skolan dödar mig

Hej snyggisar, idag är det tisdag och imorse när jag vakna så mådde jag jätteilla och hade en himla huvudvärk så jag stannade hemma ifrån skolan. Jag är sjukt trött och så jag orkar verkligen inte skolan just nu imorrn är det so prov ska plugga ganska mycket idag och i övermorrn är det svenska prov fattar typ nada .. Och spanska glosor tills på fredag, och nästa vecka har vi typ 1 eller 2 prov och veckan efter 1 eller 2 så kommer det vara de närmsta väckorna nu, det är helt sjukt ...... Men men det finns ju inget man kan göra åt det, hinner inte skriva så mycket mer nu måste plugga .. Hoppas att erat liv är så jävla mycket bättre än mitt och att ni mår bättre än jag, pussa era mammor ifrån mig :)

FLIPPAR ÖVER

ÅÅÅÅÅÅH jag seriöst flippar över på skolan just nu .. Vi har so prov och muntlig redovisning i svenskan tills på onsag och svenska prov på torsdag och omprov i matten på fredag, men der tänker jag fan inte göra. Dom fattar la själv att jag inte kan göra omprov på sådant som jag inte fattar utan behöver extrahjälp i matten först och det ska jag få. Jag har inte varit utanför dörren på typ 14 dagar och bara pluggat pluggat pluggat eftersom att det varit så enormt mycket, men det funkar liksom inte att få in allt om olika grejer och sedant kunna skriva prov om det plus en massa läxor, ah jag förstår ärligt talat inte hur dom tänker dom tar ju liksom ingen hänsyn till andra ämnen det ända svaret man får om man typ säger "vi har för mycket läxor det funkar inte" är "plugga på" vadå plugga på? Man kan ju dela lite på det ;s aja ska inte skriva om mer tråkigheter haha:P Hoppas att ni mår bra med mig är det sådär pga dethär med skolan och lite annat. Just nu kollar jag på idol med mammsen har precis äntligen slutat plugga ;o har inte gjort annat sen jag kom hem om man tar bort ätningen & duschningen då hihi ;$ Det är inte alls många som läser min blogg och så har jag märkt:p men det beror på att ingen av mina vänner och anhöriga har vetat om att jag har blogg haha så får ju faktiskt skylla mig själv lite :p det kanske blir ändring på det sen:) Men men nu skall jag inte tråka ut bloggen mer, puss på er gullnosar.


söndagar är tråkiga!

Hej snyggisar nu sitter jag här typ nyduschad, idag är det söndag fyfan vad trist skola imon:( Idag vaknade jag först med att emma satt och glodde på mig, sjukt störande men iaf:d sen skulle hon hem & passa sin lillebror, jag var sjukt trött så sov typ från 12 till 3 eller något ;$ sen pluggade jag och emma kom så jag åt snabbt och sen gick vi ut och gjorde inget speciellt faktiskt. Well nu ska jag nog plugga lite 3 prov denna veckan, mina lärare är sjuka .. godnatt och snuffsa sött (a'


hunterstövlar, bland annat.

Heeeeej på er, idag väckte mamma ochd danne mig klockan typ halv 10 och sa att jag kunde komma och äta frukost, alltid så jävla morgonpigga:( jaja, efter det la jag mig i soffan och kolla på tv. Sen ringde mamma mig och sa att hon var påväg hem ifrån mormor för att dom hade handlat och lite så, så vi åkte och köpte hunter stövlar till mig :D gröna, hade helst velat ha svarta rosa eller bruna men det hade varit öppe sedan tio på morgonen och det hade varit knökfullt eftersom att de sålde ut stövlarna för halva priset. Så det fick bli ett par gröna, hade tur det var en ren slump att jag hitta dom bland alla kartonger och så:) Sen fanns det ju typ lila/gula/röda och så. Men nä dom passade inte riktigt mig;) Nu sitter jag iaf här det har varit någon kånstig festival utanför där jag bor så massa folk går dit och pratar, dricker kaffe, äter kakor barnen hoppar hoppborg/ sitter i brandbil/polisbill/motocykel osv osv. Inte riktigt hipp för mig, men jag var iaf där en stund. Snart ska jag väll plugga lite mer inför svenska och so provet och svenska muntliga redovisningen .. Jaja, vi får se hur det går. Hoppas att ni mår bra, det är faktiskt okej med mig:) Well, nu skall jag inte tråka ut er mer. Solong fuckers

alicia i egen hög person

me me me me

det är helt sjukt

Hej på er, nu sitter jag här och gör inget speciellt. Jag såg en video om therese johansson rojo förut, jag fattar fortfarande inte och jag kommer aldrig att fatta hur man kan göra så mot någon. Ta någons liv, man förstör för så många. Hon hade hela livet framför sig, hennes motto var just: LLFU= lev livet fult ut. En oskyldig flicka, ett oskyldigt liv togs bort från världen jag kan inte förstå denna värd som vi levet i. Inte bara hon utan även andra offer och folk i deras närvaro. Jag fattar inte ..Men det finns inget att göra nu, det hjälper inte therese och flera andra, kommer inte tillbaka. Föräldrar/vänner/anhöriga/bekanta osv, ni är otroligt starka fortsätt kämpa.
Rest in peace.


FREEEDAG!

Heeeej på er, idag är det äntligen fredag. No provet idag gick sådär, jag hade övat på lite andra grejer och hon hade gjort om frågorna och så, så det var lite krångligt ;o men men, fick tillbaka mitt engelskaprov idag och det blev jag nöjd med:) Efter skolan tog jag direkt bussen hem och när jag kom hem kolla jag på film och sen åkte jag och mamma till torget och mötte danne och linn och vi åt på mcdonalds och köpte ett par jeanstights o lite så. Nu skall jag kolla på idol med mammsen, puss på er allihopa.

torsdag idag

Hej bloggen, idag startade dagen med matteprov det gick sådär. Sen var det en helt vanlig skoldag, det hände inget speciellt precis. Efter skolan stannade jag typ 20 min med ebba, anna, anna, emil, wille, jesper,jesper & frida eftersom att min buss precis gått. Sen när jag kom hem gjorde jag en macka och drack oboy, real good ;d Om en stund skall jag packa eftersom att jag har lovat mormor att komma till henne idag och skriva till vårat fadderbarn, sagt ja i 4 månader haha, så ah idag åker man dit och sover över:) måste plugga till no provet som är imorrn också.. DET KÄNNS INTE BRA! jag kan typ ingenting känns det som :( Well, nu ska jag typ plugga/tv/packa ha det bäst ;)


det känns inte bra ;o

ÅÅÅÅÅH jag mår inte bra .. imorrn är det matteprov och det känns inte alls bra eftersom jag knappt hunnit plugga till det och eftersom att det är mitt svagaste ämne .. jaja det kommer nog att gå åt helvete, men men .. på fredag är det no provet, måste plugga plugga plugga imorrn, skall sova hos mormor eftersom jag har lovat henne i typ 4 månader att skriva till vårat fadderbarn. Haha känns ju lite elakt så imorrn blir det att sova hos mormor och morfar. Jaja nu skall jag väll typ kolla på tv/plugga lite på någonting/sova, har en jädra huvudvärk.. Godnatt på er, sweet dreams ;)

alfons och gunnär, we are the best.

<3

.

Heeej snyggisar, idag har jag som vanligt varit i skolan och vi fick sluta efter lunchen idag eftersom att lärarna skulle ha möte, så nu sitter jag här hemma och skall nog snart plugga. Matte provet är imon och no provet på fredag, och så svenska muntliga redovosning och so provet tills nästa vecka, not funny:( Jaja, det blev inte så långt nu, skriver nog lite mer senare:)

för mer bilder på mig : aliciamikaela@bdb


tisdag kväll

Heeej igen fuckers, nu har jag inte skrivit sen i söndags. Jag är dålig på att skriva regelbundet/varje dag. Som typ kisse, blondinbella,amandavardet osv som lägger upp miljontals bilder videoinlägg texter osv. Jaja hursom helst idag var jag i skolan som vanligt efter det åkte jag hem och käka och fick som vanligt en sån himla huvudvärk så somna i typ 1 och en halv timma, tog inte tiden precis:p sen när mamma och danne kom hem pluggade jag och mamma lite inför no provet och gjorde färdigt so läxan. Hoppas att allt är bra med er, med mig är det helt okej lite ont i huvudet och trött på speciellt skolan just nu. Well nu ska jag kolla idol med mammsen och senare blir det andra avenyn och plugga lite mer haha jaja nu vet ni hur min ointressanta dag har varit puss på er:)

jag saknar dig thäss :(

jag saknar dig thäss :(

söndag

Nu är det söndag och det tycker jag inte om ;o Jag pallar inte skolan imon, jag skulle ju plugga idag men så blev det inte .. Har varit med emma idag hon sov här från igår tills idag rätt så mysigt faktiskt :) Imon så blir det ju skolan och efter det hem och plugga i think eller ngt annat. Jag borde lägga mig nu så jag inte är helt död imon .. haha jaja det blev inte så speciellt långt idag har inget att skriva och skall inte tråka ut er alldeles i onödan.

Här kommer en bild på mina underbara föräldrar när dom var vädligt unga ;) With love alicia.

<3


lördag kväll/natt.

Hej bloggen, det är lördag kväll/natt. Idag har jag sovit och kollat på film tills typ 4 sen kom emma och vi åkte till torget och köpte chips cola dipp choklad och oboy, riktiga godissvin, yes for sure! Hon snuffsar här tonight, har typ  däckat i min säng den lilla sötnosen :D Och jag ska väl snart lägga mig och smsa, känner att det inte finns så mycket annat att göra. JAG HATAR SKOLAN, iallfall just nu .. Måste plugga plugga plugga nu en hel del framöver eftersom att vi ska ha prov i typ varje ämne och läsa på sjukt mycket, kill me :( Aja anyway, imon blir det väl en helt vanlig dag med emma, och på måndag blir det skolan igen.. Jaja nu blir det inget mer skrivande ikväll, puss på er. GODNIGHT PEOPOLE, SWEET DREAMS.

torsdag

Heeeeejsan, idag gick jag typ upp vid 20 i 7, tog på mig och sen gick jag ut för jag skulle till mamma och hämta lite grejer. Så klockan 7 på morgonen helt osminkad med en stor jävla bage och en liten väska är det helt knäpptyst alla typ sover då haha ;d Men iaf, idag hade vi skolfoto, skjuuut mig hoppas det inte blev för dåligt .. :/ Efter det så gick jag inte på slöjden för jag behövde tydligen inte det haha, så jag stog och snackade med massa andra och sedan åkte jag bussen hem. HAHAHHHA omg den sjukt "snygge" gubben jag nicki och bella såg på bussen, åh herregud det var ju fan synd om honom ;p haha  jaja ska inte gå in på detaljer, nu sitter jag här och har precis käkat baguette mums :) Imon är det engelskaprov ... måste plugga lite mer + på alla spanska glosorna. Jaja, nu skall jag väl kolla på film/plugg/städa. Kolla gärna in min bdb :D aliciamikaela @bdb. PUSS



för mycket skola ..

Hej bloggen, nu sitter jag här och har precis kommit ut ifrån duschen. Idag var jag först i skolan och klantig som vanlig lyckas jag springa in i ett element och får sjukt ont i foten kunde inte gå på den på flera timmar, not good! Aja iallafall, när jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på vänner och somnade, hihi. Sen pluggade jag lite eftersom att vi har så sjukt mycket läxor nu .. läste allting i svenskan idag men så hade jag såklart glömt frågorna i skolan, damn .. Så imorgon gäller det verkligen att plugga ashet av mig till engelska provet mest och allt det andra :( Aja hoppas att allt är bra med er iallafall, nu skall jag nog snart kolla på film kanske plugga lite och sen sööööva! snuffsa gött nu and take care ;d

söndag/patetisk & störande tjej, herrejesus ;)

Hej bloggen idag är det söndag och jag har inte gjort så mycket faktiskt, först vaknade jag och gick upp och gjorde frukost åt oss och sen vid typ halv 2 mötte jag emma i backen och vi gick typ runt och prata, tja det vanliga. Efter några timmar stack jag hem och åt och gjorde matte -.- jag är så fruktansvärt lat och SÅ JÄVLA DÅLIG  på det så jag är lite efter (a) Men men nu sitter jag iallafall här vid min blogg och på msn så är det en liten irreterande 97a som tror sig veta allt om mig, ja för jag knullar ju verkligen runt och super ashlet av mig. För det första så ni som inte visste det så är jag oskuld och det är jag jävligt stolt över och för det andra så dricker jag inte alkohol ;) Aja anyway nu vet ni ju det, men nu ska jag ut så pussa era mammor ifrån mig :)

sådan är inte jag!

Till alla er där ute som tror att jag är en översminkad fjortis som lägger ner mer tid på mytoman historier och att snacka en massa bull om andra så kan jag säga att ni har fel! Jag försöker inte vara något wananbe av "kisse, blondinbella, amandavardet osv. För det första så skryter jag inte om att jag är det vackraste som finns och att alla vill vara som mig bla bla bla, och för det andra så försöker jag inte sno folks uppmärksamhet genom att snacka som en inplastad barbie och låtsas som att jag inte fattar någonting och för det sista så piper jag inte och lägger inte ut meningslösa videobloggar som handlar om MIG MIG MIG OCH MIG. Jag skiter inte i skolan, jag vill inte gå ut med sämsta betyg och gå på vinga or something like that. Nej nej, thats not ho i am. Jag gör som jag vill och kör på mitt sätt och det kommer jag långt på. Och till er som kollar snett, snackar skit ja vad ni nu håller på med så borde ni veta att jag inte lägger ner energi på att bry mig om er så sluta försöka tro att det är ni som kretsar runt mig och mitt liv. Ja det var väl det jag ville säga ;) Kiss and love / aliciamikaela.

lördag kväll

Hej bloggen, har inte skrivit på ett bra tag ;o men men, just nu sitter jag här vid datorn och har hur tråkigt som helst skall snart kolla på film i gues. Idag har jag bara chillat, emilia(storasyster) tog hem 3 killar ifrån skåne tillsammans med sanela och ammi(emilias kompisar) HAHA så go dialekt va! Senare på kvällen åt jag och mammsen räkor och två kräftor var med baguett och lite så :) Hoppas att alla mår bra, med mig är det sådär.. Fick reda på igår att en kompis skall flytta till scweiz inte bästa nyheten .. Och det är sjukt mycket i skolan ligger typ efter i matte så måste plugga imon 'BOORING' och vi har engelska prov och 2 matte läxor och en massa spanskaglosor som måste göras, det är iaf det jag vet just nu. + att nu det sista har jag tappat en massa vänner, och bråkat med en av de bästa så vi snackar inte någonting längre så det känns inte alls så jättebra. Menmen ska inte tråka ut er med en massa saker. Somsagt hoppas att alla har det bra puss på er :)


kvällen i eklanda/fredag.

Hej bloggen nu är det äntligen fredag som vi har gått och längtat efter hela veckan:D idag var jag först i skolan, JÄTTEKUL.. som vanligt. Men efter det åkte jag iallafall hem och efter en stund upptäcker jag att jag glömt min plattång, alicia i ett nötskal. Haha jaja så åker jag tillbaka till eklanda och där är axel så söt och möter mig och med sig har han ossian. Men det pissregna ju och dom var ju inte direkt snabba. Så vid busshållplatsen stog jag och snackade med anna, sofia, linnea,linnea, nathalie och elin en stund sen gick jag axel och ossian och hämtade min plattång, och det tog ju ett tag med dom två med sig ;) Sen skulle vi tillbaka och det tog ju ännu längre tid;o HAHA, aja när vi kom fram till handlarn sitter jesper och jesper där så jag slår mig ner och snackar med dom eftersom att axel och ossian skulle hem. Efter ett tag kommer även marcus, jimmy och jonte och där sitter vi ett tag sen kommer filip, william, joar och victor känner mig lite könsdiskriminerad(a) haha aja anyway efter en stund så öppnar 'gården' och jag måste in för att jag var så in i helvetes kissenödig. Men jesper vill inte hänga med upp så jag får dra upp den lilla jäveln för alla trapporna och han e fan inte svag ;o men sen var vi uppe iaf och när jag varit på toa sitter jag och degar i den sjukt skeva soffan som finns där och sen sätter sig jesper brevid och alla andra typ spelar pingis och biljard. Aja det var iaf en sjukt kul kväll, jag älskar er (L) Nu skall jag kolla på film, mys  ;) With love/alicia.

P.S EKLANDA VARVET ÄR PÅ MÅNDAG, SKJUT MIG LÅNGSAMT ..:(

sjuk

Hej bloggen, idag har jag varit hemma ifrån skolan mådde inte bra i morse och hade huvudvärk så det blev att slappa framför tvn kollade på lite olika sen satte jag på titanic eftersom det var jättelänge sen man såg den filmen som man alltid gråter av, haha jaja. Sen runt halv 6-6 kom pappa och lillebror och hämtade mig så åkte vi mot mc donalds, haha perfekt man när man är sjuk! :d Aja imon blir det iallafall skolan igen, hoppas att ni mår bra. med mig är det helt okej lite trött bara :) PUSS PÅ ER GULLUNGAR.


RSS 2.0