.


Här sjunger jag "someone watching over me" i början av 2009.
Syrrans youtubesida, även hon som filmar ;)
dissa hur jag ser ut...


Här sjunger jag "forever young" i oktober 2009!
Emmas youtubesida

Jag älskar...


Sitter här och drågar vindruvor!
Glömde föresten att säga att jag fick mitt lilla "påskägg" av mormor och morfar;)
Ett ägg med godis i + 150 kronor, underbart!

Middag hos mormor och morfar!


Ni gör livet värt att leva. you are the best

SOLARIEBRUD!?


Hahahaha, whataf*ck!?
Anyway, jag hinner inte uppdatera mera nu. Men vi hörs igen när jag kommer hem!

HELLO BITCHES!

Idag är det måndag, men det spelar ingen roll eftersom att det är påsklov! Det blev ju ingen "påskmiddag" i lördags och sådära, så därför blir det de idag! Jo föresten, till en viss person, en dryg jävla stockholmare, som skrev så "gulligt" om mig i sin blogg, har jag bara en sak att säga! Skaffa dig en hobby, så slipper din fritid kretsa runt mig ;) Jag visste att många stockholmare var rent utav dryyyyyyyyyyyyga, men varför!? haha. Varför tror ni att ni är så fucking speciella? För att eran stad är huvudstaden? För att ni har kungen? gröna lund? Tunnlebanor? ett sämre beteende? Snälla säg mig, vad det är som ni i stockholm har som gör oss göteborgare så "avundsjuka" !?!? Huvudstad eller inte, shit the same? vi bor alla i svergie och det är ett jävla land. Kungen? Jag har egentligen inga ord för det men, jag kan ju säga att vi är glada över att han bor i stockholm, vi behöver inte honom här;) Gröna lund? Ojojoj, har göteborg inte liseberg kanske?!?! Flera gånger större, och hundra gånger bättre :) Tunnelbanor? Hahaha det är ju bara pinsamt att ens dra in, när det finns både buss/tåg/spårvag/bil osv att ta sig fram på, här med;) Och till sist ett sämre beteende, jag ska inte säga att folk från göteborg inte kan vara stora i käften. Men i varje bråk som handlar mellan en göteborgare och en stockholmare, så drar ni i stockholm nästan ALLTID in eran jävla stad. Det är något som ni borde sluta vet, ni gör det bara pinsamt för er själva!;)

Ja hörni, detta inlägget skulle ju inte ens handla om någon stad överhuvudtaget, men så kom jag att tänka på det! Och föresten, stockholmare som läser det här, det menas inte till er alla! Ni vet ju själva hur ni är som person ;)


LÅNGT HÅR= SO ALICIA STYLE!


Åh vad jag saknar håret!
Ska köpa hårförlängning under veckan, kan inte gå runt såhär längre!
Bilden är tagen någon gång under sommaren 2009.
PEACE OUT

I MISS YOU


Farmor, jag vet inte hur länge till jag kommer orka utan dig vid min sida.
Jag har kämpat i snart sju år, allting är så svårt utan dig.
Jag skulle göra allt, vad som helst, för att få se dig le, för att få höra dig prata igen.
Men jag vet så väl, att det inte kommer hända, förens vi ses igen.
Denna tavlan av dig och mig, hänger på väggen i mitt rum hos pappa.
Jag kommer aldrig glömma dig, och allt det som du gav mig.
Jag älskar dig farmor, jag lever för dig, varje dag.

LEKER FRAMFÖR KAMERAN! MJAO

´


I LOVE THIS BAG!

Hahaha justeja! En helgalen kvinna kom fram igår på stan och frågade om hon fick köpa min luis vuitton väska. Så började hon typ rota och greja i väskan, HALLO!? Sen började hon prata om hur mycket jag ville ha för den, och erbjöd 400. HAHHAHAH are you stupid?
Men iallafall gav henne mitt nummer och så men nej jag säljer den inte punkt.

ALICIA LOVES PÅSKÄGG!


Brukar vanligtvist få mycket mer än det här av mamma men jag ville hellre ha pengar!
Ska få mer pengar utav pappsen sedan! Tror även att nån dag i veckan blir det något från mormor och morfar också! PEACE OUT

PÅSKAFTON

GLAD PÅSK!
Not for me! Min moster har kräkts, så det blir inget påskfirande hos mormor.
Åååh mitt liv suger, sitta hemma hela påskafton!?!?!
Jaja vi får väl se, nu ska jag äta med min lillebror och pappa.
Vi hör senare!


Rest in peace

Tänkte bara lägga in ett videoklipp eftersom att det är ett år sen idag som Malin Karlsson blev överkörd av tåget. Tankar går till hennes familj och de som stog henne närmast!
Vila i frid vännen.

GODKVÄLLENS!

Hejhopp i lingonskogen!
Heheh, hur mår ni?
Jag mår heeeelt okej.
Förurom att min röst är helt paj och lite så.
Idag var jag först i skolan, efter det åkte jag hem.
Eller ah mötte angelica på bussen så var med henne i typ 2 timmar, gick runt och kollade i affärer på torget. Sedan åkte jag hem, och efter en stund smsade emma mig och frågade om jag ville ses.
SJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLVKLART ville jag det! :D
Så vi kickade som vanligt in till stan, inget bättre för oss! Det pissregna ute, inget trevligt alls. Min röst förstördes idag. Vet inte hur och inte fan varför heller!
Kan knappt prata och har allmänt JÄTTEONT! jappjapp.
Det är iallafall lov nu, man får sooooova ut! OMG SÅ UNDERBART.
Föresten så är det ju även första april idag! Har inte lyckats lura en jäkel.
Jag kommer aldrig på något bra. Bara hela världen som lurar skiten ur mig :(
Jaja whatever, nu orkar jag inte sitta och skriva massa ointressanta saker mer :D
Så vi hörs igen imorgon bitches!
KISSES


RSS 2.0