Bara döda fiskar går med strömmen

Hej Hej!
Var ju som sagt och firade morfar förut, 65 och grejor!
Vid halv sju tog jag bussen från Eklanda in mot stan för att möta upp Jennifer, vi gick runt där inne ganska länge. Senare laddade vi på mitt fritidskort, var hemma vid kvart i tolv typ. Mötte Sebbe och Ollie på bussen stannade och tog en neffe och snackade lite med dom.. Sedan hemåt!
Just nu sitter jag här och har precis satt upp mitt hår i två flätor, ska in och borsta gaddarna nu och sedan sängen! Tror jag...
Hörs!

Replace fear of the unknown with curiosity!

NU BLIRE KALAS FÖR MOFFIS!

Sitter här hos pappa och har precis gjort mig iordning lite grann...
Efter 20 samtal från mamma och syrran vaknade jag vid tjugo i två och gick upp.. Trött som ett svin..
Så gick in i duschen en stund, har ätit ocht tagit på mig! Ska ut till bilen snart.. Morfars kalas! Efter det tror jag det blir att träffa älsklingen en stund, inte riktigt säker men tror så!
DET ÄR SOOOOOOOOOOOOOL och varmt ute, för första gången på hundra år känns det som..
Och jag har sovit bort hela morgonen/dagen typ.. GÖTT!
Anyway, ska försöka hitta ett par strumpor nu i min röra och sedan dra på mig dojjorna!
Random..

I asked god to protect me from fake people, and I started losing friends.

Hej hej...
Vart en lång men även kort dag..
Vaknade upp brevid Jennifer, först vid halv elva av ett ganska jobbigt samtal från mamma..
Men det ska väl lösa sig det med..
Vi var hemma hos mig tills sex och degade vid datorn till filmer och så.
Vi laddade ner den nya Irene Huss filmen "De som vakar i mörkret". Den var helt okej faktiskt.
Sedan vid sex drog vi hem till henne, hon käkade lite sedan somnade jag i hennes säng för jag var så sjukt trött och steg upp helt vid halv nio. Vi gick till frölunda torg, sedan tog vi spårvagnen in till stan. In på fyra gott, sedan spårvagnen mot väderil för att träffa älskling. Han följde med mig till stan för att det hänt lite saker och så. Sedan från stan åkte han med mig hem för att han inte ville att jag skulle åka själv, vart lite ledsen och sådära.
Så vi mötte upp syrran och Marielle och sedan gick vi vidare hem till pappsen och sedan körde pappa hem honom vid tio över två, lovar precis allt dom snackade om handlade om dataspel fotboll och bensin? -.-
Anyway.. Tror jag ska lägga mig om en stund.. Precis krigat och dödat något grönt flyfande som satt i mitt tak, slog ner den med kudden så den landa i sängen, äckligt... sedan mörda jag den med en liter papper... Och nu simmar den väl omkring i avloppet någonstans...
Saknar min älskling redan :(
Tror jag ska sova snart... Vart en jobbig dag.. Är iofs en ny dag nu men iallafall!
Hörs imorgon..

I asked god to protect me from fake people,
and I started losing friends.

TJOSAN I TROSAN........

Hej såhär nu så här tidigt på morgonkvisten...
Sitter här med Jennifer, vi kom nyss innanför dörren..
Dagen började med att pappa typ kom in till mig halv två och sa att klockan var halv två.. Logiskt!
Sedan åkte jag in till stan vid halv fyra och mötte upp älsklingen, vi åkte vidare mot backaplan och mötte upp Zhir, sedan träffade vi Menderes och Henke och någon tjej på kville, sen kom även Kevin. Var där en stund sedan börja det regna så alla förutom Henke och hon tjejen drog vidare mot backaplan, en snabbis in på donken sedan åkte jag älsklingen och Zhir vidare till landamären och där träffade vi lite folk, sedan efter ett tag kom min ponni Jennifer! Vi var där ett tag och stötte på de drygaste tjejerna ever......... Vi drog vidare in mot stan vid halv tio, käkade donken, sedan var vi hemma typ vid tio över elva och sen drog vi ut tio över tolv och träffade Adam och Brandon, var hemma hos dom tills typ nu. Har ba softilerat och sådära. Nice. Nu ska vi sova!! Men först kanske kolla på ett avsnitt av vänner.. Yey.
Godnatt!

Tunga blattar!

Zhir & Menderes.

Zhir och bebis!

FOLK.

Two weeeks


Mitt fina hjärta.
Det har gått två veckor nu, två veckor sedan det blev du och jag, vi två.
Jag visste nog redan långt innan att det var dig jag ville ha.
Det har bara gått två veckor men ändå är jag så säker på att jag aldrig mått så bra med någon innan.
Du har allt det där som ingen annan haft, på något magiskt sätt har du fått mig att tro på kärlek.
Jag vet att fjorton dagar inte är så speciellt mycket att skryta med, men jag hoppas på en hel evighet med dig.
Finner inte ord för hur underbar du är.
Vill inte leva utan dig, mi amor.

Man måste vara ung och galen, för att bli gammal och erfaren.

Förlåååt att jag inte uppdaterat på sista tiden.. Har haft fullt upp!
Var barnvakt åt sötaste Valentino i fredags, träffade älsklingen en stund och sedan följde Emmsi med mig och Valle hemåt, gjorde kvällsmat åt Valle, satte på han pyjamas och bytte blöja och borstade tänderna. Fick inte honom till sängs förens klockan var åtta, och då skrek han och tjöt. Jag gav han vällingen vilket han inte ville ha utan struntade i.. Sedan gav jag han nappen och efter en stund somnade han.. Skönt!
Rosanna (mamman) kom hem runt tio i tolv, och jag och Emma tog bussen 18 över och var hemma fem över halv.
Vi sov hos mi madre för att Emilia (min syster) inte ville vara ensam..
Igår så var det mest segdag från början, men Jennifer kom hit runt fyra, fem och vi softade framför vänner och senare drog vi ut, vidare mot stan och sedan mot wieselgrensplatsen, mötte upp älsklingen & Menderes, FAAAAAAASEN VAD DET REGNADE ASSÅ!!! Vi gick till black diamond och chillade lite där sedan tog vi spårvagnen vid tio i elva och bussen från stan åtta över från stan, gick med Jennifer av på smyckegatan så gick vi och sjöng och skrek och typ älskade livet helt enkelt! Haha.
Kom hem runt tolv och då var min pappa inte hemma!? Så ringde jag honom, och efter många försök svarar han att han är hos några på opal på FEST med Nicolas. "Jag kommer om en timma" Japp, fick ringa flera gånger för att jag inte pallade vara själv så sa till honom att jag drar ut annars " Du går ingenstans" Sa han vid halv tre och gled in vid kvart i fyra, YEEEEEEEEEY! Sovmorgon idag eller -.- Gick upp runt kvart i ett.
Idag blir det förmodligen träffa Jennifer, och älsklingen!
Puss

I just came to say hello

Tjenare Tjenare!
Sitter hemma hos mig med min goa chey Cissi, vi kom hem vid tjugo i tolv.
Dagen började med att jag åkte in till stan och mötte upp Emma och Angelica, vi gjorde inte så mycket. Efter ett tag drog Angelica och jag och Emma mötte upp Lone, sedan skulle Emma träffa sin bror så jag och Lone drog oss mot Heden och var där en stund sedan tillbaka mot stan för att träffa min älskling, sedan kom Emma tillbaka och vi satt mest på gräsmattan och snackade... Sedan drog Wille för att träffa några kompisar, Lone skulle hem så jag och Emma tog spårvagnen mot scandinavium och stod och mobbade alla som vi kände eller jag kände haha som skulle in på gothia discot, fullt med fjortisar överallt, men det var mysigt! Sedan åt vi donken, åkte tillbaka mot stan, mötte upp Cissi Emma och Ellie, Emma träffade sin pappa efter en stund och sedan åkte jag och Cissi mot biskop för att träffa älsklingen och hans vänner, var med dom ett bra tag och sedan rullade vi hemåt.
Får väl se vad som händer nu, sova kanske..? Nja tvek på det..
Kyss hej!


DET EKAR ÖVER HELA STADEN

WOHOOOOOOOOOOOOO! som sagt så är gothiaveckan här och man ser alla lättklädda tjejer med tjugo kilo smink påväg för att ragga upp kåta killar som är ute efter pussy, fast jag ska inte säga något... Hade säkert vart där om jag inte haft min underbara pojkvän.. Vilket jag är överlycklig för att jag har.. Men de som går varje jävla kväll och springer runt i bh och trosor och knullar mot väggar, det är bara to much........
Anyway idag har jag vart med Emma och min älskling, sedan drog han och träffade sina kompisar och jag och Emma drog till Heden, träffade massa saknade sötnosar där, hur många som helst var där.. Vi drog efter ett tag tillbaka mot stan och träffade min älskling med hans kompisar, sedan kom Angelica (Emmas kompis) och dom åkte hem till Emma efter en stund och Willes kompisar drog, sedan var vi lite i stan, träffade syrran och Marielle och tjötade lite med dom, sedan drog vi till länsmansgården och träffade ett par andra av hans kompisar, as goa typer haha! Sedan följde han mig till stan, käkade donken och sedan tog bussen hem. Fast det var någon jävla idiot snubbe som var påtänd eller något? full? dum i huvudet? a iallafall.. Som började hålla fast o Wille, tog hans fot mellan Willes ben och sa "kolla ner kolla ner" och jag trodde att dom kände varan så jag fattade ingenting.. Sedan började jag fatta, han försökte sno Willes mobil och tog ner händerna i hans fickor.. Man såg verkligen hur arg han blev och bara ville mörda honom.. Så drog honom därifrån och övertalade honom att inte gå tillbaka. DRAMA DRAMA DRAMA. Sedan kom inte bussen halv tolv från torget heller så pappa hämtade mig tjugo i.
Sedan har jag mest suttit vid datorn, var ute och mötte syrran för en stund sedan och nu sitter jag här och pratar med min älskling, världens sötaste!

En glad cheeeeeeey

LOCA LOCA LOCA

Hejsan Hoppsan.
Gothia veckan har ju börjat här i vårat älskade Göteborg nu, invigningen var idag fast dock var man ju inte där.. Rätt så surt faktiskt men men..
Igår träffade jag Älsklingen, Emma och Emilia världens skönaste indier typ! Hahahah dom var så jäkla balla, det hade brunnit vid hagakyrkan så vi följde dom till brunnsparken så dom skulle komma på rätt spårvagn, stackarna helt vilse var dom!
Kvällen idag spenderade jag med min Älskling och min Bästavän, mysigt mysigt!
Har borstat tänderna och gjort två flätor, orkar inte ta bort mitt smink ikväll.. Vilket jag alltid gör annars! Oftast!
Tror jag ska klä av mig och sedan lägga mig i sängen och kolla vänner kanske.. Sen sova!
Hörs imorgon, pusshaj

FJANTAR MIG FRAMFÖR KAMERAN OCH GER ER EN BILDBOMB UTAN DESS LIKE.. HAHAHA


Well... Har man tråkigt så har man!

11/07-11, my lucky day


En vecka nu älskling, det är inte mycket men snabbt har det gått!
Hoppas på en hel evighet med dig. Jag är så tacksam för att just du finns vid min sida.
Har aldrig känt så här för någon förut, igen har någonsin brytt sig så mycket och tagit hand om mig som du gör.
Du får mig att vela leva, att älska livet.
Te quiero mi príncipe!

CHILLING DILLING I SOFFAN

Hejsan Hoppsan lillebror!
Förlåt för att jag inte varit så aktiv med bloggen, har inte hunnit med den typ.
Plus att min dator hos mama har fått virus så den funkar inte... Får försöka fixa det...
Träffade älsklingen igår, det var soligt och varmt och vi möttes i stan. Han skulle äta och sedan mötte vi upp Adam... Vi gjorde inte så direkt mycket, satt på gräset och softade och efter ett tag följde vi Adam till spårvagnen och bestämde oss för vad vi skulle göra, tillslut åkte vi hem till honom. Var där en stund och sedan vidare in mot stan, käkade och sedan kom syrran och var med oss ett tag. Sedan åkte vi hem runt tjugo i tolv och var hemma fem över tolv typ. Sitter just nu i soffan och degar, ska väl fixa mig snart. Det är jäkligt tråkigt väder ute...
Idag ska jag träffa Wille, och Emma en stund tror jag. A whatever vi hörs kanske lite senare! Pusshaj

GRATTIS FARSAN!


Världens bästa pappa fyller 46 år idag!
Så just nu sitter jag hemma hos honom med lillebrosan och väntar på att han och syrran ska komma hit!
Sedan blir det väl lite tårta och mys med min fina familj!
Men allt jag ville säga här var väl egentligen, Grattis pappa!
Hoppas att du lever i måååååååååååååååånga år till, för jag är ingenting utan dig.
Te quiero mi padre <3

HEJ HOPP I LINGONSKOGEN

Hejsan på er mina kära vänner! HOHO
Sitter just nu hemma hos mig med Emma, hon fixar sig vilket jag också ska göra snart.
Eftersom vi ska in till stan sedan och möta upp Adam och Wille.
Var även inne i staden igår med Emma, vi tog en kvällsfika på Frank's Coffe uteservering, så satt vi där med filtar om oss och bara tjötade om allt möjligt och skrattade så hela göteborg skakade.. Haha nejdå, sen är vi så tjocka så att vi åker till donken och köper PLUS MENY HAHAHA! Anledningen till det är att vi ville ha glasen ahahha. Fyfan va mättsamt, satt där i en halvtimme innan vi fick i oss maten.. Mina pommes blev kalla och äckliga så kom Alex från ingenstans, och åt upp dom :D
A det var la typ det vi gjorde igår kväll, OCH FYFAN VA KUL VI HADE! HAAHHA, OMG, SKRATTADE SÅ VI FICK ONT I MAGEN. Älskar min fina bästis!

WE LÖVE FOOOD!

Frank's uteservering!


DONKEN FÖRFAN!

When it was good

Hejsan!
SItter hemma hos pappa just nu med skorna på, ska strax dra mig iväg mot Emma!
Vaknade upp hos Marie vid två, eller det var då jag gick upp. Vi somnade väl runt halv åtta.
HAHAHA vi hade en så sjukt go natt! Orkar inte berätta om den.. Men det var nice iallafall!
Gick hem runt tre tror jag, eftersom Marie fortfarande låg och sov och jag kände att jag behövde gå hem och byta kläder och fräsha till mig lite, och vänta på pappa och lillebrosan för att checka hur han mådde och sådära!
Och han har samma energi som vanligt! Min lilla sötnos..
Jaja, vi kanske hörs senare ikväll eller så gör vi inte det.. Haha.
Puss så länge!

Detta har jag på mig idag, dålig bild men men..

Älskade lillebror <3


Mitt älskade hjärta åkte in på sjukhuset igår. Hade fått något virus, feber i magen.
Tror dom även har kollat blindtarmen... Har varit orolig hela natten för min lilla prins.
Men pappa ringde i går sent och sa att allt var bra och att han sov, så det lugnade mig.
Och som tur är så är min pappa och lillebror snart påväg hem från sjukhuset.
Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig, du är mitt ljus älskling <3
Te quiero mi hermano!

To the citty

Drar in mot staden.. Hörs senare!

BRÅTTOM BRÅTTOM

Hej hej!
Sitter nu hemma hos pappa i myskläder, ska möta Marie vid elva vid busshållplatsen och sedan sova hos henne.. Var egentligen inte menat... Min pappa skulle vart ute hela kvällenm/natten så jag ville inte va själv så försökte fixa det på alla håll och kanter men sen pallade jag inte och sedan frågade Marie om jag ville sova hos henne, hon bor ju ändå precis här så why not..
Var som sagt barnvakt idag åt sötaste Valentino, det gick jättebra! Fast busig är han allt ;)
Mamma körde mig så var där tjugo i elva, och Rosanna drog en stund efter för att jobba.
Jag och Valentino kollade lite tv och busade lite, sedan gick vi ut runt tjugo över 12, försökte få han att somna i vagnen men det var omöjligt haha! Vi tog spårvagnen en sväng till torget, gick runt lite där och allt var så spännande! Sedan köpte jag en banan till honom som jag fick honom att äta upp ute i solen, och sedan la han sig ner under filten och somnade äntligen! Vi tog bussen klockan två mot stan för att möta Wille, och sedan direkt spårvagnen tillbaka hem igen. Snacka om att jag var trött... -.- Och Valentino as pigg!!!! Han sprang runt och kasta grejor här och där, kuddkrig, skrek osv osv. Haha så söt är han! Hans mormor hämtade honom runt fem så fick jag pengar av henne och jag och Wille gick mot spårvagnarna, han åkte in mot stan för att träffa kompisar och jag vidare mot torget där mamma hämtade upp mig. Vi åkte mot mormor och morfar för mina älsklings prinsar Valter och Vidar har äntligen kommit ner från Dalarna igen!! Så vi grillade, käkade, var med Valter på lekplatsen och bara myste typ, jag och mormor skrev dessutom ett brev till mitt fadderbarn! Så nu är det också gjort! Sedan åkte vi hem runt tjugo över åtta, och då började det SPÖREGNA BOKSTAVLIGEN!! Var pissepblöt när jag kom hem trots att jag bara sprungit från parkeringen och upp, supröret precis utanför min port SPRUTADE vatten hej villt åt alla håll så självklart fick jag det på mig -.-
Aja hinner inte skriva mer nu, måste ut till Marie!!
Hörs imon, pussssss

Min finaste Valter och våra goa sandkakor!

Kommer inte på rubrik?

Omg vad trött jag är, mina ögon går snart i kors...
Emma sov ju här i natt och nu sitter jag här medans hon plattar mitt hår.
Ska ut till bilen om typ tio minuter så kör mamma mig till synhållsgatan så ska jag vara barnvakt fram till sju till lilla söta Valentino!
Skönt att solen är framme och det är varmt idag så man kan gå med shorts och att det inte regnar!!
Aja hur som haver har jag inte tid att blogga mer, tror inte det kommer upp något mer inlägg idag, eller kanske ikväll! Hörs så!
Pussar

Chris Medina - What are words


Lysnna på låten, hör texten och titta på videon. Allt är så rörande och fint!
Drågar denna låten om och om igen, precis överfört den till mobilen, så underbart vacker!
Love

30 sanningar om moi

1. Jag har väldigt svagt självförtroende.
2. Jag har alltid med mig en borste i väskan, och borstar ofta håret ute även på stan..
3. Jag har ett ticks att göra konstiga ljud med halsen som många i min omgivning stör sig på.
4. Jag har under sommaren blivit livrädd för fiskmåsar, aldrig vart förr.
5. Jag trivs bättre hos pappa än hos mamma, jag älskar båda lika mycket men känns bättre här..
6. Mitt liv har vart upp och ner hela livet, och jag har varit med om otroligt mycket.. negativa saker..
7. Jag har vart självmordsbenägen och vart hos psykolog under en tid, länge sen nu!
8. Jag jämför ofta mig själv med andra och har svårt för att ta imot komplimanger från folk.
9. Jag har agritionsproblem och i vissa situationer spårar det ur totalt..
10. Min familj och vänner är det bästa jag har.
11. Jag tror på karma, väldigt mycket på spöken/andar, och på ett tidigare och nästa liv..
12. Jag är extremt skoltrött.. Trots att det är sommarlov, så mår jag dåligt när jag tänker på skolan.
13. Jag stör mig as mycket på tjejer jag inte känner som går runt och glor snett och bitchblickar bara man går förbi. Alltid tjejer..
14. Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande, men hade vart helt underbart att ha.
15. Min pappa är spansk.
16. Jag har tandställning.
17. Jag röker...
18. SPINDLAR och andra småkryp är det värsta jag vet.
19. Min allra bästa vän heter Emma.
20. Jag gråter till disney filmer, och till alla kärleksfilmer.
21. Jag har aldrig träffat min farfar, men ändå vill jag inget hellre än att bara få prata med honom, en enda gång.
22. Jag älskar att sjunga, och gör det ungefär hela tiden.
23. Jag kan inte leva utan musik.
24. Jag tycker att sveriges väder suger hååååååååårt
25. JAG VILL TILL SPANIEN!!!!!!!!!!!!! NU!
26. Jag bråkar väldigt ofta med min lillebror... HAHAHAHA
27. Jag älskar min stad och tycker att göteborska är världens charmigaste dialekt!
28. Jag älskar att träffa nytt folk som jag kommer bra överens med, och skaffa nya vänner.
29. Sena sommarkvällar med goa människor ute vid havet eller vad som är bland det bästa som finns.
30. Jag brukar prata med mig själv när det inte finns någon annan att prata med..


SPÖKEN ANDAR & A YOU NAME IT..

Tjolahoppsan nu såhär på natten/morgonen...
Träffade min gosi Jennifer förut vid nio, vi drog in mot staden och senare vidare mot Eriksberg och träffade Joakim en sväng, hehe. Var hemma typ tjugo i tolv, degade vid datorn och lite så.

Försökte somna för en stund sedan, hade lagt mig i sängen och lyssnade på musik.. Men efterbliven som jag är tänker jag alltid på spöken/andar, inbillar mig konstiga ljud och att någon står och kollar på mig.. Jag lyckas alltid somna och få tankarna på annat, men denna gången var det omöjligt. Så satte på datorn igen, kan lika gärna sitta uppe.. Fett ont i huvudet har jag också, får la dra en film eller nåt och vänta tills det ljusnar!

FUCK FALSKA VÄNNER

Känns som att jag bara har falska vänner, på vissa av er står det fan FALSK i pannan på!!!!!!
Hatar sånt. Tillexempel ens närmsta vänner. Dom ljuger för dig, dom skiter i att höra av sig och svara, MAN VET INTE ENS OM DOM SNACKAR SKIT BAKOM RYGGEN PÅ EN MED SINA ANDRA VÄNNER.
Orkar fan inte med sånt längre, sjukt trött på äckliga horungar som ska kalla sig för vänner men som ändå skiter i en. DRA ÅT HELVETE

Pearl Harbor


Denna filmen är så otroligt bra så det går inte ens att beskriva med ord.
Men den är hjärtskärande, jag lever mig in i filmen och det gör ont att se allt hända.
Allt mellan huvudkaraktärerna "Rafe, Danny och Evelyn".
Man vet typ inte vad man ska ta sig till, allt man gör är att gråta och tycka synd om sig själv.. Haha.
Filmen är så jädrans bra & hjärtskärande så man nästan bara klarar av att titta på den en gång...
För er som inte sett filmen.... GÖR DET! Ni lär inte ångra er!

ZZZZZZZZzzzzzzzOOOVA

Goooooo dag med min gosigaste vän Marie!
Nu blir det bingen, och imorgon träffa Celine! Great!
Godnattpuss


i'm rolling over to Maries place

Hejsan på er!
Har precis tagit på mig dojjorna och ska börja röra mig mot Marie tänkte jag!
Får la se vad vi hittar på, något lär det ju alltid bli hehe.

Idag har jag på mig det här + boots och väska, kofta i väskan om det blir kallt.

Hörs!


Nicole Rodriguez

Satt barnvakt förra onsdagen åt sötaste Noel.
Hans underbara systrar "mina systrar" Jessica och Nicole kom förbi ett tag också.
Spelade in ett litet klipp med Nicole när hon sjöng en liten bit av Hero med Mariah Carey.
Seriöst, hon tar inte en ton fel! Hon har verkligen en röst av guld...
Lyssna och njut typ!

BLOND BIMBO

Go kväll, eller ah god natt på er!
Idag eller ah igår -.- har jag vart hur seeeg som helst, så ni fattar inte!
Först gick jag upp halv elva, hade ställt klockan för att jag ville börja ändra tider och inte sova bort hela dagen!
Det gick väl lite sisådär... La mig i sängen igen vid elva och sov till halv ett...
Sedan satt jag mest vid datorn och kände att ögonen typ gick i kors...
La mig i sängen fyra igen och vaknade med ett ryck när farsan och lillebrosan kom hem runt halv fem tjugo i typ.
Träffade Emma en snabbis runt sex, hämtade mina grejor hos mamma och sedan över med det till pappa.
Vi drog till donken och hon bjussa på mat, som vanligt typ... hahah hon skämmer bort mig! (a)
Orkade inte gå runt och hänga på torget för att jag var så jäkla seg så efter att vi käkat tog vi bussen hem halv åtta. Hon till sig och jag till mig. Mötte upp Marie vid nio, vi drog hem till henne och satt och chillade på hennes balkong, neffade, spelade på mobilerna och jag lekte med hennes iphone hehehe. Sedan prövade jag även hennes blonda löshår, AHHAHAHAHA jag ska lägga upp bild nu! Skojar inte.. såg ut som en polsk hora!
Tror jag stannar som brunett...


seg till max!

Jag är så jäkla seg just nu....
Får se om jag ens orkar gå ut idag, måste iallafall över till mamma sedan och hämta alla mina grejor!
Pappa veckan börjar nu, gött!
Men orkar inte skriva mer just nu, är lagom död så vi hörs senare!
Puss

NU SÅHÄR PÅ NATTKVISTEN!

Hej mina kära vänner! (skriver endast för Celines skull, hihi nej men mest!)
Sitter just nu hemma hos pappa, bestämde mig för att sova här i natt.
Dagen har vart chill, gick över till pappsen vid tjugo i ett för att passa lillebrosan, runt tre kom även syrran hit med Marielle, sedan kom Jennifer och joinade mig lite. Vi lagade mat och tjötade mest, sedand drog vi mot torget för att hämta mina hörlurar som Emilia hade med sig.. Och så satt vi där ett tag och bara snackade, sedan tog vi bussen halv åtta, hon hem till sig och jag vidare mot stan för att möta upp Celine! Vi gjorde inte så mycket mer än att bara va och umgås. Men vi gick bort mot lilla & stora Ullevi, för det var typ konsert, Metallica var det! så stötte vi på Hasse (låtsasfarsans lillebror) Hahahah fan han va inte nykter alltså! Men lika go som alltid!
Jag och Celine strosade mest runt genom staden, sedan tog hon bussen hem halv elva och jag gick mot min buss som kom tjugo i, sedan när jag gick av hos mig besämde jag mig för att gå till papi och sova här istället!
Dumt val, eftersom att han har skrämt upp mig som fan med massa youtube klipp och spöken och shit...
Aja får la se om jag somnar...........


Min goa Celine!

HAHAHA OCH DENNA SNYGGINGEN VILLE VARA MED PÅ KORT HAN OCKSÅ! ;) (Hasse)

i will never say never

Hej Hej Hej!
Förlåt men orkade inte uppdatera igår när jag kom hem, var sjukt trött!
Mötte upp Celine runt halv fem i stan, vi drog mot vasa och mötte upp Adam och Alex. Fast var inte med Adam så länge, så jag Celine och Alex drog mot vasa cafét och satt där en stund, sedan gick vi mot hemköp och köpte cider kakor och neffes och sedan drog vi till guldheden hem till Alex en stund, hans tvillingbror och kompis var också hemma, satt och tjötade lite sedan skulle dom vidare på fest så jag och Celine drog vidare in mot stan och satt och tjötade ett bra tag så skilldes vi åt runt halv elva och jag tog bussen tjugo i elva. Tog 95an klockan elva från torget mot radiotorget, fast råka gå av en hållplats innan så jag hamnade på sändaregatan... Typiskt mig! Ändå hade Jennifer sagt till mig flera gånger att gå av efter sändaregatan på radiotorget hahahah. Så jag tog en liten promenix upp mot radiotorget, det tog ett tag att fatta att jag hade gått av på fel hållplats men tillslut ramla polätten ner! Hahaha, så jag vandrade upp mot radiotorget och mötte upp Jennifer Ebba Linnea Hanna och Emelie sedan drog vi mot torget, och sedan vidare hem. Så orkade inte uppdatera när jag var hemma sen!
Somnade la runt halv ett typ, just nu sitter jag hos min pappa kom hit för en liten stund sen. Ska passa min lillebror tills kvart i tre och sedan tar syrran över till halv sex..
Aja, det var väl det jag hade att säga för nu!

Go fika på vasa cafét

sweet dreams

Hejsan Hejsan!
Tänkte ba droppa in för att säga godnatt.
Halvligger i sängen och kollar tv och snackar med min saknade Jennifer på facebook, vi har ju vart ovänner ett bra tag nu, men kände att det inte funkade längre. Skulle aldrig klara nian utan henne, så det känns grymt skönt att vi börjat snacka igen! Hur som helst, tittade bara förbi för att skriva godnatt!
Hörs imorgon sockertoppar, kisses.

Gårdagens kvällsdopp med Angelica!

Igår cyklade somsagt jag och Elica till ganlet och tog ett kvällsdopp, här har ni några bilder!


Jobbig backe Elica..? ;)

Även jag fick vara med på en bild ;)


RSS 2.0