Om valet 2010...

Som säkert ingen missat så är det val var fjärde år, senaste var för fyra år sedan, 2006. Ingen aning om det var moderaterna eller socialdemokraterna som vann valet sist. Min hjärna har hjärnsläpp just nu..
Iallafall, en sak som är lite sjukt är att dom inte lämnar en i fred. Jag hinner knappt utanför dörren innan jag fått en massa lappar/tidningar från olika partier, och eftersom jag hatar att säga nej till sådant, speciellt om det står någon gammal människa och delar ut, så tar jag imot det med ett fake smile.. Dom seriöst springer efter en, försöker alltid att skynda mig förbi. Ibland går det, ibland inte. Har även tackat nej ett fåtal gånger, har inte orkat helt enkelt. Trött på allt snack om valet, bara längtar tills skiten är över... Det är nästan det enda man hör folk prata om just nu, kanske inte så jättekonstigt men ändå liksom. Jag är inte arton, jag får inte ens rösta. Så varför slösa tid på att ge mig massa information? Jag kastar det alltid i närmsta sopptunna, och det är väl slöseri eller? Vill dom vara seriösa, så varför ge massa lappar till småbarn? Okej kallar inte precis mig själv för ett småbarn, men dom ger det ju till folk i alla åldrar. När jag är arton, då röstar jag, då kan jag ta imot era futtiga små blad om hur bra erat parti är osv osv. Vet inte heller vilket av partierna som jag tycker är bäst. Alla har någon svag punkt. Många vill att undommarna tillexempel ska få gå längre i skolan. Helvete är det för bullshit? Jag går i stortsätt från åtta, halv nio till fyra varje dag, ett flertal två timmars lektioner , plus att man har läxor, prov, inlämingar, förhör. Hur ska man hinna det om nu idioterna vill att man ska sluta senare?. En annan sak som jag också är irriterad på är att dom vill att eleverna från årskus sex ska få betyg. Shit, är ni seriösa? I sexan har man nyss börjat mogna. Helt okej att få fler prov och ha tester för att se vad eleverna kan. MEN BETYG REDAN I SEXAN!?
Finns nog ingen som är redo för det så tidigt. Jag är liksom orolig nu, men jag hade inte ens kunnat föreställa mig att få ett betyg när jag går i sjätte klas.. Men alla partier skriver ju även hur bra allt kommer bli om man röstar på dom. Att dom sänker skatterna, göra det mer jämnställdigt mellan kvinnor och män, att gammla människor ska få ha rätt till att leva ihop för resten av livet. (vilket jag tycker är sjävklart!). Så mycket av allt det dom säger är ren bullshit. Så jag säger bara till er som får rösta nu, rösta på något som ni verkligen tycker är BRA, rösta inte bara för att få det gjort. För just eran röst kan förändra ett helt land.

Och då säger jag tackar gullefjun för att ni tog er tid att läsa igenom det här. Såg nu att det blev jäkligt långt. But whatever, shit happens.


Kommentarer
Postat av: FAAKIE WWW.FAAKIES.BLOGG.SE

Händer ikväll då stumpan :)?

2010-09-09 @ 18:43:20
URL: http://faakies.blogg.se/
Postat av: SOFIAS

det är samma här :)

2010-09-09 @ 18:45:25
URL: http://adayofmylifee.blogg.se/
Postat av: FAAKIE WWW.FAAKIES.BLOGG.SE

vad ska du plugga till då? något skoj? :) haha

stupid jag är, säg ngt plugg som är roligt liksom :P haha, ja ska glo på idol också!!

2010-09-09 @ 18:48:52
URL: http://faakies.blogg.se/
Postat av: FAAKIE WWW.FAAKIES.BLOGG.SE

Du tänker verkligen rätt, det är viktigt att ta tag i det innan man kommit in i en vana! Verkligen viktigt. Jag själv slutade bry mmig om skolan och jag lovar, man får bara skit för det..jag tog mig till baka (tur det) innan det var försent, och idag har jag min utbildning och allt och har ett jobb vilket många unga inte tänker på. Jag går ju inte i skolan längre tog studenten 2009 :)

2010-09-09 @ 18:57:33
URL: http://faakies.blogg.se/
Postat av: FAAKIE WWW.FAAKIES.BLOGG.SE

Precis, då hade jag verkligen inte varit på ENIRO 118118 idag :) nej jag jobbar, hehe orkar inte plugga mer :P

2010-09-09 @ 19:01:27
URL: http://faakies.blogg.se/
Postat av: FAAKIE - WWW.FAAKIES.BLOGG.SE★

Ja jag vet, det är helt galet! Man typ vill strypa alla som skickar sånna lappar

2010-09-09 @ 19:41:06
URL: http://HTTP://WWW.FAAKIES.BLOGG.SE
Postat av: FAAKIE - WWW.FAAKIES.BLOGG.SE★

:))

2010-09-09 @ 19:58:13
URL: http://HTTP://WWW.FAAKIES.BLOGG.SE
Postat av: LiNA

Vilken otroligt söt blogg du har :)

Göru ? :) <3

2010-09-09 @ 20:24:28
URL: http://lifeaboutlina.blogg.se/
Postat av: klia

Driver en sexblogg och är nu tillbaka efter ett litet uppehåll! :)

2010-09-09 @ 20:26:03
URL: http://klia.blogg.se/
Postat av: LiNA

sv; Hihi Vsg,

Aa, Verkligen x]

2010-09-09 @ 21:31:06
URL: http://lifeaboutlina.blogg.se/
Postat av: zumra

hahaha han är så rolig :D

2010-09-09 @ 21:39:43
URL: http://zuum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0