No med da häääääst

Sitter i skolan och har no, ME DON'T LIKE.
Hörs sen!


The worst part about being strong is that no one ever ask if you're okay.

Hej Hej!
Kom hem vid kvart i 11 kanske.
Träffade Jonas efter skolan, sen kom Robban & sen hämtade vi upp Jennifer.
Kollade Sverige-Island hemma hos Jonas, sverige vann med 3-2. Så ändå bra, dom vann ju... ;)
Sen vid typ 20 över 10, fem i halv kom pappsen och hämtade oss, Tack pappa! Hade aldrig pallat bussen alltså..
Anyway har fixat lite under tiden jag vart hemma.. Gjorde mig en macka för var galet hungrig, även frukost tills imon, packat idrottsväskan, nästan helt iaf och lite så.
Så nu sitter jag här i min säng och kollar på CSI, ska sova snart, börjar 8 imorgon med gjympa! WIIHOOO!! -.-
& slutar 4, NÄSTAN ÖVERDRIVET KUL...
Well well, sov så gott!
Hörs imorgon.. puss

Mot Mölndal

Drar mot Mölndal nu, puss!

 

 


<3!

Älsklingar <3
Therese & Simon
Jag & Therese, goooosi
Underbara! Men nu ska jag snart försöka att sova, så sov så gott! Pöss

Go kvälls-mat


På g ut

Drar till mamma nu och lämnar lite kläder, sen drar jag t igen och möter Simon och Therese & även Jennifer! Puss så länge


Soft på balkongen

Kaos i skolan, så jag Jennifer, Elias, Simon, Petar och Jonas drog hem till mig. Så nu sitter vi här med syrran och tjötar! Göööött äre


Dagens outfit

Har no nu, hörs sen!


Godnatt bitches!

Nu måste jag verkligen sova!
Ska upp senast åtta imorgon, helst innan men absolut senast! Börjar 10, så det är ändå rätt soft.
Har haft ont i magen till och från hela dagen, fått spykänslor osv, just nu typ vibbrerar den och morrar åt mig... HAHAH eller hur fan man nu ska säga.. Well well, ville bara säga godnatt!
Slänger upp en bild från septemer-oktober förra året, med mitt ex tröja på mig btw.
Hade ljusbrunt hår där, aw.
Ville avsluta med en bild och har inga nya, så fick bli denna.
Tjao

GO HELG!

Förlåt Förlåt Förlåt, för att jag inte skrivit något på hela helgen, men har ej vart hemma.
Jag och Jennifer drog hem till Albin i fredags och var där med MASSA människor, sen drog vi vidare mot rådasjön, sen donken sen hem till Albin så sov vi där några stycken.
Sen igår drog jag och Jennifer hem till henne vid 1 för att passa hennes lillasyster, sen vid 3, halv 4 drog vi vidare mot mig och packade ner lite grejor filt och sånt, sen åkte vi vidare mot Frejaplan och träffade massor.
Vart där en stund innan jag Jennifer, Abin, Edvin och Henke drog hem till Albin, var där en stund sen drog vi vidare mot södra (en sjö) softade, och tog årets första dopp. Svinkallt i vattnet!! Killarna hoppade i och jag och Jennifer kärrigbada.. doppade ej huvudet. Sen drog vi vidare mot Lindome men drog lika snabbt igen, hem till Albin.
Hahahha en jävligt psykad men rolig helg med mina underbara brooootheeers!
Idag vaknade vi upp hemma hos Albin vid halv 11, vaknade först utav att Jennifer väckte mig vid 6 och fråga om vi kunde åka hem för hon hade sån jäkla mensvärk, men jag sov ju och var helt däckad trodde jag drömde så jag ba gå och lägg dig så känns det bättre typ. Somnade vid 4 typ, & vaknade flera gånger.. Men det är bra!!
Vi drog och käkade pizza vid 12 typ sen hem till Albin igen och städade, sen vidare mot freja plan och stekte där. Brännan är på topp alltså! hahah nae men är ingen blekfis iallafall. Sen träffade jag Jonas vid halvsju typ och var med han tills 9, gossiii!
Grym helg med goa människor!
Nu sitter jag här i min säng med syrran nyduschad och lite fääääsh.
Skulle laddat upp lite bilder ifrån helgen från min mobil, men det fuckade ur så ah whatever..
Pallar ej skriva mer nu, ha dääää så länge

Dagens outfit

Linne: Tessie
Shorts: sönderklippta jeans, vet ej vart ifrån dom kommer.
Jeansjacka: Gina

Har tyvärr inga andra skor att använda än ett par varma Boots eftersom mina älskade converse är hos min fd vän som vägrar svara mig, så får väl se när jag får tillbaka dom...


Grattis världens finaste 4 åring!!

Justeja.. Har glömt...
Min finaste älskling fyller hela 4 år idag!! Ringde han förut men då var han för upptagen och sa bara hejdå när jag skulle säga grattis älskling!
Haha jaja. Hoppas du fått en fin 4 års dag mitt lilla hjärta, och att barnkalaset på lördag blir jätteroligt, mys rejält med mormor och morfar nu som är uppe hos er i Dalarna!
Stor kusinen kommer alltid älska dig och finnas här!
Mitt hjärta


Skön dag

Tjo Tjo, kom nyss hem!
Drog till Jonas efter skolan, vi tog bileb till netto och köpte kött och potatissallad, så grillade vi när vi kom hem till han, sen softa vi i soffan och kolla film, sen fick vi för oss att vi skulle baka kladdkaka så det gjorde vi! Hahaha.
Duschade även där för kände mig sjukt äckligt, mitt hår var fett och sånt.
Sen körde han hem mig och nu sitter jag här och väntar på att Big Brother ska börja!

Har inget roligare att skriva. Men fredag imorgon! Då blir det att va med Jennifer och några, får la se vad som händer. Men bu pallar jag ej skriva mer, så hörs imorgon eller något! Pöss


Torsdag

Vart hos tandläkaren eller ah odontologen, så kom nyss till skolan typ. Hade tid halv tio och fick komma in halv 11, seriously??!
Aja fick iallafall fixat det som skulle fixat, alltid livrädd när jag ligger i stolen, för tångarna och allt vasst som ska in i munnen på mig. Tror alltid att hon ska tappa greppet och skära upp hela tandköttet, vilket hon gjort några gånger... Tvär jobbiiiiigggtt!
Ska tillbaka i september i allafall och så får jag ta ut tandställningen efter sommarn någongång, innan året är slut iallafall, så de skönt!
Well Well har so no, hörs sen!

Några bilder på mig och min finaste vän Jennifer & en på mig och min bebbe Elias!


Gött häng på min balkooong

Älskar er mina finaste bebbes!


Daaaagens!

Kom nyss till skolan. Har engelska just nu, efter detta har jag nationella engelska hörförståelse!
Pösshaj


Om du har en god vän, ta vara på den

Jag har inget problem med att förlora vänner, vänner som ändå sviker och hugger en i ryggen. Men ska jag vara ärlig? Tror helt ärligt att jag inte skulle klara sv att förlora dig. Visst vi har haft våra fighter, vissa har varat länge och vissa i bara 2 minuter. Men du är den tjejen som aldrig svikit mig, aldrig på det sättet. Du skulle aldrig kunna sjunka så lågt och göra något som du vet att på ett eller annat sätt skulle såra mig. Jag har alltid vetat. Men det har tagit mig 5 hela år att faktiskt inse att du är den mest ärligaste och godhjärtade vännen jag har. Du ställer alltid upp och backar aldrig undan. Jag lovar dig hjärtat, från och med nu så ska jag verkligen försöka göra allt för att dina läppar alltid ska le. Jag vill aldrig förlora dig, vill att vi ska vara vänner livet ut. Du ska vara den som jag alltid skrattar med, den som jag alltid kan ringa och bara gråta med. Precis så som det är nu, vill jag att det ska vara livet ut. Vet att vi knappt ses utanför skolan längre.. Vi måste börja med våra galna grejer som vi alltid har och får för oss igen, allt sjukt vi gjort tillsammans. Hahahah du och jag tillsammans är som helan och halvan. Vi kan skrika på varandra och be varan dra åt helvete, men nästan alla gånger börjar båda 2 skratta och så som vi alltid säger till varandra " du är ju fan störd hahahah"

Du är äkta rakt igenom, du har aldrig sårat mig på det sättet som många andra har. Och det är exakt så en bästavän ska vara. Folk borde ta lärdom utav dig, folk som inte tar vara på en vänskap som är värd allt.
Jennifer Lindfors, du är efterbliven <3 men jag älskar dig mer än mat.. Och då ska du fan känna dig stolt!!!!!

Du är värd allt för mig.

image descriptionimage descriptionimage description

 


Sjukhuset nästa..

Drar till sjukhuset nu med MojjMojj för att röntga mitt ben och se så jag inte har en spricka eller något i det, annars är jag bara haltarN ett tag framåt...
Höööörs sen!


2 HÅL RAKT IN I BENET..

Lite värre än vad jag trodde när jag drog bort plåstret.. 2 hål rakt in i benet, och nu kan ja inte ens stödja foten.. Känns som hela benet ska gå av, det bultar och spränger.. Well well, what you gonna do? Blir det inte bättre får jag väl dra till sjukhuset.. FUCK LIFE.. precis vad jag behövde just nu!!

Tack Jonas..

Såååå jävla ont.. Men söt va han som sen duscha av mitt ben, trots att det sved som fan och sen satte på världens fetaste plåster! Haha Aww. Känner mig som ett kyckmongo nu.. Haltar och har jätte ont..


Elle vs Petar

Elias och Petar ville skriva sina namn på mina armar, såklart mina små bebbes och sen ville dom att jag skulle ta kort på det också!
Mina bebbes. Elle hälsar att han har en slajmig snopp


Elle vs Petar

Elias och Petar ville skriva sina namn på mina armar, såklart mina små bebbes och sen ville dom att jag skulle ta kort på det också!
Mina bebbes. Elle hälsar att han har en slajmig snopp


BYGGER BRO PÅ NO'N


Dagens outfit!

Bytte dock ut mina uggs mot Boots!
Sitter idioms nu, undeeeerbart väder ute! Love it!


"You don't know what you got until you missing it alot." But I don't even miss you, so I guess you were nothing?



Kalaset

Goa människor, god mat och härlig stämning! Fick runt 3500, 3 par string, 2 trisslotter och en rollon, börjar lukta äckligt kanske? Hahahah.

Tack för alla som kom och för att ni är så fina!
Resten utav kvällen spenderades med Marie hennes kille och MojjMojj sen träffade vi även några andra en stund. Och nu är jag hemma!


DU HAR BRÄNT DINA BROAR, PATRASK

Är så äckligt jävla irriterad just nu, min såkallade bästavän har gått och blivit tillsammans med en kille jag höll på med ett bra tag och var på g med. OCH HON BLEV TILLSAMMANS MED HONOM PÅ MIN FUCKING FÖDELSEDAG. VAFAN ÄR DET FÖR JÄVLA TRASH? Så mycket jag ställt upp för henne och aldrig ens sjunkit hälften så lågt som hon gjort nu. Och sen kan hon inte ens erkänna utan ljuger för mig NÄR JAG VET ATT DET ÄR SANT. Hon har alltid fått mina rester, det kanske låter dumt men alla killar har kommit till mig innan men sen när jag dissat dom har hon gått och blivit tillsammans med dom. Och det har inte rört mig ryggen lika mycket som det här. Man gör fan inte så, och hon hade lovat att aldrig träffa honom igen och hon sa själv att hon skulle bryta kontakten med honom.
Det ironiska är att hon nyss var kär i hans kompis, som dissa henne efter sex och då fanns jag där för henne och rinde upp den killen och skrek sönder på honom och gjorde allt för att trösta henne, vilket jag alltid gör. Men vad får man tillbaka? En kniv i ryggen, spott i ansiktet och sen kan hon inte ens vara ärlig och säga som det är.
Hade aldrig ens kunnat röra de killar som hon hållt på med, för man gör inte så mot sin bästa vän.
OCH PÅ MIN FÖDELSEDAG?!?!?!?!?! WTF JÄVLA SLYNA, DU HAR BRÄNT DINA BROAR NU. FÖR SISTA GÅNGEN.
OCH ALLA SOM TROR ATT DU ÄR EN JÄVLA ÄNGEL OCH ATT JAG ÄR NÅGON DJÄVUL MOT DIG OCH ATT JAG BEHANDLAR DIG DÅLIGT. WELL VEM FAN ÄR DET SOM ALLTID FUNNITS DÄR NÄR DU MÅTT DÅLIGT? JO JAG.
MEN VEM ÄR DET SOM HAR LJUGIT FÖR MIG, SNACKAT SKIT BAKOM MIN RYGG OCH SAGT SAKER SOM INTE STÄMMER. GÅNG PÅ GÅNG PÅ GÅNG OM OCH OM IGEN? JO JUST DET, DET ÄR DU.
DET ÄR DU SOM BEHANDLAT MIG DÅLIGT, OCH DET GÖR DU HELA TIDEN. SÅ JÄVLA KUL BARA FÖR FOLK GÅR RUNT OCH TROR ATT JAG ÄR "THE BAD ONE" OCH ATT DU ÄR NÅGON JÄVLA ÄNGEL, PFFF.
DRA ÅT HELVETE, detta var det värsta du kunde göra.

Tjejmys!

Kom nyss hem. Vart hos Moa med Gunaj Maria och Paula. Kollat saw och bara haft det mysigt. Helt okej födelsedag. Men kalaset är ju som sagt imorgon.
Är allmänt sur just nu, alla är så jävla falska och fittiga. Litar inte på någon längre. Alla bara sviker och behandlar mig son om jag vore någon jävla dörrmatta. Trött på detta.
Skitsamma, inget mer negativt i detta inlägg!
Tack för en mysig kväll tjejer!


Present från pappa, fick ju en kamera nydligen

Se min pappa älskar mig lite iallafall..
Ska till Gunaj nu, vet inte riktigt vad vi ska hörs eftersom Gunaj ska jobba imorgon. Men Maria och Moa ska vi iallafall träffa!
Hörs, puss


Min sexton års dag, vilket betyder att du fattats mig, i 9 hela år....

Idag var det 9 år sen du lämnade mig, 9 år sen som du drogs bort från denna världen, och fick tillbaka dina vackra gömda vingar och flög till ditt eget paradis.
Har under alla år ställt mig frågan, VARFÖR?
Varför på just MIN födelsedag utav alla dagar.. ?
Kan jag skratta och låtsas som ingenting när min födelsedag är din dödsdag?
Men jag vet att du inte tyckte om när jag var ledsen och när jag inte mådde bra, så jag försöker le för din skull.
Men jag Kan inte förstå att det gått hela 9 år sen du lämnade mig. Har kvar älgen som jag fick av dig, den är så gott som ny.
Just denna bilden hänger i mitt gamla rum hos pappa. Men det spelar ingen roll för fet är ju bara saker, men ditt minne och den du var kommer jag alltid bära med mig, inom mig. För alltid!
Jag älskar sig farmor! Rest in pease


Födelsedagsbsrnet på balkongen

Hahahah snygg jag e helt nyvaken, rena strumpor och allt!

 


SWEET SIXTEEN

Emma kom hit för en stund sen så sitter här och glor lite på tv.
Ska ta på mig om en stund och lite så, sen vidare till mamma och vara där.
Ikväll blir det att träffa Jennifer, kanske Elias Jonas Petar och några andra. vet inte riktigt.
Kalaset är ju som sagt imorgon, så idag blir bara en vanlig dag med vänner och familj.
-

Jobbigaste familjen Ever!!!!!!!

Roligt att vakna på sin födelsedag utav att ens papps och lillebror skriker som 2 IDIOTER. Som vanligt på morgonen.. LITE RESPEKT, fyller faktiskt år och ska inte behövs vara vaken så här tidigt....

Sen ska min lillebror ALLTID fråga massa onödiga idioti frågor.
Typ som " pappa.. Hur många barn dör i Afrika?" " hur varmt är det på solen? Jag vet hur varmt det är" " papppaaa.. Kommer du ihåg när jag var 1 år och.. DU VAR EN DUM LITEN SÖT UNGE???!! Typ som du kommer ihåg när du va 1 eller.. Han har alltid såna korkade frågor.. Och det är samma visa varje morgon. Står och skriker som 2 påtända ekorrar.. Så in i helvetes jävla jobbigt!!!!!


In My bed nA nA nA

Ligger här i min säng & ska nog ta mig en blund nu!
Klockan är 02:00 om några minuter och det var EXAKT då som jag kom till världen och gjorde mins föräldrar lyckligast i världen!!! Hahahah.. ;)

Nää men ville bars skriva ett godnatt inlägg, vi hörs imorgon! Eller ja senare idag heter det ju :D


SNÄLL PAPPA.. HATA MIG LITE MER.. :'(

Jag: Jag fyller år om 20 minuter, nej 18 minuter!!
Pappa: AH OCH?

SLUTA VARA SÅ KÄNSLOKALL PAPPA.. DET VAR DEN BÄSTA DAGEN I DITT LIV!!!

Är min mamma underbar or what?


Powerwalk aloone

Drar ut och tar en powerwalk, all by myseeeelf!

image descriptionimage description

 


På balkongen

Sitter på balkongen och njuter av solen som äntligen tittat fram efter så många dagar! Fyller ju år imorgon, deprimerande att jag inte ens vet vad jag ska göra.. Släktkalas på söndag iofs, men det är ändå imorgon jag fyller år... Jaja..

 

 


Saneras place

Sitter hemma hos Sanela med henne och Emilia. Vi sitter bara och tjötar om allt möjligt, Emilia ska dra & jobba snart..
Hörs sen!

 


Standard frulle!


Lagar mat mitt i natten.. Eller bara väldigt sent på kvällen?

Pastan är klar när som, så då blir det att äta lite sen förmodligen dra hem till Sanela och sova där med henne och Emilia!


Hårt träningspass!

Kom nyss hem, vart ett hårt träningspass! Helt slut nu.
Började med att jag tog bussen till Frölunda torg, hoppade på bussen som skulle ta mig till gymmet..
Men så ringer mamma och säger att gymmet stänger klockan sju & klockan var sju, så går givetvivst av bussen.
Sen när bussen åkt så ringer hon igen och säger att det stänger elva men är obemannat..
LFAMLKAFJAO, ville seriöst hänga mig! Så fick gå till gymmet i motvind och äckel regn..
-
VÄL PÅ GYMMET:
Gick på bandet i en halvtimme.
100 Benpress (stolt!)
50 magövningar
20-25 arm övningar
20-25 ryggövningar.
-
Kunde inte göra mer armövningar för hade och har även fått nu en sån jävla träningsverk i armarna..
Min kropp är helt slut nu, så ska in och ta ett gött bad snart! Sen blir det bara att softa framför tvn resten utav kvällen tillsammans med mina 2 vänner Datorn & Ipaden!
Hörs sen!

Gymmet nästa

Helt själv och med pain i hela kroppen...


Any guy who rejects a girl because he doesn't think she's pretty enough, doesn't deserve a girl in the first place.

Kom hem för en stund sedan.
Funderar på att dra & träna men mamma kunde ej köra mig till sportlife, och detta pissvädret gör ju så att man inte pallar gå utanför dörren ens. OCH så är det inte kul alls att träna själv.. Well well.. får väl se vad som händer senare. Puss så länge!

Mot stan

Drar mig mot stan nu och träffar min saknade vän Lone!


Nu : FRUKOST!

image descriptionimage descriptionimage description


HELLO BITCHES!

Min fina vän Moa & jag!
Hej på er!
Kom nyss hem, vart ju som sagt hos Moa. Passade hennes småsyskon och massa andra barn kom dit så vi dansade och musiken var på högsta hugg. Så söta små barn så haha! Tjockade oss som fan, kollade lite high school musical & sen Big Brother. Så tog jag bussen kvart över 11, och nu ligger jag här i sängen med min fula skitsöta lillebror och kollar råttatouille.. Haha ;)

WÄÄÄÄÄ

Tjo bitches, halvligger just nu i min säng & ska ut till bussen och en kvart,
STRESS STRESS STRESS!! Eller föresten hinner inte med den.. får ta tio i istället, men fortfarande STRESS!
Ska till Eklanda, hem till Moa som passar sina småsyskon.
Kul kul. HAAAPPP HAR INGET ATT SKRIVA, HINNER INTE SKRIVA.. Hörs ikväll!
FAN VA COOL JAG ÄR... shit jag vet vilken fjorre jag blev nu ba för denna bilden. flåååt tiiieep ;$$$$
BAAAA BITCHES


BALKLÄNNING

Min balklänning, testade den igår kväll.. Den är verkligen skitfin men känner mig typ tjock i den och det gör jag i allt typ.. Alltid nervös över vad jag kan ta på mig och inte. Men mamma, Danne, Emma och flera stycken på Facebook tyckte att jag var fin i den och absolut ska ha den. Så får se. Ska börja döda gymmet. Har ju inte gymmat på över en månad.. Och det kostar ju 400 i månaden med gymkort, så ska dit imorgon efter skolan tänkte jag och försöka att iallafall gymma 3-4 dagar i veckan så kanske jag kan få en lite finare kropp lagom nu till sommaren..


Föräldrar som aldrig tror på en

Godmorgon.. Sov inte ett Piss inatt. Vart illamående och haft migrän hela natten och på morgonen kunde jag knappt resa mig.. Men mina föräldrar tror ju som vanligt aldrig på något jag säger så skitsamma, ska iväg till skolan nu.


Intressant lektion...

Hmm.....


In da schooool

Sitter i skolan just nu och har so, känns som vartenda blogginlägg jag gör i skolan är när jag har so haha.. Men har det faktiskt bara 2 gånger i veckan, 3 gånger varannan vecka..

Badade och tvättade håret igår, sov med flätor inatt så pallade jag inte platta det imorse så nu är det lockkrulligt typ.. Bara 3 dagar i skolan denna veckan & sen på lördag fyller jag år :D

sexig i skolan

 


Snäll pappa

Som lagar mat till en så här på kvällskvisten! Te quiero papi!


Mormor 63 år <3

Finaste underbaraste älskade mormor idag blir du 63 år!
Det är så sjukt hur fantastisk du är, så snäll och givmild mot alla i din närhet. Du sätter alltid alla i din närhet på första plats och gör allt för att andra ska må bra. Du är en riktig glädjespridare, min finaste mormor. Vet helt ärligt inte vad jag skulle göra utan dig, vad min mamma skulle gjort utan dig. Du har alltid hjälpt oss och sträckt ut en hjälpande hand när vi haft det svårt och haft problem. Aldrig backat undan. Du är den finaste människan jag vet, din insida är utav guld och varje gång jag ser ditt leende och hör ditt skratt blir jag helt varm av lycka. Jag är så stolt över att kunna kalla dig för min mormor. Du är en förebild för många människor. Min uppväxt med dig är något som jag alltid kommer att minnas. När jag var mindre och sov hos dig och morfar, du blev alltid lika glad när någon av barnbarnen ville komma.
Du lät mig välja frukost själv och köpte det dyraste brödet och fikat för bara en kväll. På kvällarna då du alltid läste för mig och var jag rädd fick jag alltid sova mellan dig och morfar. Ibland saknar jag att vara liten, för man kände sig närmare på ett helt annat sätt. Men jag vet att du älskar mig och alltid kommer finnas där. Du är en ängel mormor, grattis på födelsedagen! Jag älskar dig <3


Sova hos Rebeca <3

Sitter hemma hos Rebecca nu i Askim. Ska sova här inatt, var ju i början av februari senast så ska bli mysigt! Vi ska it i köket nu och ta en bit mat tror jag ;ppppPPPp

Bilder från när jag senast sov här, dö charmiga!!!


Hfudidjdkdkdjdkk

Är så irriterad så jag gråter. Vilka jävla människor det finns. Så jävla trött att bli sårad och trampad på som en jävla dörrmatta. Fattar inte hur folk tänker när dom gör grejer och på hur dom behandlar andra människor. Folk som bara lovar saker och sen skiter i det. Förstår inte poängen med att lova om man sen ska skita i det, då kan man fan hålla käften stängd.
FUCK allt. Fuck lögnare, fuck falska vänner, Fuck killar. Fuck alla falska jävlar.


Äckel iPad

Är äckligt irriterad. Har gjort ett videoinlägg som jag tänkt lägga upp men det funkar ju inte på min äckliga iPad så jag försöker överföra den till datorn istället, FUNKAR DET? Nej hela äckliga datoräcklet stannar och sen tar det tusen år att hitta klippet sen när jag trycker på det så stängs allt ner, och sen får jag göra allt från början så stannar skiten igen. Till er som vill ha en IPad, SKAFFA INGEN!!!! Dom är helt jävla efterblivna.. Åååh orkar inte.. Har tampats med detta i en timme om inte mer.. Typ exakt en timme.. Brb hänga mig!


Våga visa ditt sanna jag, våga visa den du verkligen är, Varje dag.


Önskelista

Jag fyller ju som sagt år om en vecka, exakt!
Och det enda jag verkligen vill ha är en ny fräsch mobil! Men mina föräldrar tycker att jag är så slarvig och klumpig så dom vågar typ inte köpa en dyyyyyr lur till mig uti fall att den skulle pajja..

Har ju trots allt fått e ny mobil varje födelsedag, så länge jag kan minnas typ.. Och dom har alltid pajjat efter typ ett halvår. Men tror faktiskt att jag skulle va räddare om någon utav dessa! Med både skyddplast och skal!

Men får ju börja någonstans och önska mig pengar... Sen får jag väl spara i miljoner år så jag kan köpa mig en.. Hemskt att vara fattig alltså!!!!

-

Iphone 4s

 

 

Samsung Galaxy Note

image description

 


Go frulle!


Godenattens!

Tjooo!
Kom nyss hem, vart ute med Rebecca, Tomas & Johan. Vi satt ute och frös som mongos, det blåste och var kallt så efter en stund åkte vi bara en sväng med bilen sen släppte dom av mig hemma nu precis. Har lite ont i magen också.. Så tror jag ska borsta mina gaddar snart och sen sova om en stund, om jag är trött! Kommer nog inte gå ännu men vid 2 förhoppningsvist!
Well Well, hoppas ni haft en bra fredag! Pöss

Sleten tjaj


Fredagsmys & Big Brother!


Hos mamma

Ligger i sängen hos mamma och har städat och packat lite, ska snart över till pappa. Har ju inte vart hos han på hela veckan, och det är hans vecka nu!
FYLLER ÅRIM 8 DAGAR OCKSÅ :D annteckna!!
Juste har glömt att nämna att syrran och Jennifer drog till London igår, inte alls lite avundsjuk.. Nääääädå!

Happ vad ska man göra liksom? Livet är orättvist. Men pallar ej skriva mer nu, kanske hörs sen! Pösshaj


Dagens outfit

Dåliga bilder... Kommer kanske bättre senare!


Uppdaterar från Maries iphooone

Bombat hennes lur...
Hahahahha mitt hår har värsta självfallet och ser ut som baby hår just nu för att det hsr regnat ute hela dagen... Hehehe jaja man lever bara en gång, så lev med det! Ciiiaaaooo


Faaaaaack yaaaaa

Du har krossat allt som kallas för tillit och som har med vänskap att göra FLERA GÅNGER OM. Men fuuuu*k that, klarar mig utan den skiten.
Men du vet vad dom säger, payback is a biiiiiiitch!

Och du ska kalla dig för bästavän Haahhaha, finns främlingar som är mer pålitliga! Och skyll aldrig mer över skulden på mig när det är du som inte kan hålla käften och jag säger saker till DIG för att jag litar på dig, detta är LÅÅÅÅNGT ifrån första gången. Tvekar stort på pm du får fler chanser, kommer illallafall aldrig mer säga något i förtroende, för du bevisar gång på gång att det inte går att lita på dig. Du sprider vidare saker jag säger i förtroende till dig, du snackar skit bakom ryggen OCH SEN SPELAR DU DUM OCH KAN ALDRIG ERKÄNNA. Kanske taskigt sagt, men förstår att du inte har många vänner så som du beter dig :) och du kan säga vad du vill, det är du som gjort fel!!!! Men du kan ju som sagt aldrig erkänna något, så kommer det fram tillslut ändå :)


RESULTATET

Feeeet duktiga är viiiiii

Hhaha så jävla söt!!!


BAAAAKDAGS!

Hemma hos Marie, var ju verkligen inte igår.. Så nu ska vi baka chokladbollar!! Hihihihi, passar så bra när det är så äckligt väder ute..!


So brothaaas

Är i skolan och håller på med mitt so arbete/ inlämning som ska vara klart idag, har 2 frågor kvar på alla4 häften, sk läsa igenom igen och se om jag hittar något lämpligt svar, annars pratar jag med Madeleine sen och kommer fram till en lösning eller något.. Haha.
Hade även no prov förut och det gick bra! Hade inte ens pluggat eller vart med på lektionerna men ändå gick de bra, var bara en fråga som jag måste träna på och förklara för min lärare typ nästa vecka. Så kan jag behålla mitt G i Biologi!
Well Well, ska fortsätta nu... Pöss


Freeeesh

Tjena tjena!
Ligger i min säng just nu och kollar på sons of anarchy!
Vart över en sväng hos pappa förut och passade lillebrosan medans pappa och syrran var och fixade lite hos mormor. Hon och Jennifer åker till London imorgon! Inte alls lite avundsjuk...
Hur som haver, så duschade jag och tog ett häärligt bad hos farsan förut! Så ligger här nyrakad och insmörjd och håret är helt lent fräscht och luktar gott! Ska in & borsta tänderna snart också, sen big brother, snacka lite telefon med Jonas och sen sova! Skolan 8-4 imorgon som sagt, döööööör..

Sleten men fräsch chey!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 


Tjululululu

Kom nyss hem! Helt sleten och äcklig känner jag mig! Ska ta en go dusch och ett välförtjänt bad sen!
Just nu håller jag på med baguetter i ugnen, för alla filurer som ville veta...

Skit seg är jag, blir att bara vara hemma ikväll! Sen har jag bara 2 neffes kvar... Kommer ALDRIG att klara skolan imorgon från 8-4. DÖDA MIG NÅGON, DÖDA MIG SNABBT!!!!


Torget bjuder

SB12 I FULLA LAGER..
image description

Hemma med Emma pemma fågelskrämma! Oj vad rolig jag var där ;ppPppPPpp

Allt är typ knas nu, känns som jag står i kläm för en massa.
Allt har bivit så konstigt på bara någon dag, det är bäst så här! Men ändå känns allt så konstigt, men det blir ju så när man går från att vara något för t.ex. någon och sen bara ändras allt, och man står mellan 2 olika beslut. Och ändå vill man inte såra någon, men vet inte hur man ska göra och vilken väg man ska ta typ...
AH jag pratar så efterblivet så ni förstår säkert inte, men ah...
Livet är jobbigt ibland, men allt känns typ upp och ner nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra..
Men det kommer bli bra, får helt enkelt låta tiden gå bara...
Sitter hemma hos mig med Emma nu, eller ah ligger i sängen..
Iallfall, vi vart hos ungdomsmottagningen förut och kolla lite grejor, sen på frölunda torg var det tjejer som delade ut såna SB12 sugtabletter, så dom bomba mig med typ 15 paket. Hahaha.
Ahja man behöver ju inte oroa sig för dålig andedräckt ett tag fram över iallafall!
Ska nog ut i köket snart och se om det finns nägot att äta.. Hungrig men ändå inte.. FETT SUGEN PÅ COCA COLA!!

Kul i skolan

Goa kåmpizar


Dagens outfit!


They say life is what you make it, but the truth is life is what makes you.


I skolan..

Sitter i skolan. Har en lektion på 40 min. Så ska jobba klart med so'n. 4 häften jag ska göra klart tills på torsdag och är på det 3. Så känns bättre att göra klart i skolan istället för att ta hem det!
Hörs sen puss


Att vakna 2 timmar för tidigt..

Kul att vakna klockan sex och känna sig skit pigg när man inte behöver gå upp förens halv 8, 8. Vaknat varje timme inatt typ...
Detta har aldrig hänt innan!!! Försover mig alltid typ.. Ska se om jag lyckas somna om en stund.. Känns inte som det just nu...
FML


TYNNEREDSDAGEN 2012

Hello there!
Idag var det Tynnereds Dagen här i tynnered. En gång om året, där det finns massa stånd. Ni som bor i Göteborg men aldrig vart där det är som (Hammarkulle festivalen). Man kan köpa mat som typ kebab, falafel, korv med bröd. Sockervadd, fika, churros, brända mandlar, kläder, skor, smycken, klockor, man kan spela på massa spelhjul, kasta pil, åka karuseller, osv osv. Sandro från Dead By April var där. Mamma känner honom, han har haft min storasyster på fritids, OCH LÄGENHETEN VI BOR I NU, VAR HANS INNAN, och han har en tatuering på våran trappuppgång "uppgång 4" så jäkla cooolt haha! Vart där med Gunaj, Emma, Erika för det mesta. Även mamma och Danne, och Emilia. Sen träffade man ju en massa där osv. Men tänkte bara slänga upp lite bilder från dagen...
Emma Gunaj och Jag
Jag och snyggingen Sandro ;) (ursäkta mitt ansiktsutryck... haha)
Lycklig Gunaj med Sandro.
Jag och Mattias, även kallad Rezler, goa grannen ;)
Jag gapar med hela munnen och ser ut som en mupp, så det fick ni inte se.... haha
Erika Gunaj & Emma
Emma Danne & Erika.
Mamma & Rezler!
Danne Rezler & Glenn, bästa!
Älskling! Ser ut som en apa..
Gunaj blev väldigt glad när polisen sa att hon fick provsitta i polisbilen.. Haha sötis!
Mamma blev maserad av Åsa haha! (Gunajs mamma)
Även Danne, men finns bara bilder på telefonen..
Chilling in the sun
Under bar dag! Fint väder, go mat, härligt folk, gött häng helt enkelt!
Love

I'm Superman with the wind in his back

Lite bilder, goa människor, gött häng!
-
Jag och Jonas, så jävla go kille hahaha! (härlig utväxt har jag också.. ser ut som att jag är hårlös.. haha :/ )
Robban & Jonas!
Whats up, eller?
Emma & Johan!
Jag och min pålläää
Min finaste!

Klickat hem en balklänning

Men inte riktigt säker på att det blir denna, väldigt många andra som ska ha den tydligen..
Vet iallafall att Sofie ska ha den, men sy på paljetter.
Sen vet jag inte hur jag ser ut i den heller, tjejen på bilden har ju typ anorexia så det går ju inte ens att jämföra, trots att den är så sjukt vacker! Men har iallafall klickat hem den, så blir att pröva. Sitter den bra så har jag den antingen på balen eller kanske skolavslutningen? Sitter den dåligt, skickar jag tillbaka den.
Men visst är den underbar?
RENA KOMPISPRISET OCKSÅ! Endast 500 kr.

Dagens outfit

Kofta: syrrans
Linne: New Body
Shorts: Gina
Leggins: cubus
Väst: Everest
Skor: Boots


BÄST ÄR JAG!

Hahahahah, känner mig as grym! Fast ne. RUUUUMBLEEEE


Gomöööörrröön freedaaag

Godmorgon!
Sitter i skolan, började nyss. Ska jobba ned no denna lektionen, vet att alla bryr sig!
Skööönt med fredag! Och imorgon kommer min låsas pappas 2 tvilling döttrar Emma och Erika. Var ju inte direkt igår!
Jaja måste sätta igång nu haha..

2 Bilder tagna innan skolan.
Hej sleeeeten tjej, jaja lev med det!

 

 

 


Älskar detta vädret!

Helt underbart, sommaren är snart här också och fyller år om 16 dagar!
Sitter här i sängen med Emma, precis klivit upp efter att ha vilat ögonen i 20 min..
Så håller på med mini baguetter i ugnen, som vi ska trycka i oss lite snabbt sen drar vi ut i det härliga vädret och träffar Johan & Jonas!
Puss

Skolan

Godmorgon godmorgon! Kom nyss till skolan, har ju som sagt tema vecka. Repetition. Man får plugga med sånt man ligger efter med typ.. Jaja, vi hörs senare! Puss


In the sun på vår balkong

Sitter och njuter i det underbara vädret med min ponni! Hur varmt och skönt som helst!


Go fika med Jennifer och Elias förut!


Dagens outfit!

Nyss haft nationella matte! Gick ju skiiiitbra. Har temavecka nu i 10 dagar framöver, chill man får plugga på sånt man ligger efter med, på alla lektioner!!


I längden blev du en i mängden

If it's a broken part
replace it
If it's a broken arm
then brace it
If it's a broken heart
then face it.

'

RSS 2.0