ett år sedan ..

'Ca Ca bloggen Alicia här ;)' Nu är klockan 20 över 10 och det är måndag. Skall snart ut till bussen, idag är en jobbig dag. För exakt ett år sedan den 31/08-08 så blev jag och Ebba bästavänner, jag var verkligen lycklig med henne. Men sedan hände något, vi tappade varandra & tillsut blev allt bara kaos. Så det känns inte bra idag, får se om vi kanske snackar i skolan vilket jag hoppas på. Men men hoppas att ni mår bra. Aja måste nog sluta skriva nu, puss på er :)


äntligen fredag, sjukt sed dag/kväll.

Åååååh vilken sjukt seg kväll .. har degat vid datorn hela kvällen, förutom när jag kollade på wild child storasyster var med en stund, myspys:) Idag var jag först i skolan och det känns fortfarande sjukt wierd med den nya klassen .. så fort jag ser Cissi, Jimmy, Liam, Jonte, Marcus eller någon annan av dom i korridorerna eller är med dom på rasterna så känns det sjukt konstigt att jag inte ska gå med dom på lektion sen, utan till en helt annan klass som inte ens ligger i samma byggnad .. allting känns bara så sjukt fel, hade möte med rektorn, kuratorn, mamma, pappa och carina idag. inget kul, grät som in i helvete .. Men men, inget kul att bara skriva om en massa negativa saker här. Hoppas att ni mår bra iaf:) Det känns iaf så in i helvetes sjukt bra att det är helg, ska nog sova om en stund med syster det har varit en hård dag ocg jag är trött. Klockan är 00:46 och jag är sjukt trött. Så godnatt på er, sitter nog här en stund till men sen är det natti natti :)

Grattis även till Malin Karlsson som skulle fyllt 15 idag, vila i frid.

skoldags ..

Hej bloggen, idag träffade jag Rebeca och vi åkte in till stan och senare vidare till liseberg. Kom hem rätt så tidigt kollade på svensson svensson, tog på en ansiktsmask och la mig i badet 'härligt!' Men mitt humör är inte riktigt på topp idag, skolan börjar imon .. visst är det skönt med sommarlov men det kunde varit lite roligt att komma tillbaka till skolan om det inte vore för det här med splittringen av min klass .. Det kanske låter sjukt, men jag fattar inte hur jag ska klara ett helt år utan alla dom och sen splittras allting när vi måste byta till lindhaga. Så det mesta suger för mig just nu .. Men men ska inte skriva mer tråkigheter här, hoppas att ni har det bra och att de flesta av er som börjar senare än mig får det skönt ett par dagar till. krama era pappor ifrån mig;)

freeeeeeeeedag

Hejsan alla bloggläsare, jag vet min blogg fortfarande inte är alls rolig den är hur tråkig som helst .. Men det är aldrig någon som kan hjälpa mig att få fart på den med massa bilder och sådant. Aja, idag vaknade jag och erika , vi gick upp och åt först, tog på oss och stack ner till mamma och danne på stranden. Det var svinkallt där nere;o så vi var där i ungefär 20 min sen tog vi bussen hem, gjorde oss iordning och sen åkte vi in till stan och gick runt och kollade lite eftersom att det är göteborgskalaset. Sen gick vi in till nordstan och köpte en hamburgare. Och inne på mc donals ser vi "ULLA" i från andra avenyn sitta och äta med sin man, haha intressant jag vet:) efter ett tag åkte vi iallafall hem och sedan dess har jag bara slappat, nu har jag inte så mycket mer att skriva men här kommer en bild på mig iaf, puss på er sötnosar.

alicia i egen hög person ;)
inte jätteny och bra bild, men har inga andra på denna datorn:)


hata mensverk!

Hej på er alla gullungar, idag är det torsdag och jag har haft världens mensverk kunde knappt röra mig. Inte roligt alls! HATA mensverk säger jag bara! Men men idag har jag iallafall med min jävla mensverk varit på kalas hos min mormors pappa, jättekul;) fick ligga i sängen en liten stund och syrran satt på mig och masera min mage haha:D min syster kom hit idag också, imon ska vi nog på göteborgskalaset kanske och på måndag börjar skolan, not yeeey:( Well, nu ska väll vi kolla på film.

WITH LOVE ALICIA.


sex dagar kvar

FYFAN vilket jävla trist väder, det både regnar blåser och är kyligt. Det är bara sex dagar kvar till skolan börjar, allting har ju gått jättefort denna sommaren, en av de absolut tråkigaste! Lite sol och badväder skulle passa just nu. Men men, det finns ju inte så mycket man kan göra åt det... Snart ska jag ut och träffa Gunaj och Malin, härligt härligt!:) Nu har jag inte så mycket mer att skriva så puss på er alla gullungar, ha det så jättebra:)


tråkig torsdags kväll

Hej allihopa, detta är mitt första inlägg nu i min kära blogg, hoppas att det inte blir allt för tråkigt:p Nu sitter jag här och har hur tråkigt som helst efter en härlig dag på stranden. Ikväll händer det nog inget speciellt, sitta vid datorn eller kolla film, riktigt mys faktiskt:) Imon blir det kanske stranden igen eller in till stan och på kvällen blir det 15 årskalas hos mammas kusin, rellay funny! haha. Och på lördag ska jag möta min älskade kusin vitamin jennie på centralen, hon ska sova här. Och så kanske vi fikar på stan, möjligtvist träffa någon killkompis till henne, jaja nu har jag nog inget mer att säga. Ha det bra, och pussa era mammor ifrån mig.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0