BIG BROTHER IS SOME GOOD SHIT



HAHAHA FAN VAD JAG GARVA ÅT KVÄLLENS AVSNITT!
FASIKEN VAD KUL DET VAR, MEN NU BLIR DET BORSTA TÄNDERNA & SEN BINGEN!

NEVER EVER SAY NEVER

Kom hem för en liten stund sedan.
Angelica och Oscar hämtade upp mig vid tio i åtta typ, åkte först mot torget för vi skulle möta upp Linus typ. Sen körde Oscar hem oss till Angelica, sedan käkade vi lite hos henne snackade lite med hennes uber goa föräldrar som jag inte träffat på jääätttelänge! Sedan följde hon mig hem, och nu är jag hemma.
Ska in och kolla på big brother om en stund och sen blir det väl att sova!
Puss

TRÖTT , TRÖTT & ÅTER IGEN TRÖTT

Hejsan hoppsan lillebror!
Fy fasiken vad trött jag är, blir alltid så trött efter en dag på dagis. Och idag är det dessutom regnat så har varit extra trött! Känner mig helt död, har ingen ork till något. Och plugget fattar jag ingenting av... Så kommer vara körd i skolan.. Har verkligen ingen ork att komma tillbaka till skolan på måndag, VILL STANNA PÅ DAGIS! kommer sakna alla underbara & goa ungar... Usch jag vill inte!
Anyway.. Efter dagis tog jag bussen till torget för Frida hade smsat och bad mig komma. Så åkte dit en snabbis och träffade Frida, Jenny och Emma, sen kom även Ellie. Dom skulle vidare in till stan och möta Jenifer. Hade jag ork för att gå runt i affärer, en regning grå dag? NEJ.
Tror jag bara ska vara hemma idag, försöka plugga............
DUDE, I am so fucked....


Friends are like potatoes... If you eat them, they die.

HOLA.
Kom nyss hem, mötte först upp Tobbe och vi drog mot opal för att möta Angelica & efter ett tag kom även hennes killkompis Oscar och hämtade oss med sin bil, frääänt. Sen åkte vi ner till opal för jag skulle handla mjölk till papi, haha och vidare mot donken. Jag och Tobbe åkte rutschkana(stavning) och skrek och skratta, helt bänga i huvudet. Sedan drog vi vidare mot mölndal för att Oscar typ ville se Angelicas skola? HAHA
OCH NU ÄR JAG HEMMA :D men ska in till andra rummet och kolla BIG BROTHER NU, går inte att missa!
PUSS


JAG OCH MIN ÄLSKLINGS TOBBE.
Känner mig så oerhört älskad på sista bilden... bajsunge


「better luck next time, prince charming.」


at emelies place

Sitter hemma hos Emelie med Becca Emelie och Emelie.
Emelie färgar Emelies hår.. Komplicerat men. Och nu drog Becca också, så sitter här vid hennes dator och gör inte mycket alls. Ska hem om en stund, för Emelie ska iväg. Vet inte riktigt vad som händer, måste försöka plugga lite... Har ju somsagt inte gått så bra.. Aja nu tjatar Emelie om att jag ska sätta på en justin bieber låt. Så talk to you later!

SLUTA GE OSS LÄXOR, DET DÖDAR TRÄD.


JAG FATTAR INGENTING.
Varken av No Matten eller Spanskan.. SKJUT MIG

vårbilder med bästis festis


Emma och Jag

Gulligt att jag ser helt slö ut.. Hann inte krama tillbaka...

Ser förjävla fet ut, aja det får vi leva med (ibland får man bjuda på sig själv) ;)

te amo mi corazon

DARK BROWN



Såhär blev resultatet, rätt nöjd faktiskt. Tror det blev samma färg som det blev förra gången, mot det svarta hållet. Känner att bilderna blev redigt charmiga, helt deg är jag. Men det får vi leva med för nuet!

" HUR LÅNG ÄR DU? "

Många som undrar, så lägger upp några bilder på min extremt långa längd!



Haha, oj vad många bider det blev... Whatever.
Väntar på att pappa ska komma hem med pengar, sen blir det att möta upp Emelie och dra och köpa hårfärg sen färgar hon mitt hår & min äckliga utväxt!

PAGE ELLER SIDECUT?



Drar mig en funderare... Men vet inte om jag vågar! Är mer inne på page, annars blir det bara en vanlig klippning färgning & löshår!

i'm a little bit lazy

Åh vad jag hatar mens, usch fy och blä. Och den helvetes jävla värken, inget posetivt alls.
Har varit helt död på dagis idag, Lasse sa till mig vid halv tio att gå hem och tjatade i tre timmar på mig och vid kvart i ett tvingade han hem mig, haha. Rätt skönt att vara hemma faktiskt, är trött, mensvärk och hängig.
Funderar på att ladda ner någon bra film, kanske sova lite och sen måste jag faktiskt plugga!
´
FINNS JU VERKLIGEN INGET ROLIGARE!!!!!!!!

GOSIS

Det spelar ingen roll vad som har hänt eller vad som händer, du är min prinsessa.
Jag vet att det glappat mellan oss nu det sista, men jag skulle aldrig klara mig utan dig.
Det var ju alltid du och jag, jämt förut. Vi två mot världen, remember?
Men som sagt det spelar ingen roll vad som än händer, du kommer alltid att vara
number one.

MONDAY EVENING

God kväll.
WAAAAAAAAAAAZZZUUUP?

Kom hem för en liten stund sedan. Efter praktiken mötte jag upp Emma och vi åkte mot min skola för att hämta min BIOLOGI bok, efter det drog vi hem till henne. Var inte hos henne alls länge, jag drog mot mig och hon mot stan. Var hemma ett tag, försökte plugga lite spanska förut men det gick väl sådär halv bra...
Ringde Emelie och mötte henne, satt ute på massa trevliga bänkar och sen mötte vi Becca.
Ännu en trevlig bänk att sitta på, men det var jäääädrigt kallt, orkade inte vara ute mer för att jag var som en stel pinne så började gå hemmåt vid tjugo över åtta, har inte gjort alls mycket sen dess, ätit mat typ.
Vid tio blir det BIG BROTHER, och sen blir det väl datorn antagligen och sen soooova!

inlägg 8 - det här saknar jag


Jag saknar att vara kär.



Jag saknar min farmor...



Jag saknar att vara liten.


SÅHÄR SLITEN ÄR JAG EFTER EN DAG PÅ DAGIS


En osminkad alicia.
några få drag mascara.

@ DADDYYYS PLACE

Hemma på rasten, har käkat och lite så.
Ska tillbaka till dagis nu!

GOD NATT

Ligger just nu i min säng eller ah halvsitter och halvkollar på tv.
Åkte in mot stan förut och mötte upp Emma, vi gick runt lite sen åkte vi hem till mig och käkade vid sex sen mötte jag upp Emelie runt tjugo över sju med Emilia, vi gjorde inte så speciellt mycket. Emilia drog hem vid kvart över åtta och då gick jag och Emelie mot henne och tog ut Leija. OMG vad kallt det var ute, hade ju snöat under dagen också men försvann igen med regnet. Det var klarblå himmel med skolsken igår, och så idag det här VAD HÄNDER? Igår i stan såg jag två tjejer med shorts UTAN leggins. Först ena tjejen som gick med sin tjejkompis, det såg helt förjävligt ut! Hon gick runt i korta shorts och hennes kompis i svea jacka leggins och uggs HAHAHAH!
Kom iallafall hem vid kvart i nio, tog av mig kläderna och drog på mig en munkröja sen satt jag och syrran i min säng och glodde på BIG BROTHER! Roza åkte ut, buuhuhuhu, så söt tjej!
Imorgon är det måndag igen, ny dagis vecka. Tillbaka till de söta barnen och allt skrikande & lekande...
Hörs imorgon!


ÅÅÅÅH vill ha långt hår. Mitt hår är jätte äckligt nu.
Slitet hela vägen och har en förfärlig utväxt...
MÅSTE FIXAS SNARAST!


KLOCKAN ÄR EN TIMME MER ÄN VAD DEN VAR IGÅR VID DEN HÄR TIDEN

HAHAHAH GUD VAD FEL DET DÄR LÄT, MEN HUR SKA MAN SÄGA DÅ?
Hade nästan glömt av att man skulle vrida fram klockan en timme. Så medans klockan var ett på datorn var den tolv på mobilen, alltså hade datorn ställt om sig själv haha. Så blev lite förvirrad men tillslut kom jag på det!
Ligger just nu i min säng och gråter, haha stackars mig! Har tagit på mig och plattat håret efter en riktigt god dusch/bad. Ska strax börja fixa iordning i mitt rum, sen plugga lite och kanske träffa Emelie en sväng sen! Annars blir det väl en vanlig hemma dag, det är ju trots allt söndag och jag är trött. Så ska försöka plugga lite också!

SMELL YOU LATER

HAHAHAHAH DENNA KILLEN GJORDE MIN DAG!


inlägg 7 – detta vill jag göra innan jag dör


Hoppa fallskärmshoppning , fast eftersom jag är så in åt skogen rädd för höjder så kommer jag aldrig att våga.. Haha sadface!
Men tror nog att jag skulle vilja hoppa tamden! (alltså två och två, samtidigt).


ÅKA TILL SPANIEN! Är ett stort jävla måste innan jag dör!
Träffa släkten, få besöka farfars grav, äta den goda maten, sola bada. Men framför allt för att få umgås och träffa den släkt jag aldrig träffat förut...

det blir inte alltid som man tänkt sig

Det är jobbigt att glida ifrån någon som man stått så nära under flera år, någon man trodde att man skulle ha med sig, livet ut. Jag vet inte om du ser det lika bra som jag, men vi växer ifrån varandra mer och mer för varje dag. Från att ha delat allt till att knappt ha kontakt, men det kanske är så.
Kanske är vi inte menade för varandra, så som jag alltid trott oss vara....

But i'm happy for you.

damn you're a really good liar

Hej på er, kom hem för en liten stund sedan från mormor och morfar, mina älsklingar åker hem imorgon :(
Blev att träffa min kära Jennie i stan först, var inne vid tjugo över ett och mötte upp henne på drottningtorget. Sedan bjöd hon på fika på "one piece of cake" vi gick runt och kikade i lite affärer, fick med mig en hårkliare haha. Kostade bara tjugo spänn, så why not? Otroligt skönt, så fick sitta och göra så i min mosters hår förut, omg hennes hår såg ut som en tupering på 80 talet! SNYGGT!
Nu ligger jag i min säng och har tråkigt, alla e borta, sjuka och cissi har utegånsförbud hahahaha!
Så blir typ en seg lördagkväll..
JÄTTE opepp på att blogga nu också eftersom att min kamera e pajj och min mobil blev ju snodd och den jag hade innan gick sönder så kan jag inte ta några bilder... ARG BLIR JAG!
Whatever, kommer vara såhär tråkiga inlägg för det mesta.........

GOD MORGON GOD MORGON

Vaknade för en liten stund sedan, först vaknade jag vid nio men somnade om till typ tio över elva, fortfarande trött men känner att jag inte kan sova mer! Vet inte riktigt vad som händer än så länge, men tror att jag ska till mormor och morfar vid halv fem och äta middag, för imorgon åker evelina valter och vidar hem :(
Kanske träffar Tobbe innan, men det får vi se. Emelie ska till sin mormor vid två tiden den skitungen... Men kanske sover hos henne ikväll!
Ringde henne igår vid typ elva tiden, och smsa och ringde igen. MEN FICK INGET SVAR:O
Så ringde jag nu på morgonen..
- VAFAN SVARA DU INTE IGÅR FÖR?
- Alicia, jag var på never say never, och jag har aldrig sett en bättre film! Grät hela vägen ut, och sen när jag var hemma låg jag bara och tänkte i min säng....

Hahahaha jävla offer, men jag älskar dig ändå!

Nu fick jag ett sms från min kära kusin jennie , hon undra om jag vill ses idag.
Så det kanske händer det med :D Men ska ta något och äta nu tror jag.
Love

The moment you think of giving up, think of the reason why you held out so long

Halvligger i sängen med storasyster, mina ögon går snart i kors. Blev hur trött som helst när jag tvättat bort sminket. Ska kolla färdigt på SONS OF ANARCHY & sen tror jag faktiskt att jag ska sova!
Vet inte riktigt vad som händer imorgon, kanske träffa Emelie men den skitungen svarar ju inte.. Får försöka få tag på henne, annars vet jag inte. PLUGGA -.- kanske dra förbi en sväng till mormor morfar vidar valter och evelina?:) a, vi får helt enkelt se!
Natti Natti.

DU ÄR SÅ JÄVLA FAKE


IT'S A BRAND NEW DAY, IT'S FUCKING FRIDAY!

Vart ute på en go liten promenix med världens bästa Tobbe, gick nästan vilse... hahah lyckat! Men vi kom rätt tillslut, tog bussen mot åkerberget och sen klättra vi in på dagiset (där jag praktiserar, ovanför oss) men drog ut lika snabbt som vi kommit in. Kom nästan precis hem, var så jäkla kallt ute! Just nu ligger jag i sängen med storasyster och kollar tv.. Men hon har typ somnat haha.. Tror jag ska ut och göra mig en mackis snart! Sen vid tio blir det BB huset och vid elva "SONS OF ANARCHY" , om jag inte går mot Emelie och sover där när hon kommit hem från bion, men tror det blir att sova hemma!


" Styrka är att våga visa sin svaghet "

I'm only gonna break break your break break your heart

ÅÅÅÅ jag orkar verkligen inte blogga ju, så ber om ursäkt för min dåliga uppdatering.
Men är ju hos mamma och min bärbara är helt cp, ska lämnas in på söndag i guess!
Måste även lämna in min kamera, köpa ny laddare och köpa ny mobil -.- Förjävla kul!
Igår kväll träffade jag min älskade Tobbe Bobbe, sen mötte vi upp Marie, chillade lite. Sedan satt jag och tobbe och gunga och prata gamla minnen på gården tills tio i tio, så mysigt så hihi!
Idag var jag med alla dagis barnen vid en stor lekplats vid marklandsgatan, lekte och åt korv med bröd. Rätt så mysigt faktiskt! Just nu ligger jag i min säng och kollar på O.C. , Har städat iordning lite i rummet och vid halv sex kommer mina favoriter Valter och Vidar! Mormor Morfar Evelina och Gammlis (gamlamorfar) och äter våfflor! våffeldagen tydligen, så det lär ju bli lite smaskigt! Hehe. Aja, vi hörs kanske lite senare!
Som sagt så blir det nästan aldrig några bilder eftersom att min kamera är ur funktion....
Puss!

HEJSAN HOPPSAN LILLEBROR

God kväll, sitter i min säng just nu i bh och trosor för allas info. Ska in i duschen snart, efter jobbet drog jag hem till pappa, somnade hos honom och vaknade av att mamma ringde och fråga om jag skulle med till mormor och morfar. Så har busat och gosat med mina älsklingar + alla barn på dagis. Blir mycket bus och lek nu, inte konstigt att jag blir trött haha! Imorgon efter jobbet åker jag nog mot skolan och hämtar lite mer spanskaböcker, sedan blir det plugg plugg plugg! Aja måste rusa in i duschen nu, sen fixa lite kvällsmat och sen blir det BIG BROTHER!
NATTI

TREDJE DAGEN PÅ DAGIS AVKLARAD!

Åh dom är ju bara för underbara!
Idag när jag skulle gå hem som vanligt säger alla barn: NEEEEJ gå inte! Så får jag krama hela bunten och bära upp en del ;) Men idag när jag gick in och sa hejdå till killarna så säger dom : Hejdå snygging, och springer efter mig och ger mig slängpussar. Aw, så söta va!
Men trött blir man, både i kropp och huvud men det funkar ändå!
Kom hem till pappa nästan precis nyss, ska stanna här en stund och sedan gå över till mamma!
Men vi hörs senare gör vi! Puss

MÅNDAG KVÄLL

God kväll snyggingar.
Första dagen som praktikant på mitt gammla dagis idag. Så många minnen som kom tillbaka.
Och vilka goa ungar, kallar mig för fröken och vill vara med mig hela tiden! Har tom fått en täckning av lilla Filip :D Så sött! Men gudars vad trött jag är och var när jag kom hem! Hade så grymt ont i händerna och träningsvärk i armarna -.- Aja det funkar!
Nu ska jag strax gå ut och möta Marie, hööööööööörs!

GÅRDAGENS KÖP

Byxor: Bikbok trehundra kr.

Älskar dom!

Två koftor från CHELSEA.
Grå: 200 kr, rea.
Blå: 100 kr, rea.


Mörkgrön tunika från CHELSEA, 200 kr.


OCH ETT PAR GRÖNA PALLADIUM SKOR!
700 kr från Johanssons.


+ en fika och en trevlig dag med mami på stan!

Webben är ju inte den bästa och gör inte bilderna rättvisa, men ni lär säkert se mer av dom!


HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN?

Hej hopp i lingonskogen.
Kom nyss hem, vaknade upp hemma hos min underbara Emelie, vi åt och fixade oss snabbt sedan drog vi mot bergakungen. Vi såg på "Hur många lingon finns det i världen?", hahaha så jävla grym film! Omg vad värd den var att se! Efter det tog vi spårvagnen, jag hoppade av på torget och fick vänta i en jävla halvtimma för att bussen skulle komma. Frös som ett svin kan jag lova, mina händer var helt röda... Skulle mot Eklanda för att mina älskade kusiner och moster har kommit ner från Dalarna, och mamma var redan där. Mötte Ebba och Joar på bussen så satt och snacka lite med dom. Imorgon blir det första prao dagen, dagis i två veckor! Vi får väl se hur det slutar.. Aja, vi hörs kanske om en stund! Puss

Haha, såååå bra!

SKRÄCKFILM PÅ G

Go kväll!
Sitter just nu hemma i Emelies soffa tillsammans med Emelie Emelie och Emelies mamma. Haha!
Har precis satt på en skräckfilm, och Emelie har släckt ner överallt. Kommer seriöst dö!!!
Imorgon blir det bio "hur många lingon finns det i världen?" OM JAG VILL SE DEN!
Aja nu måste jag ta upp benen från golvet så ingen underjordisk figur kommer och sliter av mig fötterna....
HÖRS!

inlägg 6. mina favoriter

Vadå favoriter, vad menas med det liksom?
Personer? godis? mat? musik? filmer? kläder? VAD LIKSOM?

Eftersom jag inte förstår riktigt så väljer jag att skriva om "personer".

Mina favoriter är självklart mina föräldrar och min låtsaspappa, alla i familjen, vänner och hela köret.
Men bortsett från det så är min gammlamorfar absolut en av de bästa som finns! Han är ju dock en familjemedlem men valde ut honom.Han håller ihop hela familjen/släkten, det är alltid han som får alla på så bra humör och som livar upp saker och ting.
Vet seriöst inte hur livet kommer fungera utan honom. Min underbara gammlamorfar.

THE SUN IS SHINING, ÄNTLIGEN! MER SNÖ OCH JAG DÖR..

Fyfan vad dålig stil, och du ska kalla dig för min kompis?
Suttit och väntat på dig hela jävla dagen, om du inte kan är det väl förfan bättre & säga det så slipper jag sitta hemma och vänta på dig i onödan? ÅÅÅÅÅH

Kul kväll det kommer bli.... TACK SÅ JÄVLA MYCKET


inte konstigt att utländerna stämplar svenska brudar som "horor" när hälften håller på såhär...

Jag har ändrat åsikt, detta är den pinsammaste bloggen jag sett: http://amiofsweden.myshowroom.se/page/3/.
En liten fjortis chey på typ 16 bast från stockholm som bara skriver inlägg om hur vacker och perfekt hon tror sig vara och dissar andra människor.

Kolla bara på det här videoklippet, riktigt pinsamt. Lajvig brud alltså..

dagens dresscode & facelook



Endast mascara och lite puder.
Nu drar jag snart mot stan med mami!

NU SÅHÄR PÅ MORGONKVISTEN

Goddermorggen my dear sweethearts! Did you sleep well?
Haha försökte låta lite tysk där , men det gick inte så jäkla bra...

Sitter just nu hemma hos pappa, vaknade för en stund sedan. Ska in i dushen (tror jag) om inte pappa håller på där inne eftersom att han ska åka om en stund. Jag ska iallafall börja fixa mig snart, för åker mot stan med mami vid kvart i elva! På en liten shoppingrunda. Har även fått 1000 kronor för att bara handla kläder av min underbara mormor och morfar. Världens bästa är dom!

Well, tiden rinner iväg.. Puss!


NU SÅHÄR PÅ KVÄLLSKVISTEN



Har precis kollat fädigt på SONS OF ANARCHY. Slutar alltid lika jävligt, att behöva vänta ytterligare en vecka för att få reda på vad som händer... inte okej!
Anyway. Efter skolan åkte jag hem, satt lite vid datorn sedan somnade jag framför Jerry Springer. Sov från typ halv fem till halv åtta. Och när jag vaknade hade jag 12 nya meddelande i facebookchatten. Sjuttioelva sms från Emma och Emelie. Och min msn var maxad av både Simon och Emma. Haha så fort man bara slumrar till lite granna tror folk att man är död ;$ Sött ändå!
Imorgon blir det upp med tuppen! För vid elva tiden blir det stan med mami, kolla på kläder/skor och kanske ta en fika! Det är vad jag vet just nu. Men ska in i badrummet och fixa iordning mig strax.
Godnatt guys!

SONS OF ANARCHY

Nu blir det sons of anarchy, hörs efter det..

RESULTATET AV MIN STÄDNING

Del av mitt rum



Storarummet är inte denna starka gula färgen, men blev så med blixten.
Hahahah sexigt att man ser mig i spegeln!


STÄDAT HELA JÄDRA LÄGENHETEN

Efter mitt utvecklingssamal när jag kommit hem fick jag värsta rycket och började dra ut alla lådor, vika ihop allt och lägga ner det på sin plats. Jag bäddade om min säng, fixade hela rummet. Sedan var jag typ taggad på att städa så drog en vända genom hela lägengeten! Haha. Damsugit alla golv, diskat, tvättat bord, fixat i storarummet, bäddat och fixat iordning i pappas rum, fixat hallen & köket.
Har även tagit ner granriset & alla lampor från ballkongen och utan att jiddra, FYFARAO VAD JOBBIGT DET VAR!
Det känns iallafall grymt nu när det är färdigt.
Nu står duschen på tur, väntar på Emma och ska försöka plugga lite!
Stolt över mig själv, och kommer nog kännas skönt att lägga sig i en nybäddad säng i natt.

HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS BITCHES!

I ONLY WANTED TO SAY GOODNIGHT

Bland det bästa som finns när pappsen kommer hem med thaimat från Jampas restaurant!
Mums..


Har ingen vanlig skoldag imorgon eftersom att hela skolan har utvecklingssamtal, mitt börjar halv elva så det blir ju lite sovmorgon. MEN JAG HATAR UTVECKLINGSSAMTAL! DET VÄRSTA JAG VET TYP...
Anyway, mami följer med mig dit & efter blir det hem och ifall jag hittar hemuppgiften vi fick idag som förhoppningsvist ligger i mitt skåp så blir det att göra den. Annars är det jobbigt för mig... Haha. Sen kommer Emms när hon slutar, lite senare blir det nog att åka in mot stan för att träffa hennes pojkvän Idriss och Simon!
Men nu ska jag sova. Godnatt my lovers!

min favoritoutfit

Oj... Jag gillar så många klädesplag! Har inte heller så många bilder på datorn..
Men här är en outfit som jag gillar att använda på sommaren!



Och här en på vintern


Alltså inget speciellt. Men som sagt. Har inga bilder på mina outfitst på denna datorn.
Eftersom min kamera inte funkar och inte gjort på två månader har jag inte kunnat ta några bilder...

Men mina favoritkläder är ett flertal tunikor, jeans, leggins, (koftor och tjocktröjor) och även mjukis sometimes.


me myself and i

Oj då hade nästan glömt av denna listan... gäller att fortsätta & keep it up!

inlägg 1 – mig själv
inlägg 2 – min bästavän
inlägg 3 – ett ögonblick
inlägg 4 – min humor
inlägg 5 – min favorit outfit
inlägg 6 – mina favoriter.
inlägg 7 – detta vill jag göra innan jag dör
inlägg 8 – det här saknar jag.
inlägg 9 – detta gör mig knäsvag
inlägg 10 – min tro
inlägg 11 – något som alltid får mig att gråta
inlägg 12 – i min handväska
inlägg 13 – mina rädslor
inlägg 14 – min favoritplats
inlägg 15 – när jag blir stor
inlägg 16 – det här är jag beroende av
inlägg 17 – mina fyllor
inlägg 18 – vad är kärlek?
inlägg 19 – 10 punkter som är bra med mig
inlägg 20 – 10 punkter som är dåligt med mig
inlägg 21 – en/ett första..
inlägg 22 – för ett år sedan..
inlägg 23 – favorit minne
inlägg 24 – ett gammalt blogg inlägg
inlägg 25 – ett år gammalt foto och ett nytaget
inlägg 26 – detta har förändrat mitt liv
inlägg 27 – det här ångrar jag.
inlägg 28 – en hemlighet
inlägg 29 – en pinsamhet
inlägg 30 – en speciell video

Nästa punkt, min favoritoutfit. Hm... Blir en svår en!


BÖRJAN AV VÅREN & ÄVEN SOMMAR 2009


Känner ni igen mig eller?
Haha vilken liten råfjortis! Det var tider det...


HAAAAAAAAAPPYFACE!

Åh vad glad jag är!
Min moster har bestämt sig för att komma ner till göteborg med Valter och Vidar, utan Anders och med tåg.
Så dom kommer runt den tjugonde, 21 tror jag det var. Iallafall är sjukt glad eftersom dom inte skulle kommit ner förens slutet på april!
Längtar så efter mina små älsklingar som bara växer och växer...

En bild på mamma, Valter och Vidar från slutet av 2010, senast jag träffa dom.

HOS EMELIE ÄLSKLING

Sitter i Emelies soffa och chillar, Simon kom nyss hit och dom sitter typ i hennes rum och kollar på "aristocats" stavning... Såg en psykande film förut kommer dock inte ihåg vad den hette, men den var helt okej.
Blev inte att Simon följde med, sen banga Joe också så det blev bara jag Emelie och Andy, men det var lite chill ändå! Vet inte riktigt vad som händer nu, ska väl softa med dom här tvåååååååååååååå!
TTYL


@ MARIES PLACE

GO KVÄLL/NATT MED GOASTE MARIE!
Sitter just nu hemma hos henne, har tvättat håret för en stund sedan och ska snart börja göra mig iordning.
För idag har Emelie bestämt att jag ska med henne Andy och Simon på bio.. JAG ÄR TRÖTT & HUR DEG SOM HELST.
Men men..
Det är lördag iallafall, så det känns ju en aning skönt! Så enormt trött på allt som har med skola att göra just nu..
Har iallafall gjort några av mina tusen prov som jag missat. Nu återstår två spanska prov, två matteprov och några inlämningar... Buuhuhu. Gäller att plugga lite på mina två praoveckor också!
Aja, måste fixa mig strax. HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS!

FÖRBANNAD, UT OCH TRÄFFA MARIE!

JAG ÄR GAAAAAAAAAAALET ARG!

Skulle egentligen träffat Emelie men det bidde inte av, pallar inte nämna varför i bloggen eftersom typ alla runt omkring läser min blogg -.-
Kanske träffar henne imorgon istället!
Ligger just nu i min säng, har tryckt i mig typ 4 skedar spagetti och köttfärssås. Var icke så jättehungrig..
Ska snart ut och träffa Marie, så vi kanske hörs lite senare ikväll!
Puss


do you know what makes me more stronger than you? I can take more pain much longer than you

Tror jag tar en bloggpaus...
För det första är det så jäkla mycket med skolan och det dödar mig.. Haha.
Sen är min bärbara helt cp efterbliven, den leker typ myrkrig med sig själv och har alla olika färger i skärmen och det är sprakigt... Får se när den lämnas in på lagning. Likaså min mobil som jag fick när jag fyllde år.. Den fuckar när man laddar den får typ vara jääääääääääätteförsiktigt och sitta och pilla med toffsar i år innan det funkar -.-
Och så saknar den baklucka. Har sån jävla träningsvärk efter idag och att jag typ stretcha för mig själv igår för att folk sa att man blir vigara av det... Hahaha jävla offer är jag.. Så vaknar jag med världens träningsvärk och det blir bara värre när jag kommer hem. Så lägger mig helt död i sängen och somnar, när mamma kommer och väcker mig och säger att jag måste gå upp så kan jag inte ens stå på benen och var helt snurrig, Kändes som världens baksmälla typ! Så tog en go dusch & sedan kändes allt bättre! Åt tillsammans med mamma och danne, sedan pluggade jag och efter det mötte jag Emelie!
Nu sitter jag och typ fördröjer tiden i min säng, ska klä av mig, fixa sängen lite kanske läsa lite engelska sen blir det natti natti!
Höres så småningom, om jag lyckas hålla dt här med bloggpausen..

you can be a sweet dream, or a beautiful nightmare

CHA CHA BITCHES.
haha just kidding....
Vad har ni haft för er idag då? Själv har man vart i skolan, fått MVG på svenskaprovet så vart ju redigt glad!:D Men sen var det no provet då... SVARADE INTE PÅ NÅGONTING... Förstod seriöst INGENTING!
Niorna hade plojjfoto idag, hahaha fyfan vad charmiga dom var! Redigt goa alltså ;)
Anyway, efter skolan åkte jag med min kära vän Cissi till her place. Vi maxade maten och hyrde någon "japansk" skräckfilm, tycker dock inte att den var så läskig bara tråkig och lite CP. De pratade "japanska/kinesiska, blandat med engelska i varenda mening. MAN BA WHAT!?
Tog bussen hem vid sex, mötte Danne på torget för vi skulle handla "matsäck" till mig för vi har friluftsdag med skolan imorgon. Eller det är iofs olika saker alla valt. Fick "dans och bollsport?!" Hade dock inte valt det som förstaval... Men vad ska man göra..? Börjar ändå tio så det är ju nice.
HAHAH iallafall när jag och Danne skulle handla så gick vi in i affären och det enda vi hade med oss ut var kladdkaka grädde och semlor, OCH FY FÖR SEMLOR blev kladdkaka för min och Dannes del. Så kommer vi ut till bilen och när vi nästan är hemma säger jag " MEN HALLÅ MATSÄCKEN DÅ???" och Danne blir ju en aning irriterad för att jag är så glömsk och det var ju därför jag mötte upp honom? HAHA VIRRIGT...
Så vi åkte in på smycke och köpte lite matsäck!
Kom hem, kolla lite tv med mami och sen drog jag ut vid halv nio oh träffade Emelie och hennes gosiga hund Leija för ett tag. Kom hem runt tio kvart över nio, Gunaj ringde mig ungefär då och vi prata en liten stund, saknar tjejen redigt! Har ju dock känt varandra sedan 2 års ålder och bor 4 minuter ifrån varandra och ses aldrig... Men det får vi göra snart!:D
Gudars vad jag babblar på... Ligger iallafall i min säng just nu och softilerar på livet, Haha tönt...
Nä nu ska jag sluta skriva..... HÖRS!

HATAR MÅNDAGAR...

TJÄNARE TJÄNARE.
Kom nyss innanför dörren, vart ute och bara chillat med Emelie Emelie och Leija.
Slutade vid fyra idag, åkte hem till pappa packade lite kolla på tv och så somnade jag tills pappa kom in och "skrek" att jag måste gå upp och städa i mitt rum för att det såg ut som fan. Så det gjorde jag, gick hem till mamma runt tio över sju åt och försökte plugga men sen ringde Lone mig så det kändes ju viktigare.. Haha!
Kommer gå åt helvete på No provet imorgon, eftersom att alla gick igenom alla frågor och skrev ner allt under den veckan jag hade influensa, veckan innan lovet ( vid den åttonde februari typ ) medans jag fick det IDAG, och har prov IMON. HALLÅ ELLER!?
Aja, kommer som sagt gå käpp rätt åt helvete. Jag är så jäkla stressad just nu... Mest med skolan och lite annat, saknar min mobil :(
OMG deprimerad chey...

WEEEEEEEELL, ska gå över till min mami nu!
Puss


KVINNOMISSHANDEL


Helt sjuk att det finns män som behandlar och gör såhär mot kvinnor..
SPÄRRA IN HELA BUNTEN OCH SKÄR KUKEN AV DOM!!!
Ärligt talat, kvinnomisshandel & barnmisshandel är fan bland det värsta som finns..

ibland är du ändå lite go lillebror


Te quiero


OSMINKAD & GO, YAAAAAA RIGHT



Många som velat att jag skulle lägga ut bilder på när jag är osminkad.
Hm... ser en aning död ut, fastnar aldrig på bild heller..
aja ibland får man bjuda på sig själv! Nu ska jag dra! Puss

CP SAMHÄLLE

Alltså jag orkar inte ... Nu har en av mina bästa kompisar blivit misshandlad också..
VAFAN ÄR DET FÖR SAMHÄLLE EGENTLIGEN..?

Ska bara ta på mig och fixa mig lite granna och sen träffa min chey!
Hörs senare , puss.


FAN VA JOBBIGT ALLT SKA VARA DÅÅÅ

Att pappas nya nokia mobil, som var rätt snygg och hade goa knappar, ATT DEN INTE FUNGERADE GÖR MIG BARA ÄNNU ARGARE. Var något fel på den, trots att den var splitter ny. Så nu har jag en jättegammal rutten nokia som pappa hade för hundra år sen, nä men.. Jag blir så jävla cpsur. Det går inte att lägga in nummer i mobilen, har försökt 918292898 gånger men det är helt urflippat.. Får bli att ta mammas gamla nokia trots allt.. JAG HATAR NOKIA.. Jag vill ha tillbaka min mobil..:( eller rättare sagt Emmas mobil... ÅH JAG DÖR.
Aja, vad finns det att göra, får acceptera läget..
Åh jusste måste plugga också, har noprov på måndag. Vet inte ens vad jag ska plugga eftersom att jag var sjuk hela veckan innan lovet och allt lärarna har att säga är. " det är din uppgift att ta reda på när vi har prov och skriva ner, å bla bla bla bla bla". FLIPP.
Aja orkar inte tänka på det just nu... Denna helgen har varit en riktig oturshelg känns som allt bara gått feeeeeel!
RIKTIGT JOBBIGT!

AAAAAAAAAAAAARG

Tvärflippad just nu...
Trodde att det skulle bli sjukt kul igår, men vad händer?
Min kusin har fest för att hon nydligen fyllt år och jag kände ju inte alla där utan bara vissa.
När allt var slut märker jag och en annan tjejkompis att våra mobiler är borta..
Så vi börjar tulla alla förutom tre brudar som sprungit ut därifrån..
Kan ju inte anklaga dom för vet inte hundra att det var dom, men har mina misstankar....
Önskar att jag var lite mer vaken än vad jag var -.-
Krigade för att försöka få tag på mobilerna ett bra jävla tag, men ho*ungarna ville ju fan inte erkänna...
Jag Alicia Darmaz, Mikka, Hesho, Juliana och Dirket somnade allihopa i Alicias vardagsrum.
Sov inte precis bekvämt med en spark då och då i facet av Hesho eller att hon tog allt mitt täcke + att jag sörjde min mobil och mina neffes...
Vaknade vid kvart i elva, ville bara hem och duscha!!! Men var tvungen att vänta på de andra sega människorna..
Anyway, tog spårvagnen allihopa. Men Alicia Darmaz och Dirket hoppade av vid brunns så fortsatte vi andra mot frölunda. Och guuuudars vad skönt det var att duscha!

Men nu ska jag snart över till mamma, skulle egentligen lånat hennes gamla nokia mobil men pappa kom med en bättre nokia nu men måste hämta ett annat sim kort.
KUL att behöva installera om hela skiten, har inget minneskort eller mitt gamla sim kort och mobilen var dessutom Emmas..... GREAT!

Well, går under utan mobil så måste försöka få tag på iallafall de viktigaste numrerna snarast!
Puss

4. min humor

Hahaha jag har nog den torraste men ändå sjukaste humorn!
Jag kan skratta åt allt men ändå ingenting, det kan vara sånt som är ytters tråkigt för en hel del människor men helt otroligt kul enligt mig! Jag kommer alltid ha min egna humor, då när jag skrattar åt allt tom mig själv.
Men sen när man är med vissa människor, så har man en speciell humor tillsammans med dom.
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva min humor bättre, natthumorn eller när man inte är riktigt på hemmaplan är nog det roligaste....


3 mars



Rödluvan lyssnade inte på sin mamma.
Robin Hood var en tjuv.
Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" .
Snövit levde med 7 män, den slampan!
Pippi hade soc efter sig.
& Emil söp sig full i unga år.
Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit.

ÅT HELVETE MED MENSVÄRK

Go kväll mina käääääääära.
and what am I doing?
Sitter hemma hos pappa, han kom hem för en stund sedan med thai mat till mig. Gott!
Kom på nu att jag måste över till mamma och hämta nya b, för alla är sluuuut.
Har pluggat som en jävla idiot till mitt engelskaprov imorgon, men vad roligt att jag var sjuk den veckan då dom gick igenom vad vi hade till provet och att jag inte ens gjort alla övningar. + att vi knappt haft några lektioner sedan lovet!? CP SKOLA. Anyway, ska dra över till mamma nu.
Sen när jag kommer hem ska jag duscha och den blir det wallander!
Men hörs kanske lite senare, how knows.

Jävla mensvärk. dödar mig.

ett ögonblick

Jag vet inte riktigt, har vart med om så många ögonblick i mitt liv.
Men kan ju ta ett. Och det var första gången jag träffade min senaste och dåvarande pojkvän, första gången jag träffade honom ensam. Jag blev kär direkt och fick typ fjärilar i magen varje gång han såg på mig och varje gång jag träffade honom. Haha aw. För ett kort kort tag kände jag mig som den lyckligaste människan på jorden, tack vare honom. Jag hade en så stark magkänsla på att det skulle hålla längre. Men vad säger man? Det var kul så länge det varade..
& det var mitt ögonblick.

21:22

Förlåt för att jag inte uppdatera igår, och för att det enda inlägget blev kort och CP.
Men var så otroligt arg, försökte skriva lite förut innan jag drog till stan men kom inte in på bloggen ;s
Aja, skolan idag var rätt chill faktiskt. Hade först mentorstid, slöjd och en halv svenskalektion där jag gjorde mitt prov som jag tror jag får reeedigt bra på! sedan vid tolv samlades alla tjejer från skolan + någon annan skola? i aulan på fessberg och hade någon föreläsning om internet, internettpedofiler och sånt. Jävligt nice ändå!
Slutade vid ett, drog mot bussen och sen hem. Sen åkte jag in till stan för att möta Emma, vi gick runt där lite och sen drog vi oss hemmåt. Just nu sitter jag här och chattar med min gullunge Jennifer, ska försöka plugga lite om en stund, äta kladdkaka och sätta på någon gooood film! Är redigt trött faktiskt, men ska inte sova än! Börjar somsagt ett imorgon, men drar till eklanda hem till Jennifer tidigare så ska vi praaaaaaaaaaaaata och sen skolan! Nödvändigt att dra till skolan, ha två timmars so sen tack o ajö. Aja bättre än vanligt scjema iallafall.
Nä nu babblar jag på, ska även försöka berätta " om ett ögonblick " lite senare.
KÖSS

TRAAAAAAAAASH, FYFAN VAD VIDRIGA

JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD ARG OCH BESVIKEN!
ATT NI ENS KUNDE KOMMA PÅ TANKEN ATT GÖRA NÅGOT SÅDANT. FY FAN VAD VIDRIGA NI ÄR. TRODDE FAN INTE DETTA OM ER.
Jennifer du är värd så enormt mycket mer och bättre gumman! Dom är fan inte värda någon respekt alls..

Usch är så arg, så lägger mig innan jag kastar datorhelvetet i golvet......

HALV STUDIEDAG

Sitter hemma hos pappa nu, slutade halv tolv idag eftersom att vi hade halv studiedag.
Drog förbi en snabbis hos mamma fixade ordning lite i mitt rum och packade ner det sista, och nu sitter jag här.
Ska tillbaka till mölndal om en stund, tar med mig några läxböcker dit så får väl se hur det går med pluggandet. Hoho.
Hoppas att resten av er har det kempe kul i sina skolbänkar right now, haha nä vad elak jag är.
Men mjo, nu orkar jag inte skriva mer så ha en trevlig daaaaaaaag.
Puss

RSS 2.0