gott nytt år

nyåår

gått fucking nytt år snyggisar! jag hinner inte skriva mer nu, ska iväg. nås på mobilen, puss!:)


butterfly fly away



Låten är underbar, så den kan ni lyssna på eftersom att jag inte orkar skriva något inlägg
nu. Hörs senare under dagen, sweet dreams ;)

en helt vanlig hemmadag

Hej älskade läsare, jag ligger här i min soffa och gör faktiskt inget speciellt! Jag somnade runt halv 4 igår pga att jag pratade i telefon med axel tills dess, haha! Nu på tv är det a cinderella story, trots att jag har den på film så är den på nu på min tv, care!HAHA jaja anyway, idag är det onsdag och jag har bara varit hemma och chillat lite, alltså inte gjort någonting speciellt. Imorrn är det nyårsafton, tillbringas med mamma,danne, annika, joakim, caroline, benny, molly, max, alfons och noah! orkade inte göra något större detta året, är allmänt trött så vi får se hur det blir nästa år;) hehe. Har inget viktigt att upplysa er om nu, så ha det så bra så länge. And take care!

årets pinsamaste bloggerska


Alexandra nilsson även kallad "kissie" är den som jag anser mest pinsamaste och fånigaste bloggerskan. Varför? jo, Kissie kritiserar gärna andra bloggbrudar, gärna, ja allra helst deras bröst. Kissie själv är inte bara avundsjuk på dem med större behag än henne själv, Kissie retuscherar duktigt sina bilder där tuttarna är så upptryckta att bröstvårtan syns - photoshop finns ju! Kanske hade jag tyckt om henne om hon hade en blogg som var lite mer personlig, som visade hennes naturliga sida. Om hon hade haft mindre inlägg i sin blogg på hur dåliga och mindre värda alla än hon själv anser sig vara så hade hennes blogg varit mycket bättre! Visst ska man säga vad man tycker, men det ska inte gå för långt! Kissie säger själv att hon hatar alla fjortisar som springer runt med de rosa mjukisdressarna på stan. Att hon hatar Dessie.. som enligt henne är to mutch "kisse". Snälla du, du är själv en så kallad fjortis så som du beter dig och ser ut. Fjortis är inte bara ett utseende utan även ett beteende. Så hur kan du döma andra tjejer ute på stan utan att veta hur dom är och beter sig? Eller du kanske känner dem, allihop?Nä.. skulle inte tro det;) Du själv har gjort bröstförstorningar, läppförstoring, använder löshår, sminkar dig överdrivet och snackar en massa bull om andra. Exakt vartnånstans är du inte fjortis? Jaja, bäsrt att avrunda här. Hoppas att ni inte misstycker att jag valde kissie som årets pinsamaste blogg? Hur som haver så är det ju ändå mitt beslut, alltså mitt problem!  Var inte rädda för att kommentera, precis vad ni vill det är som sagt erat problem och beslut vad ni tycker om kissie ' alexandra nilsson ' . puss

dagens köp

nya
kofta ifrån gina tricot; 199 kr.
10 pack sportsprumper ifrån stadium, 5 vita + 5 svarta; 99 kronor

+ tuggumin, rollon & godis hehe.
smell you later

lägger mig snart, godnatt!

Ligger här i soffan & kollar på bäst of dagotto. HAHAH så sjukt jävla bäst är han! Tror att jag ska lägga mig nu, ifall mamma vaknar så hon inte flippar på att jag är uppe på datorn nu eftersom att enligt henne är det alldeles försent, hehe. Men är ändå rätt så trött, och vill inte sova bort hela dagen utan ska nog till frölunda sedan och titta efter lite fynd :) med mamma blir det nog. Hoppas att ni mår bra, uppdaterar mer under dagen sen. + att jag måste jobba med matten.. BUHUHUH vill inte, prov när skolan börjar igen.. Aja whatever, ska stänga av datorn om en stund och lägga mig. Finns på mobilen, sov gott :)

måndag kväll

Sitter här och lyssnar på musik samtidigt som mtv är på " A DOUBLE SHOT AT LOVE " haha tycker att det är rätt patetiskt, även om det var det när tila tequila hade sitt program " A SHOT AT LOVE " så är ju detta 10 gånger värre, 2 syskon 'tvillingar' som har ett sådant progrm tillsammans? det är lite to mutch to me but whatever:) Kul att ni gillade min nya lilla älskling, den är helt underbar! helt amazing, love it. Well, ska ut och hämta lite julmust nu uppdaterar kanske lite mer senare. Puss bitchääs


my computer, only mine!

dator
underbart, so beautiful and it's only mine.


bloggar för första gången med min bärbara

Nu sitter jag i soffan med min nya älskling i knät och skriver, samtidigt dom stuart little är på tv. HAHAHAHA fyfan va go katten i filmen är, den är rätt söt den här filmen faktiskt :) Förlåt för dålig uppdatering idag, men har varit så sjukt trött så sov nästan hela dagen, hihi. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, inga planer alls. Måste till frölunda torg snart, och shoppa för mina pressentkort innan allt fint tar slut. Bloggar mer ikväll, puss så länge.


bed time

Tänkte bara skriva godnatt nu, lägger mig nog snart. Ska bara prata klart med axel på msn, hehe. Sov gott snyggisar, and take care. PUSS


världens bästa filly

http://fillysnopp.blogg.se/ 
tjejen med den lätt skönaste bloggen, enjoy yourself!




kan man annat än älska henne & det hon gör? NEJ:D


HAHAHA är dom inte underbara?:d

seg tråkig jävla dag, för att ....

God kväll, för det kan man väl säga nu? klockan är ju trots allt närmare 8. Hur som helst så har jag bara varit hemma idag, skulle träffat louise igentligen. Men fick inte tag på henne eftersom att comviq är helt fucked up, kanske inte just erat men flera stycken jag pratat med. Det går varken att skicka sms eller ringa, så stor lust att skjuta nätverket, usch på comviq just nu för tillfället annars är det underbart! Haha jaja hoppas att ni haft en bättre & roligare dag än mig, med mobil som fungerar:( snyft. Jaja jag återkommer nog lite senare, smell you later.


Rascal Flatts - What Hurts The Most


underbar låt

mina julklappar

aasss

bär bar dator (röd med blommor på)
digitalkamera (rosa)
rosa mjukisdress
3 pressent kort, 1050 sammanlagt
mjukis/sov shorts (röd vit randiga)
2 filmer, (bäst of dagotto & svensson svensson 4 säsongen)
boddylotion
1 långärmad tröja(grå vit)
1 liten tomte
armband
örhängen

+ det jag fick av systrarna den 19. supernöjd! (L)


shululululu

God eftermiddag? haha. Blev lite sent igår, somnade runt halv 3. Men ändå gick jag upp 12 och åt kollade film osv. Nu sitter jag här och plattar håret, ska iväg till mamma sen och dit kommer några stycken så mer pressenter idag hehe, nån har varit snäll i år!(a) anyway, tänkte bara köra ett kort inlägg nu. Bloggar mer sen, puss.


uppdaterar

Sitter här nyduschad och pratar med joakim på msn, hihi ska snart lägga mig tänkte jag och titta på film i guess. Idag var iaf jag mamma & danne hos stefan och lena och åt kalkon med släkten, mums! hehe. och gårdagen var lika underbar den, fick helt underbara saker, supernöjd! uppdaterar det på bloggen imon:) Lite senare hemma hos pappa kom 2 av kusinerna jennie och linda och faster anita, god julmat här med och bara umgås, även fast jag mest satt vid min kära dator hihi. Well, sov gott and take care.

min arm ser inte ut såhär, no no no


älskar att mysa, men inte lika kul ensam. hehe


kalkon med släkten

sll




julklapparna läggs in på bloggen imon, några foton blev det tyvärr inte fick en underbar kamera igår som visas imon, hehe puss :)


GOD JUL FUCKERS!


ska lägga mig i sängen nu, dricka varm choklad med syster och kolla film sen sova, efter en tur i pulkabacken med syrran halv 12 är man ju rätt så mycket mer förkyld nu än förut, hostar nyser stup i kvart, min näsa svider och kliar. STACKARS MIG:( hehe, god jul!


2 dar kvar till jul änna

aaa
tjääääääääna bre, 2 dagar kvar till jul! emma blundis här tonight, hehe mysigt ja0! imorrn blir det att träffa ebba och chilla med henne, nu ska jag och min älskling kolla film. puss and take care :)

mensvärk suger osv

MENSVÄRK, är något av det absolut värsta som finns, usch jag hatar det! Men nu har jag iaf tagit 2 ibumetin så det känns lite bättre. Det är 10 meters snö ute, hehe kul! Idag har jag inte gjort så mycket varit hemma med erika & kollat film, ska möta emma lite senare hon sover hos mig tonight mysigt! Måste träffa louise också och byta tillbaka jacka, eftersom att hon har min everest och jag hennes svea. Ikväll blir det nog bara chill framför datorn/film med emma. & jusste grattis gunaj älskling som blir 14 idag & amanda som fyllde 15 den 19onde, love you girls! Uppdaterar mer ikväll, puss and take care :)


this evening

Det har varit en bra & hyffsat lugn söndag. Började med att jag vaknade och låg och degade i sängen, sen gick vi upp och åt och efter det städade vi lite sen följde jag och erika med mamma till klädkällarn för att titta efter saker. Hittade inget direkt, så jag köpte leopardtights och en handspegel hehe. Sen dess har jag inte gjort något direkt, varit på torget med erika och bara chillat. Det är snart jul, knappt 4 dagar kvar & att alla julklappar är inte färdiga än. Imon tror jag att jag ska titta på något till mamma annars blir det på tisdag. + något mer till pappa. Sedan är det klart, så det känns ju skönt:) har inget mer att skriva idag, det blir nog en fortsatt lugn kväll framför tvn i guess

Smell you later!


julfirande

klappar
2 par halsband
toffsar
örhängen
rouge.

svårt att förstå varför jag fått julklappar den 19 december? ja ni. vi firar med familjen hos mamma idag, jag emilia mamma och alla dannes barn. tack för allt, love it! glass med jordgubbar nu, yammi. puss

JULLOV FUCKERS!

Sitter här vid datorn och gör ingenting, jag och mitt fantastiskt roliga liv, hehe. Imon är det lördag och dannes döttrar är här förutom emelie som kommer imon, då det blir julklappsutdelning på kvällen med dannes barn och så. Idag började jag kvart i elva skönt! Som vanligt så dansade vi runt granen i gympasalen. Så mysigt så, förtuom att simon och william gick åt två helt olika håll och jag blev den som var i mitten, hehe kul ja! Efter det så var det typ chokladprovning i klassrummet HAHAH som vi skulle betygsätta & vi fick tillbaka no provet, inte precis stolt över mig själv men jag blev godkänd och det är fine för mig eftersom att no inte är min hobby direkt. När vi slutat åkte jag med alicia till torget där jag köpte julklappar till erika, pappa och mamma och ett shockrosa nagelack till mig själv hihi. Vi träffade sofie och anna som vi var med resten av dagen, nu är jag hemma. Under den tiden har jag slått in julklappar, ätit, städat, köpt godis med systrarna och chillat framför datorn. Tja, så har min dag sätt ut hittills. Imon blir det nog torget igen, lovat lillasyster linn att följa med henne att leta efter julklappar + att jag måste träffa louise och byta jacka. Ha nu ett så in i helvetes bra julov bitches, and take care!;)


HEHEH my dad loves me


  ' alicia säger:

 hej hopp i lingonskogen 

 Jan säger:

 hej.. vad gör ni?

' alicia säger:

 ehm.. emilia ska ut nu i guess, mamma och danne kollar tv och jag sitter här:D ni då?

 Jan säger:
nico sover å jag har precis öppnat paradisasken:)

' alicia säger:

 ehjaskajskaöaäs0fjksajsaklpåsåqäö

tjockis

JAG ÄR SNYGGARE ÄN DIG

 Jan säger:

 jasså ok

' alicia säger:

aa:D

inga invändningar?
Jan säger:

 hehehe nejj

' alicia säger:

heheh tänkte väl det

GOD JUL

Jan säger:

hahah du kommer ju innan dess..

 ' alicia säger:

 aa jag vet, mamma tvingar mig:'(
 HEHEHE NEJ DÅ JAG ÄLSKAR DIG SÅÅÅÅÅ MYCKET

fast du älskar mig SÅÅÅÅÅ mycket mer, hehe

svaaarraaa dåååå, annars får du inga julklappar

 Jan säger:

 men jag  håller på med andra saker

' alicia säger:
inget är viktigare än mig, dah

ellerhur?(a)

Du har precis skickat en vibb.

Jan blinkar:

Spela upp "Vattenballong"

' alicia säger:

VISST ÄR INGET VIKTIGARE ÄN MIG?

Jan säger:

 kanske inte:)
' alicia säger:

HEEHHEHHEHEHEHEHEH men jag är forfarande snyggare än dig, mohahha(6)


bajspårubrik

Sitter hemma nu och har allmänt tråkigt, skolan som vanligt idag. Men vi har ju inga lektioner och börjar och slutar i bra tid så det är ju en ljus punkt hehe. Idag har jag och mamma klätt granen & emma kom förbi och hjälpte till lite på slutet, så mysigt så!;) Imon ska våran klass gå i guess till lindhagaskolan och träffa våran "komisklass" WOOOHOOW i'm so excited really! well har inte så mycket mer att skriva ska nog in i rummet och kolla på film snart, oj jusste grattis även till carolines och bennys ubersöta lilla Noah som dem fick den 14 var det va? Även kusin till alfons som kom för någon vecka sen, så mysigt med babysar! I LOVE! hihi. Aja take care.


alicia<3louise

your'e my sun when the rain is falling
thanks for a lovley day honney
BÄÄÄÄST

mitt 2009

Sammanfattning av år 2009!

- Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
Ja

- Höll du några av dina nyårslöften?
Amen absolut ;)

- Blev någon av dina vänner förälder i år?
Nej

- Dog någon som stod dig nära?
Nej

- Vilka länder besökte du?
Sverige & Finland

- Är det något du saknat år 2009 som du vill ha 2010?
Yes!

- Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
16 mars, 17 april 10 juni, 19 juli, massa mer.

- Vad var din största framgång 2009?
don't know

- Största misstagen?
Säger ibland saker som jag sedan ångrar

- Har du varit sjuk eller skadat dig?
You bet

- Bästa köpet?
för mkt

- Vad spenderade du mest pengar på?
Mat & godis hehehe, smink, kläder osv.

- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Massor av saker :')

- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2009?
Jason Mraz -I'm Yours & massa mer

- Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både &

- Vad önskar du att du gjort mer?
Kämpat mer för de jag verkligen ville ha, tänkt mig mer för innan jag gjorde & sa vissa saker.

- Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit uppe sent på vardagar & gjort mindre misstag

- Blev du kär i år?
maby

- Hur många förhållanden?
1

- Favoritprogram på tv?
andra avenyn, guds 3 flickor, efterlyst, ullared hehe, biggest looser. haha kämpa för att komma på

 Bästa boken du läste i år?
superdålg på att ta mig tid att läsa men pojken som kallades det & medföljande böcker.

- Största musikaliska upptäckten?
ingen aning

- Något du önskade dig och fick?
ja

- Något du önskade dig men inte fick?
JA, HEHEH VILL HA ALLT JU

- Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Var först i skolan sedan släktkalas med gunaj och merran ;d

- Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Jaa

- Hur skulle du beskriva ditt år 2009?
Upp & Ner, sjukt underbart - sjukt oförutsägbart

- Vad fick dig att må bra?
Närmsta vänner, B and mah family :D

- Vem saknade du?
farmor, troja

- De bästa nya människorna du träffade?
Träfffade massa najsiga personer, men louise (L)

- Årets sötaste vän?
Alla mina vänner är söta på olika sätt


- Årets bästa?
närmasta vänner & family


HAPPY LUCIA


lusseee


vart dålig på att uppdatera

Har inte skrivit på ett tag nu, thats bad i know.. jag har blivit jättedåligt på att uppdatera nu för tiden, men det har varit så himla mycket hela tiden runt omkring. Men nu ska jag försöka skriva en liten bit iallafall. Idag vaknade jag och emma av att gustav den idioten ringde och väckte oss klockan halv 9 typ, i was ded! aja kunde ju inte somna om så gick upp och gjorde frukost och kollade på film runt niotiden och vid 12-1 ungefär åkte vi till torget och jag köpte julklapp till min lillebror, och jag och emma köpte bästishalsband hehe så gulligt så! Resten har bara varit en deg kväll, var ute och köpte chips/dipp och julmust förut, höhö tjockisar. Well, har inte så mycket mer att skriva nu, take care.

mememememem
det betyder ingenting


i was so nervous!

vinterkonsert idag, i was so damn nervous!
tack för kvällen tjejer, your so fucking great (L)
dd

en trött & seg alicia, kväll osminkad och redo för sängen!
(jag ser jättetjock ut, medveten om det. but take it or leave it bitch)

alicia har färgat håret

Förändring, mörkbrunt/svart på avstånd.

brownie


gårdagens shopping med mamma + julklappar.

sakeeer
chokladbrun hårfärg
mapp + överstrykingspennor
mysiga vantar
läppglans
                                                           

bara lite småsaker nu innan jul,
dålig mobil kamera i mörkret, lev med det.


lördag kväll

Lördag kväll & jag sitter och bara degar framför datorn. Vid 2 mötte jag upp emma och erika(systrarna) i stan, så nu sitter dem mamma danne och emilia i storarummet och kollar på tv. Men jag sitter nog här ett tag till haha:p Det är 19 dagar kvar till jul och jag är klar med halva julklappshandligen, det som återstår är till mamma, pappa lillebror emma erika emelie och linn i guess. Well jag har inte så mycket mer att skriva just nu, no och spanska prov nästa vecka, jag glömde spanskaböckerna i skolan och det är på tisdag vi har prov alicia i ett nötskal, kan en liten del av provet men verbern osv fattar jag inte ett piss av -.-. Aja Take care!


fuck you

det händer hela tiden, gång på gång bryter ni ner mig.
varje gång så kämpar jag mig uppåt, för jag vill vara stark och vara stolt för den jag är.
men precis varje gång, när man precis börjat känna att livet är värt att leva när man känner att
att man finns till, det är då det händer... alltid är det någon som ska komma och tala om för en
hur dålig och väderlös man är, är man kvar på toppen då? mår man JÄTTEBRA när någon/några säger så till en? NEJ. man låser in sig, man låtsas att allt är bra och fortsätter att le som om allt vore bra. man gråter inte, man visar ofta inte ens en ledsen min, det är först på kvällen som tårarna kommer... att ligga och gråta sig till söms är inte något man vill. man är helt förstörd innombords det känns som att hjärtat ska gå i tusen bitar, det sista man tänker på innan man tillslut somnar är "jag är väderlös, alla hatar mig". ord som tjokis, hora, fitta, "fyfan vad du är ful" osv är typiska ord i dagens samhälle som en del människor får höra, även jag. ALLA har vi någon gång känt oss osäkra på oss själva, tillumed önskat att man inte fanns eller bara varit en annan människa. jag förstår inte, varför trycker man ner andra människor? vad tjänar det till, att se andra lida och må dåligt är det något som man uppskattar hos sig själv? är det något bra som gör en själv till en bättre och starkare person?NEJ. det är så fegt att ge sig på en annan människa, att säga sådana grova ord. för tänk själv, tänk om det vore du. det finns ingen människa som vill höra sådana ord, och finns det de så behöver man inte använda det till andra. jag förstår inte, jag kommer aldrig att förstå världen som vi lever i, ALDRIG...

därför tror jag inte heller på någon rättivisa, det finns ingen rättvisa.

VECKANS BLOGG!

veckans blogg är startad! och under helgen eller på måndag kommer jag välja ut 10 finalister! så anmäl dig nu innan det är försent! 

glöm inte att skriva!
namn: 
blogg adress:


första december, studiedag.

hallå snyggisar, nu har jag inte skrivit på ett tag i'm sorry.
idag är det alltså första december vilket betyder:

*början på en ny månad, början på något nytt.
*sista månaden på året, även julmånad.
* 17 DAGAR KVAR TILL JULOV!, 23 dagar kvar till jul!

men imon blir det skola iallafall, musikprov på 80 talet och jag har inte
börjat plugga än, får plugga ikväll och lite imon på rasten.
engelskaprov och so förhör på fredag, för spanskaprovet var väl v.50 och inte 49?
hm.. aja anyway imorrn ska jag PLUGGA PLUGGA PLUGGA, för jag har inte börjat än...
i helgen måste jag okcså plugga, ett fucking obegripligt no prov som man inte ens vill veta
vad det handlar om -.- matteprov och spanskaprov? + övriga läxor tills nästa vecka, suck suck suck.
men men hoppas att ni mår bra, och att ni inte busar till det nu innan jul för då vet ni.
då kommer det ingen tomte;) haha puss and take care like always!

RSS 2.0