gårdagens fika med bästavän!


Shit vad snygg man är, haha!

Älskar dig bästis! Vi klarar det tillsammans, som alltid!

MED CISSI

Nu sitter jag här med min goa men efterblivna chey Cissi!
Mötte henne vid hållplatsen vid halv två ungefär, och nu ska vi snart åka mot torget för att möta upp Ellie, sen kanske vi träffar Emma och Lisa mfl, ingen aning just nu. Emms sov här inatt, men drog hem vid elva, har spenderat helgen med henne Erika och familjen. Aja nu måste vi dra ut mot bussen!

HÖRS SENARE

lördag

Nu ska jag snart dra ut mot bussen, möta upp min fina vän emma och åka in mot stan.
Kanske tar en fika, vi får väl se!
Erika och Emelie kom hit igår, hela familjen satt och snacka i timmar igår. Både skratt och tårar, älskar er allihopa så mycket! Somnade brevid Emilia inatt, mysigt.
Måste plugga under helgen! Har spanska prov, svenska förhör, flera engelska glosor, matteplugg. MFL.
Spanskan kommer gå åt skogen, eftersom att jag inte kan posesiva och reflexiva pronomen och allt vad det nu är -.-

Men aja, nu måste jag dra ut mot bussen!
Kisses

gooooooooo natt

Go natt med Cissi och en sparkande Felicia brevid sig!
Spökhistorier, tjejsnack hela natten. Tills Cissi somnade, men jag och Lisa låg fortfarande och snackade i timmar och kliade varandra på ryggen! Haha.





mot mölndal



Ska dra mot mölndal nu, träffa Jenny Frida Emma och Cissi och inatt blir det att sova hos Cissi!
Börjar tio i ett imorgon, men eftersom att min musiklärare förmodligen är sjuk och vi bara har två lektioner, och en går bort om han är sjuk så känns det inte som en så stor idé att åka dit på en lektion?
Aja anyway, har vart med Emms hela dagen och snart ska jag ut till bussen och hon vidare hem!
Kisses

så här ser jag ut vanligtvist!


OOOOOOHNEJ, VA VACKERT!

Nu säger jag godnatt. puss!

chill med bästavän



Trött?

Jag älskar dig beeesteeveen

Ända sedan jag och emma kom hem till mig runt två så har vi bara slappat framför tvn, eftersom att man måste ha box för att kunna se mtv så satt vi i mitt storarum och hade på högsta volymen så det riktigt dunkade i högtalarna, MASSA GOA LÅTAR KOM! sen även lite program.
Nu håller vi på och fixa oss sen ska vi åka in mot stan, ska lämna tillbaka Felicias jacka och vi ska träffa Simon och Idriss..
SMELL YOU LATER

grattis älskade storasyster 19 år!


B I T C H

Du vet mitt namn, inte min historia.
Du vet hur jag ser ut, men ingenting om mina känslor.
Du vet mina handlingar, inte mina skäl.
Du kan inte döma mig för du har ingen aning om vem jag är!

my day / evening

BAAAAAAAAAAABES


Återkommer om storyn imorgon, om jag orkar..
Hela helgen har varit helt kaos...
BYYYYYYYYYE.

MOT MAMMA

Nu ska jag över till mamma för att fira min storasyster som blir nitton på tisdag. Släkten kommer, så det blir mat och tårta skulle jag tro. Efter det åker jag och Emma in mot stan för att träffa Felicia. Återkommer senare för att berätta vad som hände igår... Som tur var ringde vi polisen och allt löste sig. ÄCKLIGA PEDDOFIL DRÄGG...

Mysbild , ett tag sen. hemma hos simon..
Bara för jag inte hitta någon annan. haha.
PEACE OUT

over and over again


Nu ska jag alldeles strax gå mot bussen, möta upp denna snygga bruden och åka in mot stan!
Hon ska till alingsås och jag ska träffa min syster Emma, vi har inte setts på månader pga bråk och så. Men kände att det var dags nu!
Aja, skriver mer senare. Puss

söta syskon man har....

Skulle gå in och fråga min storasyster om vi skulle kolla på filmen som vi var iväg och hyrde förut, och vad ser jag, det första jag gör när jag kollar in i storarummet?
JO, dessa två tjockisar ligger helt avdäckade i soffan.... Nu sover båda två djupt i sina sängar, funderar på att gå och lägga mig jag med!
Men är dom inte gulliga eller? Tossegosse!


Descanse en paz abuelo - vila i frid farfar


femton år sedan min farfar lämnade jorden.fyra månader innan jag föddes, men det spelar ingen roll. för jag vet att vi kommer träffas någon dag, det känns ändå på något sätt som att du finns. hos mig. jag är säker på att du har det bra, vart du nu än är tillsammans med farmor. 
Descanse en paz abuelo, Te quiero.
Miguel Rodriguez

dagens outfit



Orkar inte skriva... uppdaterar senare.. kanske

21:45

Sitter och snackar med emma i telefon, har försökt plugga lite matte eftersom att jag har prov imån, går dock inte så bra, så ska försöka fråga om jag kan få ha det nästa vecka istället.. HATAR MATTE. SKJUT MIG..
Anyway, börjar redan bli trött i ögonen och sitter och gäspar... måste läsa på spanskaglosorna också, sen blir det nog något/några avsnitt av vänner.. like usual ;)
Hörs imorgon, puss.

godnatt

Idag : Vart på  torget med Emms, köpte vitlöksbaguetter och fanta, tillbaka hem till mig. Tv, datorn, fix och mot emma. sedan drog vi mot stan, mötte upp Idriss och Simon.. Hände inte så mycket, men...
Jag och Emma drog hem vid 10 över nio så var jag hemma typ tjugo i tio, nu ska jag sooooooooooova.
Puss

Kul att jag inte vet om jag börjar klockan åtta eller tio imorgon -.-


kommer jag någonsin bli hel igen...

Jag borde göras som alla runt omkring mig säger, lämna dig bakom mig och ignorera mina känslor för dig.
Jag tror inte det är någon som förstår, hur jobbigt det är. Jag blir fortfarande helt varm i kroppen och får lyckorus när jag ser honom, jag känner fortfarande på något sätt att han är min när jag är i hans närhet. Jag har aldrig varit så rädd förut, jag är rädd hela tiden, att se dig med någon annan är det som skrämmer mig mest.
Hade jag vetat att senaste gången jag kysste dig skulle vara den sista gången jag kysste dig, höll om dig, hade din hand i min, senaste gången jag låg tätt intill dig... Hade jag aldrig slutat kyssa dig, hade aldrig släppt taget om dig eller din hand. Jag hade lika gärna kunnat dö i dina armar, för livet hade ingen mening utan dig.
Men allting gick så fort, jag hann inte med i tiden. På något sätt är jag fortfarande halv, jag står på benen, men inte med dig. Jag saknar dig, jag behöver dig, Jag har inte glömt dig eller vad du gjort. Men jag kan inte sluta älska dig, den du var. Så underbar, det bästa som fanns, han som gjorde mig lycklig.
Men jag lär mig väl med tiden jag också.. Att du inte ingår i mitt liv, att du inte är min prins, min kärlek...
Tillslut hoppas jag på att jag kommer accpetera på att det inte finns något kvar, att det är över...
Att ens tänka på det river sönder mig innombords.
När jag ser på andra, i ett lyckligt förhållande, när jag ser andra stå och hålla om varandra som om dom aldrig ville släppa taget, jag ser hur kära dom är och hur mycket dom verkar tycka om varandra - exakt så jag kände och trodde om dig till en början.
Jag vill ha tillbaka tiden, trycka på stopp och stanna där... Jag tänker ofta på det vi gjorde tillsammans, våra minnen och det vi gick igenom. Både skratt och tårar, alla filmer vi såg, alla låtar vi låg och lyssnade på, när båda sjöng med, alla gånger vi bara legat i din säng och kollat in i varandras ögon, glömmer aldrig när du såg mig i ögonen och sa : Jag älskar dig.
Jag blev helt knäsvag, har nog aldrig varit så lycklig förut..

Denna texten har egentligen ingen mening... Men jag ville bara säga..... Jag saknar dig, saknar oss..

dagens outfit. skolan



Kofta: julklapp, gina tricot
Linne: Emmas
Leggins: Bik Bok
Shorts: gamla utslitna från vero moda.
Strumpor: don't remember



Ska platta färdigt mitt hår, sminka mig lite, göra en macka & dra till skolan.
Efter skolan får jag typ stressa, antingen kommer Emma till min skola så tar vi bussen mot mölndals bro och vidare till stan, annars så åker jag mot torget och byter där. Kommer dock ta längre tid, eftersom jag slutar fyra så kommer vi vara framme i stan typ halv sex, sex. Och simon skulle hem typ sex...
Anyway, måste rusa nu! HATAR MÅNDAGAR, JÄVLA STRESS..


PUSS OCH GODNATT

GOOD KVÄLL.
Just nu ligger jag i min säng och kollar på tv, har typ gjort det hela dagen men.
Emma kom hit runt halv åta typ, vi var hos mig till kvart i åtta sen drog vi ut, inte gjort så mycket mest bara umgåtts. Försökte även plugga lite matte förut vilket inte gick så bra... Och no färdigt! Ska borsta tänderna snart och packa ner lite grejor, pappavecka imån! Sen ska jag väl antagligen sova..
Imorgon efter skolan har jag lovat Emma att följa med henne till stan, träffa Simon och Idriss.. Hm, mysigt.
Aja, nu säger jag godnatt till bloggen så hörs vi kanske imorgon, beror på om jag hinner.
Måndagar är värst.

Nyvaken & GO, RIGHT.

VILLE BARA SÄGA GODNATT OCH SKRIVA OM MIN JÄTTEINTRESSANTA DAG!



Funderar på att sova nu alldeles snart, händelserik dag idag...
Tog först bussen som emms klev på, bytte till 99 på frölunda torg och åkte mot lindholmen. Träffade Idriss och Simon där... Var väl inte jag riktigt pepp på men allt har löst sig nu. Så det känns la rätt så bra.
Efter det åkte vi in mot stan, jag och emma. Där inne såg stötte vi på Emma och Elinor, min lille tosse Ellie skulle sjunga och spela gitarr i nordstan, så jäkla duktig! Så och lyssna lite på henne, sedan mötte Emma upp Idriss och dom kom tillbaka till oss, vi mötte upp Frida och Lone, tog en neffe på det och sedan var det bara jag Lone Emma och Idriss. Kan ju inte precis påstå att vi hade så jättekul. Åkte mot simon för emma ville snacka, var där i typ fem minuter, så det kändes liiiiiiiiite meningslöst... Anyway, var hemma ganska tidigt. Är jäkligt seg nu, gick ju trots upp vid åtta i morse, så ska nog försöka sova strax! Imorgon ska jag nog försöka plugga lite, matteprovet kommer som vanligt att gå åt helvete... Lite spanska och no kanske också! Så kanske jag åker med mamma och tränar också, men hon ska åka så tidigt på morgonen, så vet ej om jag pallar. Sen vet jag inte mer vad som händer, men vi får väl se. Pluggsöndag kanske? Låter dock inte som mig.. Säger jag att jag ska plugga blir det ej så...

BLEV FRÄLST IDAG I NORDSTAN OCKSÅ! Så nu lever jesus i mitt hjärta och han har planer för mig, han älskar mig , men jag måste lära känna honom innan han besvarar mina böner!

Hahaha, känner mig så lyckligt lottad, Känner mig typ utvald... Fast nä... Dom sa att jag kunde prata med jesus nu, svarar han mig eller? Har dock inte pratat med honom som dom sa att jag kunde göra när jag kom hem. Men det var dom som ville frälsa mig, och det är ju ändå jesus och han som älskar mig som dom sa, då borde ju han ta första steget och snacka, eller?....

Hahahha, sjuk är jag. Men det var lite kul. Men tror fortfarande på karma, och att GUD är en av oss alla, och att jesus har funnits men inte så där överdrivet typ gått på vatten och allt annat sådant.
KARMA IS A BITCH.

Nej nu babblar jag på reeedigt mycket för att jag är trött. Så, vi höres tomorrow!
GODNATT

dagens outfit / mot lindholmen med emms

Har precis fixat iordning mig, ska bara äta lite innan jag drar ut mot bussen.
möter upp emma och åker mot lindholmen. Öppet hus.


+ uggs och väska.

TTYL


har man tråkigt så har man

Namn: Alicia

Efternamn: Rodriguez Törnblad

Ålder
: 14, 15 i maj

Längd: 1.63 någonstans.

Vikt: inte vägt mig på ett tag men 57 något sånt..

Ögonfärg: blå

Hårfärg:
brunt

Syskon: emilia och nicolas, jag är mellanbarn.

Husdjur: emmmaa!

Bor: göteborg

Skola: ekhaga, föredetta lindhaga

Sjukdomar: inga alls, heeelt frisk!

Hälsa: hahahahah, den kan man bara skratta åt. mitt neffande har dödat den..

Musiksmak
: oj... Lyssnar på all möjlig skit. har en rätt blandad musiksmak!!

Favorit artister: gillar väldigt många!

Klädstil: hm, vet inte riktigt hur jag ska beskriva...

Tre frukter du tycker om: VATTENMELON, JORDGUBBAR OCH VINDRUVOR!

Dricker helst: riiiiiktigt törsdig så vatten, annars läsk ;))

Gillar med dig själv: att jag oftast vågar säga ifrån vad jag tycker, tänker ALLTID på andra i första hand.

Hatar med dig själv: jag har låtit mig bli sårad av så jäkla många, killar speciellt. jag är väl lättlurad och dum när det gäller kärlek... , väldigt dåligt självförtroende har jag meeed!

Göra i sommar: SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVA, ta det lungt typ...

Tycker om vintern: vinter ska det bara vara under julen, så alltså från december till typ mitten på januari med massa snö och mysigt. Sen borde det vara sommar resten...

Tycker om sommaren:
UNDERBART. finns ingen bättre årstid. Sol, bad, varmt, sommarov.

Våren:
fyller år! börjar bli vart, början till sommaren. So god far so good!

Hösten:
Det kan vara mysigt, väldigt snyyyygga outfits man kan skaka fram ;) sen hatar jag all regn och alla blöta löv överallt..

Har några kompisar
: världens finaste!

Några fiender: bara äckliga horungar

Flyttat någon gång: ya man

Ser på tv: nu? lite halvt. annars ja, följer lite serier och så.

Tycker du om sjukhus:
triiiiiiiist, hatar att åka till sjukhus, tandläkare, allt sånt. it's so boring...

Tandläkarbesök:
ehm.. eftersom att jag ska få tandställning, som dom sagt i ett flertal år så börjar det bara bli jobbigt att åka dit. fast just nu är jag hos en ondontolog.

Göra idag:
kolla tv, datorn sen sova.

Gjorde igår: skolan, plugga

Gör just nu: svarar på dessa frågor, känns lite halvt meningslöst... haha men har man tråkigt så har man!

Är klockan just nu: 23:14

Vilken tid lägger du dig: alldeles för sent... när det är skola så kommer jag knappt upp...

När kliver du upp:
veckodagarna runt sju, fast jag egentligen för att hinna utan att stressa eller komma för sent borde jag gå upp runt 6, halv sju.

Vad tycker du om dagens väder:
kallt, blött och slaskigt...

Hunnit tröttna på frågorna: en aning

Vad vill du göra nu: hänga mig... nämen vet inte, utooooomlands, iallafal bort från göteborg för ett tag.

Kommer du göra något av det du vill: just precis nu? hm, svårt beslut........

some new stuff



Thank you mami!

hemma från skolan

OSMINKAD, NYDUSCHAD, TRÖTT.
kraftig mensverk & huvudverk..


Måste plugga också.. DET JAG ÄR BÄST PÅ!!!!!! -.-


Första dagen i skolan efter jullov avklarad...

Ligger just nu i min säng, hur trött som helst. Skolan började som sagt idag, sov från typ halv tre eller något och vaknade sju av att mamma kom in och väckte mig. HELT DÖD var jag, men tur att hon kom in eftersom att jag inte gått upp när klockan ringt... Lam dag i skolan, jag och jennifer sov under nästan hela no lektionen, hoppade till och fattade inte att vi slutat när lektionen vart slut, plus att jag dampade på min bildlärare som alla alltid gör och jag glömde kläder till idrotten, bra intryck första dagen.. Aja, jag har mensverk, är trött och mår inte på topp. Vill bara sova nu, men somnar jag nu så kommer det vara samma helvete i natt igen, ligger här och jäspar... Haha pore me! Anyway, ska nog träffa emma sen om hon behagar svara ;) Hon har tränat, min duktiga tös!
Aja nu babblar jag på om ingenting.
HÖRS SENARE!

dagen med mina cheyer




@ cissis place

Sitter i Cissis rum just nu, mötte upp Cissi Frida Frida Jenny Julia Och Ellie på torget. Vi käkade donken och sedan begav vi oss mot Cissi. Fast just nu är det bara jag Cissi Frida Frida och Jenny kvar, Ellie skulle till stallet och Julia skulle hem. Vet inte riktigt vad som händer, alla är trötta och så. Men skulle bara skriva snabbt nu. Får dra ner till brudarna våningen under, one three hill!
TTYL

upPPppdaattTTE

HELLO BITCHES.
Nu var det ett tag sen jag skrev ett riktigt inlägg. Sov hos min kära Alicia från igår tills idag.
Mötte henne i stan, vi mötte upp ammi och jennifer och åkte vidare mot henne. Hon duscha och fixa sig sedan drog vi mot hjällbo.. fattar inte hur jag vågade sätta min fot ens i närheten av angered but i did! Vi träffade Sebbe och var hemma hos han med två av hans kompisar. Jävligt lam kväll, ammi och jennifer drog. Jag och Alicia var där typ tills halv tolv, sedan drog vi hem mot henne och hennes pappa hade köpt med sig burger king mat. Som dock var jävligt kall. Hamburgaren smakade som en macka, mina pommes var helt iskalla och min cola hade ingen kolsyra. Men det var gott ändå. Satt uppe med Miguel (hennes pappa, även som min farbror) tills typ halv fem. eller somnade i soffan men gick in och la mig runt halv fem, fem. Idag vaknade vi typ halv två, tjugo i av att hennes pappa kom in och skrek på spanska: MATEEEN ÄR KLAR. Hahaha, så halv två heeelt nyvaken får man kött pommes och grönsaker. Jävligt gott ändå, men var knapp hungrig...
Lite senare åkte vi in mot stan, gick runt lite, åt och mötte upp först Victor på centralen sen kom Idriss för att han behövde snacka.. Men drog typ efter en kvart, så mötte vi upp Chantal men det började bli rätt segt där inne eftersom att allt var stängt, så jag tog spårvagnen hem och har varit hemma sedan dess. SKÖÖÖÖNT har det faktiskt varit! Anyway, just nu sitter jag och snackar med min älskling Frida och med Yasir på msn. Funderar på att sova snart, förstår inte själv hur jag kommer orka skolan nu... Är aboslut inte redo än.... DÖ!
WHATEVER, GODNATT.

HAHAHAHA KAN INTE LÅTA BLI OCH SKRATTA ÅT SISTA BILDEN.
TRÖTT OCH CP CHEY? SER JU DOCK INTE NORMAL UT...
VÅRA SNYGGA NATTBILDER, FRÅN TYP 2 MOT HALV FYRA HAHAHA

lite känslor, had to get it out of me..

Mitt liv blev så perfekt den dagen, då du kom in i mitt liv. Som en stjärna lös du upp hela dagen och hela mitt liv. Jag kände mig så glad, allting kändes så rätt. Du fick mig att känna mig älskad, på alla sätt. Du var han, den där killen som jag aldrig trodde fanns, han man bara drömmer om fast aldrig får en chans. Jag hade aldrig varit så säker på ett förhållande förut, det jag hade med dig ville jag ha kvar livet ut. Men du ändra den du var du ljög om allting,det gick så snabbt och på bara några sekunder så var du inte längre min. Allting du någonsin sagt till mig var bara rent skitsnack, när jag fick höra allt grep jag av panik och fick en ångestattack. Varför gjorde du så mot mig, var det kul att bryta ner mig, se mig gå sönder i bitar, som att ha fallit från ett berg. Men du har aldrig något svar hur mycket jag än ber dig. De enda ordet jag får höra från dina läppar är ordet förlåt, eller att du inte har något mer att säga och inte vet varför du gjorde så. Du sa aldrig något till mig, det var jag som fick ta modet till och faktiskt fråga dig. Först spelade du dum men vek dig ändå ganska snabbt, men jag ville knappt tro på det efter allt som du har sagt. Jag simmade i ett hav, där du dränkte mig i lögner, julen var värst där höll jag på att gå under. Det dumma var att från början trodde jag faktiskt att du brydde dig, på att vi skulle kunna gå vidare, kanske tillumed en dag där du stod brevid mig. Jag trodde du var äkta och du var allt jag ville ha, men för dig fanns det en annan, inte fan var det jag. Efter alla fina ord som du sagt till mig, efter alla underbara stunder som jag har delat med dig. Så är det inte så lätt för mig att bara glömma, jag tänker på det vi delade och enda gången jag ser dig nu är i mina drömmar. Det gick visst för dig, att gå vidare som ingenting har hänt, du förgyllde mina dagar men har nu även på kärleken vänt. Jag hoppas att du är stolt över det du gjort och får det bra med henne, eftersom att jag nu var så väderlös, ja det var ju någonting som inte stämde. För man gör inte så som du gjorde, man gör inte sådär, för varför ska man göra så om man ändå inte är kär? Jag kommer nog aldrig att få riktiga svar på mina frågor, för du har kastat bort allt som betydde något, hela min värld står nu i lågor.
Jag kommer aldrig glömma hur kär jag var i dig, hur glad jag var när jag var i din närhet och det vi delade tillsammans, men jag måste gå vidare nu för du är någon annans. Men hur ska man kunna gå vidare från något man trodde var ens liv, det kommer att ta tid innan jag byggt upp mig själv och mitt liv. För du var ju den som fick mig att må bra, du var den enda som förstod och du accpeterade mitt jag, men det var bara lögner det var bara något du sa. Den dagen då jag fick reda på dig, på dig och henne jag fattar ingenting efter bara två dagar, vafan var det som hände? Men sen sa du till mig att du inte ville förlora mig, att vi skulle vara vänner. Jag förstår inte riktigt vad du tänker med, först ger du mig kärlek och sedan gör du såhär? Du har förstört så mycket för mig, mer än vad någon annan gjort. Nu är det jag som står ensam men vet också vem du är, hoppas bara att det var värt, att såra mig såhär. Jag kommer aldrig kunna lita på dig igen, känns inte mödan värt att ens vara din vän..


nya looken 2011?


någon kommer att sakna framtänder snart

Era jävla pissluffare, vilka tror ni att ni är?
Din äckliga lögnaktiga jävla player, Din äckliga brud kommer snart åka på en rejäl omgång, hon om någon borde vakta sin tunga just nu. Så jävla äckliga är ni båda två, patetiska jävla trasdockor.
Ni snackade bägge två skit om varandra innan, och direkt när vi två blev tillsammans så kunde hon inte leva utan dig och behövde dig, och du som sa att du älskade mig över allt annat högg mig i ryggen. Mitt livs största misstag var att jag gav mitt hjärta, mitt allt till dig. Jag trodde fan på dig, jag hade kapat av mig benen för din skull, gjorde fan allt för dig och vad fick jag tillbaka? SKITSNACK SKITSNACK SKITSNACK.
Tro mig, hade jag vetat detta från allra första början hade jag aldrig gått över sträcket vänner. Men det var ändå du som tog insiativet till att kyssa mig, säga de fina orden och få mig kär. DET VAR DU.
INTE JAG, utan du.
I hemlighet dolde du att du inte var kär i mig, du skrev till ditt äckliga ex som nu är din nya att du inte visste hur du skulle göra med mig - samtidigt som du skrev till mig att du älskade mig. Och din orsak var att du inte ville såra mig, och visste inte hur du skulle säga det på ett bra sätt. DU HAR SÅRAT MIG MER ÄN VAD NÅGON ANNAN HAR. Varje dag kommer det nya historier, nya lögner & nya bortförklaringar. Att du inte skäms över vad du gjort. Jag förstår inte, efter allt du sagt och efter allt du gjort, man går inte så långt som du gjorde om man inte menar det. Som en fucking jävla leksak behandlade du mig, hoppas du är riktigt jävla nöjd över att du fuckat upp mitt liv. jag hoppas verkligen din slyna till flickvän är otrogen mot dig IGEN, för det är precis vad du förtjänar. men antagligen efter allt som hänt och att hon sagt " du tog honom från mig, så nu tar jag honom från dig" så kommer det hålla länge mellan er två. Vad är det du försöker göra eller bevisa, ge payback? För att jag "tog" honom från dig? Belive me, hade aldrig blivit tillsammans med honom ifall jag visste att ni två saknade varandra, MEN NI HADE INTE PRATAT NÅGONTING, OCH VILLE INTE HA MED VARANDRA OCH GÖRA. Men visst, jag skiter fullständigt i er två nu. J
Jag mår fortfarande dåligt, jag äter knappt, för jag känner mig nästan aldrig hungrig, när jag äter känns det som att jag vill spy, jag har svårt att sova och hålla fokus. Ni har redan förstört mig, det räcker nu.

Horungar, om ni visste hur många som hatar er just nu. Ni bär skam över er själva, att ni ens vågar visa er tillsammans. En hora och en player, fan då kanske ni matchar varandra trots allt.
Hoppas ni ruttnar med varandra, ni är lika jävla äckliga och falska båda två.
TRASH

( JAG HAR ABSOLUT INGEN RESPEKT KVAR FÖR NÅGON AV ER. FRÅN BÖRJAN HÖLL JAG MIG LUGN, MEN DET FUNKAR FAN INTE LÄNGRE. EFTER ALLT JAG GÅTT IGENOM TACK VARE ER TVÅ, SPECIELLT DIG SÅ ÄR TEXTEN INGET ELAKT MOT VAD NI GJORT - INTE ENS I NÄRHETEN..)


Ord som var så starka och som man inte säger hur som helst, sa du helt utan betydelse...
Jag tog verkligen åt mig av vad du sa. För första gången i mitt liv kände jag mig älskad, på riktigt..
but everything you said was a lie..


rebeca

Jag vet att jag vart riktigt dålig på att uppdatera, men jag har mina skäl.
Hur som helst, träffade Rebeca en stund i stan förut. Otroligt mysigt eftersom vi inte träffats sen november, hon har flyttat upp till stockholm men var här över jul och nyår, och åker hem den nionde..
Anyway, här har ni en bild från idag.
Sexiga cheyer alltså..



RSS 2.0