visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min.

Hejsan Hejsan!
Ligger just nu i min säng, vart en fullspäckad dag. Mötte upp Celine i stan runt tjugo över tre. Vi försökte hitta någon trevlig uteservering eftersom att solen sken. Så vi hamnade tillslut på Franks Coffe &.
Blev en fet choklad kaka för 35 spänn, med cola 63. Äcklig dyrt, men men.
Kakan var så jäkla dryg att man inte orkade, lämnade nästan halva kvar haha...
Nu vet man ju iallafall det tills nästa gång, vi gick runt och kikade lite och jag hittade ett sött tunikalinne på Tessie för tvåhundra svenska kronor. Väldigt fint på var det!
Sa adjöss till min fina Celine vid sex och tog spårvagnen hem, fixade lite hemma sedan cyklade jag och mötte upp Angelica, hämtade lite badkläder hos henne och sedan cyklade vi ner till ganlet för att ta ett kvällsdopp. Var sådär varmt, men funkade. Cyklade hem till henne och stannade ett tag och kom hem vid halv tio, in i duschen. Tvätta håret och raking stog på schemat, frääääsh! Sedan hjälptes jag och mamma åt och rensade alla mina sjutusen kläder som var intryckta i gaderoben och hängde upp tunikor och klänningar och fixade helt enkelt iordning..
Och nu ligger jag här, ska in och borsta gaddarna snart, så vi hörs!

Här får ni en bild på våran mysiga fika och mitt söta linne!


HOLA MIS AMIGOOOOOS

Hej på er!
Vakna för en stund sedan, är rätt så död men försöker att piggna till.
Var som sagt barvakt igår till sötaste lilla Noel! Gick hur bra som helst.
Nicole och Jessica kom förbi en sväng också, sjukt vad jag saknat dom! Var ju så länge sedan sist.. Dom är som systrar för mig! Dom stannade typ tills halv elva lagom tills Noel hade somnat, sedan satt jag där i det fetaste huset jag någonsin varit i typ.. Fick ta vad jag ville, och göra vad jag ville.
Softade lite vid datorn, chillade med katterna i den feta soffan framför Familjen Flinta bland annat, shit vad längesen det var man såg den alltså!! :P
Dom kom vid halv ett ungefär och Camilla körde hem mig vid ett tiden, sedan somnade jag väl runt två.
Fick fyra hundra kronor för den kvällen, skit bra ju!
Idag blir det att träffa min saknade Celine, vi sitter och tjötar om vad vi ska göra, stranden eller stan...
Hm.. Man vill ju egenligen åka till stranden! Men Celine tror inte att det kommer vara lika varmt eftersom det är molnigt.. Hahaha aja whatever!
Hörs

DET BÖRJAR ARTA SIG MED SOLBRÄNNAN!


Legat ute i solen vid fiskebäck i timmar med min kusin Camilla. Och färg har man fått!:D
Just nu sitter jag hos pappa och ska packa ner lite grejor sedan över till mamma så Emilia kan hjälpa mig med mitt hår, och ikväll blir det att sitta barvakt till lilla söta Noel!
Hörs kanske ikväll, beror på. Puss!

förändringar går vi igenom hela livet

Här har ni två bilder på hur jag förändrats på två år....

Juli 2009, även min första profilbild på facebook...


Här är en från juni 2009 också så ni kan jämföra exakt..
DÅ:


NU:
Juni 2011, även min senaste profilbild..


Har jag förändrats?
Så som jag ser på saken så tycker jag verkligen att jag har det!
Inget upppuffat tydlig löshår, ingen fonduation på läpparna och fjortisränder åt alla håll och kanter.....
Använder aldrig fonduation längre, inte gjort sen april typ..? Men det kommer väl hända ibland..
Sen har jag även blivit mognare både i sätt och språk. År 2009 var man ju största fjortisen och sprang runt och trodde att man var sju år äldre än vad man egentligen var, störst bäst och vackrast... O jisses..

FEST HOS MANGE


Hahaha denna sjuka låt har blivit jäkligt populär på senaste tiden!
Hela facebook har skrivit något om "FEST HOS MANGE" "MANGE MANGE MANGE" och tjötat hit och dit.
Vad är det som gör låten så speciell? Don't get it, skrattade första gången jag såg/hörde den för att den är så sjuk haha! Nya sommarplågan eller...?

GODMORGON, ELLER GOD FÖRMIDDAG, WHATEVER...

Hejsan! Vaknade för en stund sedan, fast det är inte riktigt sant. Fick gå upp runt halv tio för att göra frukost till min lillebror men sen somnade jag om. Hahahah haft en sjukt go kväll natt!
Just nu sitter jag här i trosor och bh skulle kilat ut på balkongen och solat lite men vet inte om det blir så...
Eller jo det blir det nog... En stund iallafall.
Får se vad som händer idag. Kanske träffar Angelica sen, eller Alicia och Felicia som är på näset eller Adam Linus och Daniel eventuellt fler. Men jag vet inte, får seeeeee! Ska nog vara barnvakt imorgon också!
Och sen på fredag igen, mycket barnpassning! But we like it :)
Tja, vi hörs väl förmodligen lite senare.
Kyss


high on life

Hej!
Nu bloggar jag igen, blir ju typ ett inlägg varannan dag... Haha aja får försöka bättra mig!
Vaknade upp brevid en gosi Emma imorse, vid typ halv tio. FASEN vad arg jag var att min syster kom in och skrek... -.- Yrvaken gick jag iallafall upp och vi gjorde inte så speciellt mycket. Vi var ju på bio igår, insidious, AHAHHA OMG den var så mycket läskigare på bio vill jag ju lova! Vet inte hur många gånger jag kurade ihop mig i biostolen och drog ner luvan framför ansiktet... Var ju inte alls mycket folk heller, och ljudet och basen var ju sååå jäkla läskigt!!! Emma var räddare än vad jag någonsin sett henne vara stackarn hahaha. Vi båda skrek, jag mest för att hon skrek.. Sedan skrattade jag när alla andra hoppade till, tror Emma ville döda mig när vi kom ut från bion och hon såg ut som en vibrerande mobil hahahahaha. Aw hon var så rädd!
Vi gick mot korsvägen och hann precis med bussen och var på torget vid tolv och sedan tog vi spårvagen och mötte Emilia och Sanela, satt och snackade lite med dom och efter en stund drog jag Emilia och Emma vidare hemmåt, somnade väl inte senare än två. Var redigt trött igår!
Idag: Mötte upp Angelica på torget  tjugo över ett vid spårvagnarna, så tog vi spårvagnen mot stan för jag skulle köpa limm. Sjukt varmt var det ute och jag hade jans, boots, tjocktröja och jacka. Hahaha jag dog!
Fick dra av mig jeansen efter en stund i stan och det kändes ju rätt bra! Älskar när sverige för en gångs skull har varmt och nice väder!
Sedan tog vi spårvagnen hem, galet trötta båda två. Skulle följa med henne hem egentligen en stund men var alldeles för trött, så drog hem och somnade vid halv fyra och tvingade mig upp lite över fem trots att jag ställt alarmet flera gånger...
Ska nog träffa Rebeca om en stund! Och det var ju verkligen inte igår om man säger så...

Stannar hos pappa en natt till, så vi hörs nog lite senare!
Puss

ursäkta min franska, ursäkta min franska, ursäkta min franska EXCUSE MOI

Jag vet att jag är skitdålig på att vara aktiv med bloggen och varit det väldigt mycket det senaste....
Men jag har ingen lust typ, orkar inte. Känns helt meningslöst när min kamera vart sönder sen februari, så blir så tråkiga inlägg.
Anyway, igår var det middag  hos mami och papi igen, god mat som vanligt! Sedan åkte vi till affären och köpte godis hoho och sedan hem. Blev en helt vanlig lugn hemmakväll, fett värt! Satt och mös med min feta godispåse till bland annat "Dag-Otto med vänner, som jag laddade ner igår." HAHAHAHA FYFAN VAD ROLIG DEN VA! Satt uppe till fyra och snackade med Wille, och vaknade halv ett av att pappa kom inrusande och sa att Emilia var i luren, hon ville att jag skulle följa med henne till näset, ungefärf såhär löd konversationen..

Emilia: HEEEEJ, NU FÅR DU FAN GÅ UPP! FÖLJ MED TILL NÄÄÄÄÄSET!
Jag helt yrvaken: Men... det är ju inte ens fint väder ute..
Emilia: Hur fan vet du det? du sover ju...

Sen gick jag iallafall upp... Och följde med henne. Haha kändes som att mina trötta ögon stektes ute i solen...
Låg iallafall nere på näset ett tag och bara tog det lugnt, blev inget bad idag.
Just nu sitter jag här hos pappa och ska möta Emma om en stund för vi ska till stan och luncha och sedan blir det bio. Insidious, som jag redan sett med massa människor. Hahahahah kommer dö, för jag skrek som ett cp när vi såg den.. Och nu är det på bio... Hahaha och Emma kommer dö ännu mer!!!
MOHAHAHA, SKA SKRÄMMA HENNE!

Här är trailern ;)

Nu såhär på midsommarafton

Hej och glad midsommar på er!
Sitter hemma hos pappa och har prcis gjort mig iordning litegranna.
Ska strax åka. Var egentligen menat att jag skulle upp till gråbo och träffa Linda och Lone och vara med dom och fler i guess nu ikväll, men blev inte så. Blir middag hemma hos lillebrosans mormor istället jag pappa Emilia och Nicolas, med släkt. Rätt kul ändå, för dom är så jäkla goa och har inte träffat dom på evigheter!
Plus att jag får träffa Bellas nyfödda, lilla Celine! Så kul! :D
Har även fått nackspärr :( Men har suttit med en halsduk hårt virat runt nacken/halsen ett tag så känns lite bättre, får ta en värktablett och hoppas att det går över, så går det när man sover som en ninja!

Hörs senare! Glad midsommar


NATTUGGLA

Orka att jag skriver "hörs senare" så skriver jag inte "senare"... Haha.
Aja whatever, pallar inte med bloggen lika mycket längre. Eftersom min kamera har vart pajj så jäkla länge nu är det typ inte alls kul längre, känns hur tråkig som helst..
Well.. Ska lägga mig i sängen och träffa John Blund nu!
Skriver mer imorgon.. Eller idag, fast senare..
Godnatt!

SOORRRYYYY BABES

SOOOOORRRY, för att jag inte uppdaterat, förlåt verkligen!
Emma sov här från tisdag kväll tills igår, och vid fyra mötte jag upp Rosanna och lilla Valentino som jag ska sitta barnvakt till! :D Såå sööööt unge så det finns inte!
Kom hem runt sex halv sju och träffade Emma vid åtta..
Vi gjorde inte så mycket satt vid vättnedalsskolan och snackade om massa skit bara.
Har vart med syrran idag på hisingen och fyllt i hennes tatoo hos söta Nancy!
Efter det drog vi mot Jampas restaurant och käkade gratis Thai mat, sjukt vad jag saknat hennes mat!!!! Plus att jag inte hade käkat något så jag vräkte i mig hahaha.
Sedan kom pappa dit helt plötsligt, och vi åkte först till ÖoB för Jampa skulle byta något och pappa skulle handla, sedan lämnade vi Jampa tillbaka på jobbet och Emilia fick tvåhundra som en "sen studentpressent" och jag fick 100. Sååå söt! Sedan åkte vi och hämtade upp lillebrosan och sedan vidare hem, och nu sitter jag här.
Ska nog ut och möta Emma om en stund, eftersom hon åker ut på landet till sin farfar imorgon ;)
Jahaaaaaaaaaaappp, så ser det ut just nu.
Hörs senare! Jag lovar..

It was only just a dream

Tjenare Tjenare!
Hur står det till? Med mig är det väl helt okej, kunde ju vart bättre men varför klaga när det finns de som har det sämre....
Sitter här och degar men ska nog fixa mig snart och lite så för att sen träffa Emms!
Vaknade runt tjugo över tolv hehe, men det var så jäkla grått ute så trodde att klockan var typ åtta haha, hade vaknat många gånger innan också... Klev iallafall upp och satte på datorn och kollade på "A walk to remember" Så jäkla fin och sorglig film! För er som inte sett den, se den! Har sett den för många gånger, och den blir bara bättre för varje gång..
Har även laddat ner " The boy in the striped pyjamas" handlar om hitler, a ni får söka på youtube eller något eller helt enkelt ladda ner den, för den är också så sjukt sevärd!!!!
Aja whatever, ska nog ut om en stund kanske handla LITE godis med Emma som vi kan frossa i oss sen och vara deprimerade båda två... för vi är det like hell just nu! FUCK BOYS, SKA BLI HOMOSEXUELL BARA FÖR DET!

ADIOS BLOGGAHHHH


som ett slag i ansiktet


Jag trodde vi skulle kunna gå längre, ja faktiskt riktigt långt.
Men du valde att såra, att förstöra allt som någonsin funnits mellan oss,
du krossade allt på bara några sekunder...
du ska veta att jag försökte, det gjorde jag verkligen.
Men förlåt att jag ens brydde mig, allt var ju tydligen fel..
Men det du gjort nu, jag vet inte ens om jag vill tro på det, för du "var inte sån"
Eller det kanske du var, tydligen.
Fast jag var så jävla blind, för att kunna se det..

Fuck what I sad it don't mean shit now!


DRAR UT

Drar ut och träffar Simon en stund och sedan bär det av in mot staden för att möta min fina kusin Alicia och sedan sova hos henne!
Love

det är inte lätt när det är svårt...

Jag är så jävla arg ledsen men framför allt besviken...
Hur fan kunde du göra såhär mot mig? Efter allt som jag gjort för dig...
Just nu ångrar jag allting, att jag gick så långt med dig. Jag hatar mig själv för det, men det finns ingen återvändo nu.. Så jag får helt enkelt leva med mitt misstag..

Jag är inte så ledsen för att det är över mellan oss för alla säger och jag fattar själv nu att jag är värd så mycket bättre..
Det jag är ledsen för är vad jag lät mig själv göra med dig och hur mycket jag litade på dina falska ord.
Jag är så jäkla blind när det gäller kärlek. Jag måste bli bättre på det, se helheten i det nästa gång och inte bara tänka på just den stunden utan tänka på om det faktiskt finns en framtid med personen...

But... I will not cry this time
Do you know why? Because I am worth so damn much more!

S Ö N D A G

Hej!
Försökte skriva igår hemma hos Marie, skrev ett ganska långt inlägg och så funkar det som vanligt inte på hennes cp data att puplicera det jävla inlägget. Klockan var ändå två om inte mer och jag blev hur förbannad som helst ahhaha!
Igår var jag trots allt med Marie, åkte in mot stan i ett regnigt göteborg..
Efter en stund träffade vi Tobbe och hans tjejkompis, vart med dom i närmare två timmar för att vänta på hennes buss, sedan drog jag Marie och Tobbe mot Tuve för Dalia hade typ filmkväll. Kollade på en psykande film! Kom inte ihåg vad den hette men fyfan vad lääässski den var! Har aldrig skrikit till en skräckfilm, inte så högt iallfall. Och skrek hur många gånger som helst, och att alla andra skrek och att man satt på golvet och fick jätte ont i rumpan gjorde ju bara allting ännu värre! Anyway, somnade brevid en tjötande Marie runt fyra och gick upp vid tolv, kom hem vid kvart i tio i två och sedan dess har jag inte gjort så mycket alls.
Får se o jag träffar Marie en stund senare när hon kommit hem från sin kusins kalas!

lägg av och va lugn, släpp allt och bli dum

Tjena Tjena!
Förlåt för att jag inte uppdaterat något idag men har inte vart hemma mycket alls.
Åkte och mötte upp Moa vid halv tre på frölunda torg, vi åkte vidare mot stan och kikade i lite affärer och sedan gick vi och åt på kina resturang buffé, sjukt gott men fasiken vad snabbt man blev mätt!
Runt fem åkte vi hem till henne, hämtade pengar och sedan cyklande vi till handlarn bara för att vi är lata hahah och hyrde en tvär psykande skräckfilm! Triangels eller något hette den, hände samma jävla grej hela tiden. Först var den typ läskig och så men sen så visste man ju vad som återigen skulle hända så då var den bara mindfuckad! Ah ni får helt enkelt kolls på trailern eller filmen så förstår ni...
Vi gick ut typ vid tjugo i tio och bort mot solängens klubbhus (lokalhus) och där var det typ någon lokalfest, vi mötte Rubina och Lovisa, vi var där en stund men var så jävla oflyt så vi drog vidare mot handlarn igen och efter en stund kom Marie och mötte mig, jag och Marie tog bussen hem vid kvart över elva och jag var hemma typ tjugo i tolv, tvär psykande busschaffis på vägen hem också!!!!!!!!!!!
Ska nog sova snart, mamma var nyss inne helt yrvaken och sa "älskling, ska du inte sova nu? den är över halv två, sänk tvn och sov" så gick hon, haha söt.
Aja, hörs imorgon!

KINA BUFFÉ



Sedan var vi även inne på one piece affären!

Peace and love

i can be a sweet dream, or a beautiful nightmare

Hejsan Hejsan!
Ligger och degar i min säng med min underbara mensvärk, fuck it..
Vart en sväng i stan med Angelica förut och fick med mig en ny bikini hem. Sjukt fin! Gäller bara att kanske börja promenixa lite och bränna lite fett så man blir snygg! hoho
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, kanske träffa Rebeca eller Angelica en stund.
Jag är reeedigt trött just nu också, har vart det hela dagen...
Aja, smell you later!

Nya bikinin, 79 kronor per del från butiken ginatricot.

På bilden ser den  rosa ut men är starkt aprikos!

när mina ögon är stängda ser jag dig och mig, oss två tillsammans


Do you remember, we were sitting there by the water?
You put your arm around me for the first time.
Babyboy i want you to be mine.

HELLO SEXY!!!!!!!!


DETTA ÄR INGET JAG BJUDER PÅ BARA FÖR ATT, DETTA ÄR ETT RIKTIGT SNYGGT FOTO!

iväg och möta upp angelica

Hej!
Allting blev inte riktigt som planerat idag, men ska snart iväg och möta upp Angelica i stan!
Hörs senare, puss puss!

Just Came To Say Good Night!

Tjolahoppsan fan!
Sitter här hemma hos pappa och lyssnar på musik och bara degar.. Rätt så tråkigt att vara ensam men vad ska man göra hehe. Imorgon så får jag väl antagligen gå upp vid halv åtta eller något när min lillebror vill ha mat -.- Sen får han bannemej klara sig själv tills pappa kommer och hämtar honom vid elva! Haha i värsta fall får jag väl lägga mig och halv sova i soffan för att hålla honom sällskap..
Ska nog luncha med mamma imorgon också! Vet inte vart, vet inte när men det blir väl mysigt!
Kanske träffar Jonte en stund på kvällen, eller Emma. Vet inte riktigt vad som händer än, det får vi se imorgon som sagt :p Nu ska jag checka in " Dude wheres my car " som är nerladdad nu! Lite skratt innan man kryper till kojjs kanske! ;)

DÖD JAG ÄR!

Haha minen på bilden förklarar ju ungefär hur tråkigt jag har & hur
forever alone jag är.........

Godnatt!

inlägg 13 – mina rädslor

Hm...
Den största rädslan jag känner är nog att förlora någon mer, någon som står riktigt nära..
Det är nog det som skrämmer mig mest, att förlora personer jag verkligen älskar är något som jag tycker är väldigt jobbigt! Tror nog de flesta känner desamma för den saken. Men jag klarar verkligen inte av det, kan gå ner i djupa depressioner, få tvångstankar och bara vara helt inlåst i mig själv.
Som tur är har ingen nära till mig gått bort på länge, senast var väl min farmor på min sjunde födelsedag(om man inte räknar med min katt Troja som dog för några år sedan).
Sedan har andra i min omgivning gått bort, men ingen som stått riktigt nära som tur är...
Det finns inget värre än när människor ska behövas ta ifrån en, någon man verkligen bryr sig om..
Det är så orättvist, och man tänker alltid samma "varför just du?".
Men så är det ju, vi föds och vi dör. Men som ni vet så tror jag ju inte att det tar slut där.... Tror att livet fortsätter någon annan stans...


W R WHO WE R

God kväll på er!
Har vart en go men stressad dag!
Vid elva mötte jag upp Jonte vid centralen och sedan åkte vi vidare mot Torslanda.
Vid halv fem körde han ner mig till busshållplatsen och var hemma runt sex. Åt, kollade lite film och sedan däckade jag och vaknade för en stund sedan. Har en jävla mensvärk också! Har inte haft den på en och en halv månad och så kom den nu...
Aja, vi hörs sen! Puss

Jonte meckar med moppen ;)

i'm a surviiiiiiiiiiiiiiver

Hej kååååmPizaaar!
Whatz up? Sitter just nu här vid min käraste dator och lyzznar to daa music!
Hahah skoja! Nä men har varit med Emma hela kvällen, som vanligt har vi alltid lika dampigt skoj!
Älskar den bruden öööööööver allt annat! Skriv upp det på en minneslapp and remember!
Funderar på om jag ska in och tvätta håret snaaaaaaart, upp tidigt imorgon också! i'm happy :D

Never trust a balloon

Hejsan!
Kom hem för en stund sedan, eller ah var hemma runt halv fyra.
Sov hos min kära kusin Alicia i natt. Haha go kväll! Först åt vi sedan gick vi ut för att åka Inlines!
Marielle började åka en bit och det gick ju inte så precis jättebra hahaha, sedan var det Alicias tur och för henne gick det ju ännu sämre hahaha! Sedan var det min tur det var svårt i början men sedan fick jag flyt på det, fast var inte sp speciellt kul när jag swiiisha ner för en jävla backe och dom inte ville hjälpa mig ahaha. Så jag fortsätter åka tills jag tillslut får tag i en lyckstolpe!
Somnade väl vid tre och vaknade vid halv tolv av att Miguel kom in och frågade vad vi ville ha för pizza hahah.
Vi drog ut vid kvart över tre, och jag tog spårvagnen hemmåt vid tjugo i fyra och nu sitter jag här.
Ska möta Emma om en stund!
Så vi hörs lite senare.
Kisses

Rolling In The Deep & Mine



Maddi Jane,
ja vad kan man säga om denna sjukt duktiga tjej mer än att hon är så otroligt begåvad och har en så underbar röst! Kommer bli något stort av denna tjejen säger jag bara! Och här har ni två låtar med henne that i liiiike!

FUCK OFF AND DIE


Vissa människor saknar verkligen respekt, och till er har jag inget mer att säga en det som bilden visar.
FUCK YOU!

grattis mammi

Grattis världens finaste & bästa mamma på 43 års dagen!
Hoppas att du får en riktigt fin och underbar dag för det är du verkligen värd!
Finner inte ord för hur oerhört tacksam jag är för att just du är min mamma, även om du kan vara jäkligt jobbig ibland. Jag vet att du gör det för att du bryr dig, och jag är tacksam för det.
Världens bästa mamma, tack för att du finns helt enkelt för jag är fan ingenting utan dig!!

det är så vi rullar


Jag och Emma tjockar oss bara lite, godispåsen fick inte vara med hehe ZZZZzzzZZZZ...

sweet dreams are made of this

Hejsan!
Steg upp vid halv ett, lite sent men ah det är ju trots allt ändå sommarlov, ellerhur?
Funderar på om man kanske ska gå in och ta en dusch! Åker nog mot stan med Emma vid fyra när hon inte är barnvakt längre, hehe.
Aja, ska nog gå in och ta mig en dusch nu!
Smell you later.

När inte solen är framme så får man göra det bästa utav situationen och sola i regnet!

Dock är bilden tagen i förr går, idag är det lite sol iallafall..

bilder från liseberg med bästavän



NÄÄÄMEN, SÅ FÅR MAN VÄL INTE GÖRA!!!?..

ÅÅÅH DET VAR DET SNYGGASTE!
spegelhuset.


Tror ni att hon vann något?.......

NÄÄÄPPP, MEN DET GJORDE JAG!

Efter typ 70 kronors spelande vann jag ÄNTLIGEN!
Haha, en påse ahlgrens bilar...

finaste tjejen!



Det vart en kul dag på liseberg med bästa vännen!
Men det var så galet kallt, eftersom jag inte hade leggins på mig...
Är jäkligt förkyld och har hur ont i halsen som helst, och kan typ inte prata...
Men var lite förkyld och hade ont i halsen innan, fast det blev värre idag..
Aja, vad ska man göra?

Over and out.

BARA FÖR ATT JAG HAR SOOOOMMMARLOV!

Thats right bitches.
Mittt sommarlov är här, och jag ser verkligen fram imot att dela det med mina närmaste!
Synd bara att de flesta av mina kompisar fortfarande går i skolan och en hel del slutar nästa vecka.. segt!
Well well, är en aning trött nu. Försöker ladda ner ANKI OCH PYTTE, HAHA, sjukt men hittade den på tankafetast och var tvungen att ladda ner den dirr Eftersom det var så läääääääänge sedan jag såg det programmet, älskade det som barn! Men den håller på att sega nu, har stått 84,4 i huuuundra år snart... så vet inte om det fuckat upp sig. Får väl ladda om den i värsta fall...
AJA, GLAD SOMMAR PÅ ER LOVERS!

MY HEART IS REFUSING ME..


I've been crushed, beaten down
And I'm frozen to the ground
Like a fool, I've trusted you....
Still i can't forget about you
I can't believe I'm giving in for you,
I've been crushed, I've had enough.. 

JUST CAME TO SAY HELLO

GO KVÄLL!
Ligger i sängen och är sisådär trött.. Har gjort mig iordning lite granna inför kvällen.
Även duschat, tvättat håret och rakat benen!
Kan inte fatta att imorgon, blir det att åka till skolan, kolla på lite uppvisning och hämta betygen sen är det SOMMARLOV! Kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli att få komma från vissa människor, vissa tom för alltid! Iallafall i skolan..
Sen ska det bli jäkligt gött att bara få vara ledig också, sola, bada, umgås med de man tycker om osv osv.
Hoppas på en redigt go och mysig sommar med bästa!
Hörs imorgon, ska sova strax.
Godnattpuss!

Här är en bild från förra sommaren, fräknig chey!


AJ MINA TÄNDER, AAAAAJ!

Hej på er..
Har så jäkla ont i hela käften nu, var hos odontologen förut och dom spände tandställningen igen och så har dom ändrat på det. Har inga gummiband längre utan bara en sträng typ. Var tydligen ingen höjdare med tandborstningen så nu skulle det tydligen bli lättare! Jag försöker verkligen haha, men det är så jäkla svårt att nå överallt i hela munnen och borsta alla tänder rent... Men men det är väl något jag får bättra på!
Har även märkt själv att jag har gula rökfläckar på tänderna. Inte bra alls, nope! Icke sa nicke.. Men som tur är så bleker dom/slipar tänderna efteråt! Hoppas jag verkligen dom gör även fast det är rökfläckar, annars tar jag väl typ livet av mig...........
Ligger just nu i min säng helt död, mamma kom in nyss med en tablett och vatten för min värk och fråga om jag ville ha lite yougurt eller någonting, haha så söt.
Men har ingen aptit fast jag är så jäkla hungrig... Känns som att alla tänderna ska lossna.. HATE THIS!
Hörs...

världens finaste killar


Storebror Valter och Lillebror Vidar, världens finaste killar!
Älskar er såå mycket, mina fina små prinsar!

GONATT!

TJENARE TJENARE!
Ligger i min säng just nu, kom hem tio över tolv ungefär.
Dagen idag: Var först i stan med Emma åkte hem vid halv sju, alla grillade på gården och Gunaj och David var även med. Sedan träffade jag Gunaj och David Maria, Simon och Andy och efter en stund kom Malin! Vi gjorde inte så speciellt mycket, gick mest runt faktiskt och sedan vid tio bestämde vi oss för att dra och ta ett kvällsdopp fast Maria hade dragit hem, lite kallt i vattnet men ändå rätt skönt! Dock var det bara jag Malin och Gunaj som badade. Mesproppar!
Aja, ska in och tvätta bort sminket nu och sova om en stund!
Imorgon ska jag nog träffa Jonte iallafall.
Får väl se, hörs imorgon! Pusselipuss


IRRITERAD CHEY

ÄR SÅ SJUKT IRRITERAD SÅ ORKAR INTE ENS BLOGGA, HAR SUTTIT HEMA HELA FUCKING JÄVLA DAGEN ÅGÅÅGÅGÅGÅGÅGÅG.
Att vissa människor inte fattar att man inte pallar sitta hemma hela jävla dagen och vänta och sedan kanske tillslut bli dissad ändå.
ÅÅÅÅÅÅH, IRRITERAD TILL MAX ÄR JAG!!!!!!!!!!! SLÅR I EN VÄGG ELLER NÅGOT SNART.

Skitsamma, drar nog ut och träffar Emma en stund sedan får vi väl se vad som händer.......................


slänger upp lite bilder från syrrans student!

Här är lite bilder från Emilias student.

Mamma Jag Emilia och Pappa!


Mamma Emilia och Pappa


Kusinerna, förutom lillebrosan storasyrran och mina två kusinbarn!


Söta kusinernna Camilla, Linda och Jennie!


"Kusinerna" Nicolas och August. August är min kusin Camillas son.


Mamma, Sanelas mamma, Emilia, Sanelas pappa, Sanela( Emilas bästavän) och Pappi!


Syrran förstaklassig kapsylöppnare, ajjemen!


BÄSTA HELGEN PÅ LÄÄÄÄÄNGE!

HEJ!
Har haft en redigt go helg än så länge, tack Angelica Jonte Sebastian Patrik Linus och ni andra för att ni gjorde fredagen till den bästa! Har inte skrattat så mycket på riktigt länge, om jag ens gjort det någon gång! hahaha nä fyfan, underbar fredag verkligen!
Idag åkte jag ensam hem från Björlanda (torslanda) för Angelica skulle stanna kvar, åkte hem vid tjugo över fyra, var hur jäkla trött och kände mig hur äcklig som helst så tog en go dusch/bad samt rakning när jag kom hem! Sedan blev det snabba puckar för vid tjugo i sju åkte jag och Danne mot eklanda för att hämta upp Evelina och Anders (min moster & hennes man) för att köra oss tre till slottskogsvallen och kolla på HÅKAN HELLSTRÖM! Och det var också reeeeeeeedigt nice! Får sån go känsla i hela kroppen och man vill bara skrika när speciellt " känn ingen sorg för mig göteborg och gårdakvarnar och skit spelas" sen är det så mååååånga mer som är så vackra och bra! Men just för att låtarna symboliserar världens bästa stad ;) och gårdakvarnar och skit de bästa laget GAIS ;)
Anyway kom hem för en stund sedan och nu ligger jag här i min säng och tråkar!
Tror det blir att åka mot Torslanda imorgon igen, på morgonen någon gång om Jonte är vaken då villket jag hoppas på!
Well Well, ciao.

Hahaha Jonte och Sebbe!


gårdagens köp


Två jättesöta tunikor från affären TESSIE!
Den blommiga klänningen : 200 kr
Den vita tunikan 300 kr.


Sedan köpte jag vara två enkla tröjor nu till sommaren.
Reapris.
Den till vänster kostade bara 100 kr och den till höger 50 kr.
Vet att den beige aktiga är väldigt stor men fanns bara kvar i storlek 40 och jag har 36, men den var fin ändå!

Påväg till näset med angelica!

Tjenare tjenare sitter nu på bussen med angelica. Solen skiner som aldrig förr och det är vaaarmt så in i sjutton! Hur jäkla gött som helst! Btw förlåt för dålig uppdatering har hänt lite grejor och så men ska försöka bli lite bättre! Visar nog det jag köpte igår lite senare. Aja hörs senare! Puss

SNART STUDENT

Hej på er!
Nu är vi färdigfixade och mamma och Danne är påväg ut till bilen nu för att hämta upp Katta och hennes dotter.
Så jag ska ut alldeles strax och möta upp pappa och Nico och åka med dom!
Känns som att det kommer bli en lyckad dag, solsken och hög värme! Kan ju inte vara bättre!
Aja, ska ut mot bilen strax sedan blir det att åka till gammlestan och kolla när syrran springer ut!
Puss


RSS 2.0