Jag ska göra som min mamma säger och som hon alltid sagt, jag ska hålla huvudet högt och inte ge någon utav er någon makt.

Jag vet att jag skrivit mycket skit i min blogg, bla om mitt ex.
Men i början var det bara för att jag saknade och älskade honom så sjukt mycket. Jag gick sönder inombords. Så det hjälpte mig på något sätt att skriva om honom. Jag ska inte sitta här och säga att han var världens svin. För även om vi hade våra dåliga stunder. Så hade vi otroligt bra också. Vi gjorde allt tillsammans och delade på allt. Och när det väl gällde så fanns han där, han ställde upp och visade världen att jag var hans.
Så det spelar ingen roll vad han än säger, vad hans kompisar säger eller vad mina nära säger. HAN kommer alltid att vara min första riktiga kärlek, han kommer alltid vara den första killen jag pressenterade för mina föräldrar. Och han kommer alltid finnas i mitt hjärta, någon stans. För man glömmer aldrig sin första riktiga kärlek. Man gör inte det. Så vad jag än sagt, hur många gånger jag sagt att jag hatar honom och att jag inte fattar hur kan kunde behandla mig så. Jag kommer aldrig kunna HATA HONOM, Alltså verkligen hata honom. Efter att jag älskat honom till döden och allt som vi gått igenom så tror jag faktiskt inte att jag kommer kunna det, vad han än kallat mig eller vad han än nu tycker om mig eller om han någonsion ens älskat mig.
Så jag säger förlåt. Egentligen kanske jag inte borde. Men jag erkänner iallafall mina fel. Men jag har bara varit så förbannad arg och ledsen och besviken. Det är inte det lättaste att få sitt hjärta krossat. Och det hade hänt massa annan skit som jag mådde dåligt för när han gjorde slut, så det är ett under att jag ens kunde gå med ett leende på läpparna. Men nu säger jag förlåt. Och jag hoppas att en dag, att vi en dag kommer kunna se på varandra. Att vi en dag kan kunna snacka normalt. För efter nästan ett halvårs förhållande så borde man kunna avsluta det på ett moget sätt. Men det enda man kan hoppas på nu är att framtiden kan erbjuda något finare.
Jag ska göra som min mamma säger och som hon alltid sagt, jag ska hålla huvudet högt och inte ge någon utav er någon makt.

Och ni kan sitta och säga att jag har dubbelmoral eller vadfan som helst. Jag pallar bara inte med skiten längre. Jag är fortfarande otroligt besviken på honom, det kommer jag alltid vara. Men jag kommer aldrig kunna säga att jag hatar honom och verkligen mena det.

WOOP WOOP HÄR HAR DU DET DU KALLAR FÖR KARMA, BITCH

Och detta var under tiden då jag och han var tillsammans ;) Men det fattar ni kanske själva? HAHA
Vem är det som är the bad guy nu? Trots att jag fick höra massa från andra människor att han inte var trogen, så litade jag på honom. När han sa att jag var den enda och att han aldrig skulle göra så mot mig.
Men detta kanske inte är sant? Hon bruden kanske bara fixat ett eget konto med hans namn och hans bild och suttit och skrivit med sig själv? HAHAHA JAJA. HÄR HAR DU DIN KARMA BITCH

It's hard to see people change right in front of you, but the hardest part is remembering who they used to be.

Va ute och hade världens snack med Della tack för att du lyssnade
och för allt du berättade gumman!
Världen e full på idioter, men vi två är ju bara stencoola ;PppPP

Hur kan man göra såhär mot någon man en gång sa att man älskade över allt annat, och delade allt med?

DETTA SKREV MITT EX OM MIG IDAG PÅ SIN FACEBOOK:
Fan va kul att jag kan se vilka som har snackat och snackar skit om mig
Snackar falska rykten som dom inte vet ett skit om och mitt ex försöker höja sin status genom att säga att hon "gjorde allt" och att jag inte är värd henne. Haha, jag ska bara säga att sanningen kommer alltid fram till slut. Hon trodde att jag var hennes hund och ville att jag skulle göra som hon ville hela tiden. Jag vågade inte ens göra slut ett tag eller träffa henne och prata om förhållandet och sen göra slut för varje gång jag försökte hotade hon mig med att ta självmord. Jag vet att hon älskade mig till döden och jag gjorde detsamma men hur moget är det att ta självmord innan man ens lyssnar på vad jag säger, att jag inte är en slav? Jag gav henne flera chanser i 2 månader. Till slut orkade jag inte mer, jag är en människa förfan, människor blir trötta efter ett tag när det händer samma jävla skit hela tiden och speciellt när det var jobbigt med att vara någons hund.
Jag försökte göra allt så hon skulle må bra och ha léendet på läpparna, jag gör allt för den jag älskar, det vet ni som har känt mig i över 10 år. Jag blev anmäld för grov misshandel på 2 personer, grov olaga hot på 6 personer, ofredande på 3 personer för hennes skull eftersom att hon blev bara kallad för hora i skolan av två killar. Det är så sjukt nu när hon säger att hon har kastat bort nästan ett halvår med mig och att allting var falsk kärlek. Jag har försökt göra allt verkligen men hon nämner inte dessa saker eftersom att hon vill ha uppmärksamhet om att hon är en "bra" tjej. Det är inte bara hon som har mått dåligt, jag har också mått dåligt över att vi har gjort slut men vad kan jag göra om jag har ett hjärta? Ska hon försöka skapa rykten om att jag är hjärtlös nu också ? Hon vet att jag gjorde all vilket inte var tillräckligt...

Finner inte ord för hur upprörd och besviken jag är. Det är helt sjukt. Jag hade precis börjat hitta tillbaka till mitt liv och komma över honom så får jag massa skit nu. Inget utav det han skrivit på sin äckliga status stämmer. Visst jag har sagt att jag inte kan leva utan honom och någon gång att jag vill ta självmord för jag mådde så dåligt. Men hade jag velat det pga honom så hade jag vart rätt så död nu efter all skit han gjort mot mig.. Eller har jag fel? Och att han skriver att jag behandlade honom som en slav..?pfffff. Och att han säger att jag inte acceptrade att han var upptagen. Han sa till mig när vi gjorde slut "Du var inte ens tacksam för att jag kämpade mig för att träffa dig 1 DAG i veckan" KÄMPADE, FÖR EN DAG I VECKAN!?!??!?  Och sen har han också skrivit att han fått så många anmälningar och att allt var för min skull. HAHAHAHAHAHAHAHAAH! Grov misshandel på 2 killar? Han smällde till en av killarna på käften, GROV MISSHANDEL? Sen att han hotade en annan tjej och blandade in hennes mamma och att han skulle tända eld på deras hus eller vafan han sa till henne, VAFAN ÄR DET ATT STÖTTA MIG OCH GÖRA FÖR MIN SKULL? Jag blev bara arg för det. Jag var tacksam för att han ställde upp för mig, men inte på det sättet. Och sen skriver han att jag inte var den enda som mådde dåligt när vi gjorde slut, och att jag vet att han gjorde allt för mig men inget var tillräckligt. VILKEN PUSSY. HAN GJORDE INGENTING. Jag kämpade mig genom tårar och bråk hela tiden, var alltid jag som skulle säga förlåt även när han gjorde fel. ALLTID. Han blev sur för minsta lilla och så länge allt passade honom så var livet underbart! Och om han nu var så ledsen när vi gjorde slut.. HOST. Varför träffade han inte mig, pratade med mig? Jag fick halvtomma svar från honom och jag gick bara mer & mer sönder. Jag kämpade i timmar för att få honom tillbaka. Men han brydde sig inte ett skit. Kallade mig barnslig, efterbliven och att jag gråter är helt onödigt. Och sen att han aldrig mer ville ha något med mig och göra osv osv. Så började han umgås med ett umgänge han snackade skit om när vi var tillsammans. Som han kallade för pinsamma fjortisar och lajvare. Men det är ju också lite gulligt!
Anyway tycker bara det är sjukt lågt att skriva ut en sån sak på facebook, och jag kan inte ens försvara mig eftersom att han blockat mig. Och när mina vänner kommenterat har han blockat dom också och tagit bort deras kommentarer. Snacka om att vija få många likes. Och det har han, från människor som inte vet ett skvatt om mig, människor jag aldrig hört talas om förut. Han leker prins på sin status för att få tjejerna och alla andra att tro att han är någon sagoprins som gör allt. FEL FEL FEL.
Det var jag som gav upp allt i vårat förhållande. Han beskriver precis på sin status som att det är jag som gjort fel och att han mådde dåligt för saker jag gjort. Han sitter och hånflinar med sina vänner. Jag ringde upp honom förut och han & hans vänner satt och skrattade. Han är 18 och kan inte ens ha en vanlig konversation. Det har han aldrig kunnat, måste alltid ha rätt. Så han klickade mig. Aja tycker bara att det är sjukt synd att se någon som man en gång tyckte var den underbaraste människa man träffat i hela sitt liv, förvandlas till någon det känns som man aldrig känt...
Man mår så dåligt och ångrar sig som fan nu efteråt, skulle göra VAD SOM HELST för att få vrida tillbaka tiden. Den gången då jag hade makten och tänkte göra slut med honom när han grät som ett litet barn, hans tjejkompis ringde och smsade om hur kär och ledsen han var. Dum som jag var tog jag honom tillbaka, och gav han chanser. Trodde verkligen att han var som hämtad av änglarna. Men precis som varje annan gång hade jag så jävla fel. Var bara för blind för att se det, och det tog mycket längre tid att inse det...

IF YOU TOSSED ALL I GAVE YOU IN THE TRASH, BITCH YOU CAN CATCH YOUR OWN GRENADE!

Nästa gång du gråter, skrattar jag!

One of the hardest decisions you'll ever face in life is choosing whether to walk away or try harder.

Hellu!
Ligger i min säng just nu, kom precis hem. Vart på möte med far min och efter det hämtade vi min bror från skolan sedan drog han in i affären en snabbis för att handla och nu ligger jag här..
Pappa håller på med paella så ska nog äta om en stund! Tror inte jag orkar dra ut idag.. Lagom trött jao!
Sen är jag lite små arg irriterad och besviken över lite saker som jag inte kan ta upp här tyvärr.
Iallafall börjar åtta imorgon, riktigt roligt!!!!
Jaja, vi hörs snart! puss

Skolan

Sitter i skolan, har so. Kollar på någon film om 2 världskriget, HIIIITLER. Ful e han... Well ska ba va i skolan till halv 3. Sedan iväg på ett jätteroligt möte...... Not! Aja vi hörs sen.. Puss!


Godnatt/ Video på mig och JIMMPPAN BOII

Tänkte ba skriva godnatt nu, för det blir inget mer inlägg!
Ligger och snackar med Marco i luren, så ni får ett videoklipp på mig och Jimmy som ni kan glo på sålänge!
Puss

If you carry bricks from your past relationship to your new one, you will build the same house.


Träffa Rebecca <3

Drar och träffar Rebecca nu! Måste skynda mig.. bussen kommer snart.

Se yah bitches

 

 


A wise man can see more from the bottom of a well, than a fool can from a mountain top.

Har vart och fixat träningskort med mami!
Dyrt vart det, fick inte ens väska och flaska till.. vilka snyltare ;o HAHA!
Mamma köpte även nya träningsskor till mig, väldigt många som klagade på att jag tränade i Converse förra veckan! HAHAHHA, förlåt mig men vafan hade jag för val när jag tappat bort mina gamla (a) och ett annat par ligger i skolan, men dom är för fula för att användas..
Men har prövat skorna, vet inte om dom är för små eller inte. Dom sitter på men känns samtidigt pytte pytte trånga, och man vill väl änd ha några som inte är för stora men som man inte kvävs i..? hahah.
Aja får la se om jag kan gå in dom eller om det blir att byta! Annars får ni bild på dom under veckan. Dom är NIKE, svarta med rosa snören och nikemärke.. Gulligt!
Aja, ska nog äta om en stund, pappa håller på med maten!
Sedan ta och träffa Rebecca en stund! Var ju verkligen inte igår...
Puss spå länge!

Mina finaste vänner..

Slänge ihop en video som är riktad till NÅGRA av mina fina vänner..
Hoppas ni som inte är med och som ändå är mina vänner inte blir sura eller så.
Kunde liksom inte ta med alla.. Men ni är alla grymt älskade iallafall!

I Göteborg är kärleken fin fin

HALLLÅÅÅÅ
Sorry för dålig uppdatering, men har ej vart hemma!
Helgen har vart chill, vart med bla Gunaj & Malin, Dennis. Emma, Erik, Fredrik,någon Eddie. Men det var ba en stund. Vart med Tom.
Sov inte hemma inatt heller.. ;)
Iallafall, har nyss kommit ur världens skönaste bad! Känns så bra, insmörjd med min goa bodylotion "I love strawberries & milkshake" Den luktar typ alkohol cider hahahaha!
Så nu sitter jag här i bh och trosor och handuken virad runt hövvet. Ska ta mig en pejjttt ;ppPPpp
Sedan böra fixa mig lite och så & sedan dra med mamma och köpa träningskort och träningsskor!
Well well, vi hörs senare!

do you really want to know what’s on my mind?

Ligger hemma i min säng och gör absolut ingenting. Är så sjukt trött och seg..
Pappa och lillebrosan är på handbollscup!
Vid 5 sen blir det kalas hos mamma för syrran med släkten!
Så jävla sjukt att hon redan är 20, känner mig som minsta skitungen som inte får göra ett jävla skit.. haha.
Aja min tid kommer ju den med.. ;)
Älskar dig syster yster!

nu såhär på natten...

Precis borstat tänderna, satt in mina sexiga gummiband, tvättat av mig sminket, tagit av mig kläderna och lagt mig i sängen under mina 2 gosiga täcken & mina 500 kuddar!
Tyckte bara att ni skulle veta det...
Btw, smurfarna. Har ni inte sett filmen, se den! As bra verkligen! Haha jävla tönt är jag..
Aja ska sova strax, ba snacka klart med Tom...
Se yaaah

You will never found a women like me, you will never have another like me

TJOOOO BRE.
Vart ju lite ledsen förut, eftersom vissa människor är helt bombade i huvudet och inte har någon respekt. Men det gick över fort igen! Gick till Gunaj förut och chillade lite med henne och Malin, pratade lite och det hjälpte verkligen. Ni är verkligen underbara tjejer! Påväg hem vid kvart över 9 smsar Dennis, så drar och träffar honom på torget. Är med honom en timme typ sedan drog jag hem! SVIN KALLT VAR DET! Usch sverige..
Just nu ligger jag i sängen, mår helt okej. Seg ba, med mensvärk & huvudvärk!
Får la se när jag somnar...
Håller även på att ladda ner SMURFARNA! Så jävla rätt va....
Haha aja, vi kanske hörs sen igen! Puss

HATAR DIG

Du är fan störd i hela huvudet. Vem fan tror du att du är?
Mogna kompisar du har, och även du som låter dom ta din mobil och skriva massa jävla skitsnack. Kasta dig och kasta allt vi en gång hade. Äckel
Du är fan störd i hela huvudet. Vem fan tror du att du är?
Mogna kompisar du har, och även du som låter dom ta din mobil och skriva massa jävla skitsnack.
Kasta dig och kasta allt vi en gång hade. Så jävla patetisk. 18 fucking år och beter dig som 12.
Lär dig hur man behandlar andra människor. För du kommer få tillbaka exakt samma skit en dag.
Helt sjukt att jag kunde vara med dig, den gången du grät för mig och bad om en chans.
Dum i huvudet som jag var så gav jag dig chans på chans.
Säger inte att jag alltid gjort rätt mellan dig och mig heller. Men jag har fan aldrig menat att såra dig.
Och allt du gjort har sårat mig. OCH NU. Du låtsas som fucking ingenting, visar ingen medkänsla alls.
Jag har faktiskt varit hon som du en gång låg i samma säng med, som du en gång kysste och sa att du älskade.
Som du en gång sa att du dödade för, och som du en gång sa att du aldrig ville lämna.
Du är myndig, snälla bete dig. Jag har inte gjort dig något och förtjänar inte att bli behandlad så här, EFTER nästan sex månader.
Och nu en månad efter allt så skriver du och din äckliga kompis igen, och jiddrar. Seriöst, vem tror du att du är?
Hoppas du är jävligt nöjd nu. Har inte gråtit på en månad, och nu har du förstört änu mer.
Men detta var absolut sista gången jag någonsin fällde en tår för dig.
Sluta gå runt i kläder du fick utav mig, trash.

A se eu te pego

ÄLSKAR LÅTEN SJUKT MYCKET!
Och Ronaldo's dans asså, så jävla söt! NEJ HAN ÄR SEXIG! OMG..
HAHAHAH synd ba att jag sjunger med och sjunger typ helt fel ord.. Whatever..

So förfaaaan

Så sexiga


Menavärk...

Finns det något härligare än när man lägger sig i ett varmt bad och helt från ingenstans känner man hur Mendez är på väg...? Sjukt irriterande.. Skulle ju inte komma förena nästa vecka. Hur som haver sitter i handduk hemma hos pappa nu, kom hit nu ikväll! Han tog ned sig thai mat hem till mig som jag bad om hihi gott! Imorgon är det fredag. Först skolan, sen gym sen vet jag inte.. Kanske blir en chill fredag!
Aja vi hörs imorgon! Puss

Bjussar på en gammal bild på mig och Emma... Puss


Hahahahahaahahah

Hittade detta på min hylla under massa grejor, trodde jag slängt det...

Kul bullshit!


STEEEEFFFE? NÄ... äh re va inte steffe...

"Här kan jag ju faktiskt stå ett tag, det är ju skönt & ba hänga."
STEFFFFEEE?
STYLTBRALLA, TRÅNGKAKA..
ULLA KARIN OCH ROGRER.
SKARU HÅLLA KÄFTEN NÄR JAG SNACKAR ELLER?
BENGAN! "
HAHAHAHA SÄTTET AN SLÄNGER OCH SVÄNGER MED HÅRET, ASSÅ ÅH DÖR JU. BÄSTA.
Finns även fler sånahär, så sjuka va! haha my humor..

HAHAH ORKAR INTE, DETTA E JU BARA FÖR MYCKET!!

Asså shit jag orkar inte, vart fan är världen på väg?
Du sa till mig att jag blivit sån fjortis.. Men ändå hoppar du runt med gbgs alla hoes som sminkar sig som clowner.. Så synd om dig, så synd om dom. Detta är riktigt pinsamt. 1000000 nya syskon på fb, JAG SKÄMS. åh orkar inte.... HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA....... Umgås med såna du snackade skit om när du var med mig.. PATETISKT
Seriöst. VARFÖR VARFÖR VARFÖR? ÅNGRAR MIG SÅ GROVT, BLÄÄÄÄ

Grupparbete

Sitter i skolan och har grupparbete med Amanda och Donja.. Har jävligt ont i magen också... Fifan..
Aja vi hörs sen, har inget intressant att skriva om nu så ni får nöja er med det här och 2 bilder.. Pöss


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.


GYMTORSK ;PPpppPP

SNE BILD, KLAGA INTÄÄÄÄ
Slutade som sagt halv elva idag...
Så drog direkt till gymmet med Emma, sen vidare hem.
Sedan en sväng mot stan, sedan när vi gick av hållplatsen mötte vi upp Emilia Marielle och Vanessa.
Dom skulle upp till affären så passade på att följa min fina vän hem! Och nu ligger jag här.
Ska in och sminka av mitt uttorkade smink, sedan försöka sova om en stund.
Kommer ju dock gå åt helvete.. Börjar 8 imorgon med idrott och slutar 4...
Så det blir inget gym imorgon. Troligtvist..
Aja. höööööörs!

SYRRAN 20 BAST, WEEEHOOO

IDAG bllir min kära stora syster hela 20 år!
Helt ofattbart.. Känns som om det var igår vi sprang runt i sandlådan och lekte.
Önskar dig all lycka i framtiden och du vet att jag alltid kommer finnas för dig! Dag som natt.
Du är inte bara min syster utan även en vän, för livet. Jag är så tacksam för att du finns.
Så grattis på födelsedagen min allra käraste syster! Te quiero mucho!!!!
SÅ SESSÅ, RUN TO SYYYYYYSTEMET!

Fuck life....

Kul att man sitter i skolan och bara har en lektion sen slutar, hade jag vetat detta imorse hade jag fan sovit nu... Fuck life typ!
Aja ska iallafall gymma efter skolan, så hoppas Emma vaknar snart...


love is evol spell it backwards i'll show ya

Det är rätt sjukt ändå. När man tänker på hur mycket man gått igenom med en person. Kanske någon som betytt livet... Att allt bara kan förändrats på bara några sekunder. Man ser hela livet bara vända upp och ner..
En person man kanske älskat över allt annat, som kanske var en så stor del av dig. Kanske hela ditt liv. Bara en dag lämnar dig och och aldrig mer hör av sig. Hur tar man, och hur klarar man av en sådan situation? Hur går man vidare? Hur ska man kunna starta om på nytt när man fortfarande lever kvar i det gamla, och inte fått någon bra anledning till varför det blev som det blev.
Det sjukaste tycker jag är 2 personer som verkligen delar på allt, går genom eld tillsammans. Som verkligen älskar varandra och verkligen finns där för varandra, När man verkligen säger till personen "jag vill leva resten av mitt liv med dig" Okej det kanske är lite ungt att säga i min ålder. Men whateveeeeeeer.
Alla dom orden, betyder dom ingenting sen? Sen när det är slut.
Nej då kan man skita i allting, man behöver inte bry sig. Man kan bara bryta upp kontakten helt. Hur kan en person som sagt att den älskar en mest bara en dag helt random försvinna ur ens liv. Som att man aldrig känt varandra. Bete sig som att man aldrig känt människan, utan bara börja hata den. HELT UTAN ANLEDNING?
Det är så jävla sjukt. Hur kärlek kan gå till hat.
Alla ord och allt man gått igenom. Helt slöseri på tid, ord och tid som inte betytt ett skvatt?
Den människan man litade mest på, ens kärlek som kanske blev ens bästavän? Allt man hade, det som verkligen betydde mest. Vad gör man när en sån människa bara försvinner, hur tar man sig upp?
Exakt detta har jag gått igenom, och det har gått dryga en månad nu sen det tog slut.
Det känns fortfarande så jävla konstigt. Ser jag bilder på oss och jämför på bilder med bara han nu, så känns det som att det inte är samma kille. Inte så att jag blir äcklad när jag ser honom.. Mer som "Shit, han verkar bekant, men jag har aldrig träffat honom" Typ så.
Tycker bara att det är sorgligt att när man haft ett så jävla bra förhållande, bortsett från skit, när man varit tillsammans så länge... Borde man kunna avsluta på ett moget sätt..
Men tydligen, så kan ord som "min prinsessa, världens finaste, bara min älskling, jag älskar dig mest, VILL BARA HA DIG ALDRIG NÅGON ANNAN!" förvandlas till raka motsatsen på en sekund...
love is evol spell it backwards i'll show ya

ÄR JAG BLOND HELT PLÖTSLIGT? :O


Nyduuuuschad

Kom nyss ut ur duschen. Var som sagt på gymmet dirr efter skolan. Hårt var det! Eftersom jag har en fet blåsa under foten och trött och ont i kroppen.. Tror det blir gym imorgon också, sen vilodag torsdag. Börjar ju ändå 8 med idrott och slutar 4 så kommer garanterat vara helt död.. Aja ska byta om nu!
Hörs sen...


Skolan....

Har träslöjd just nu... Slutar tjugo i tre men har extra matte så måste va kvar tills fyra typ, man ba yeeey.
Blir gymmet sen dirr efter skolan! Möta upp Emma och sen dra och bränna fett..
See yaaah


Skolmat förfaaan!


Taskig spåkula....

Seriöst, kan den aldrig vara snäll?


25 armhävningar & 40 situps!

Nyss gjort 25 armhävningar och 40 situps!
Ska försöka göra några stycken varje kväll! Men nu måse min kropp verkligen vila, är helt död..
Blir gymmet efter skolan imorgon också, men på torsdag tror jag nog jag tar en "vilo dag" Börjar ändå 8 då och slutar 4.. Plus har idrott dirket på morgonen...
Vill verkligen det här nu! Vill gå ner i vikt, få finare kropp, BÄTTTE KONDITION och kanske även bygga lite muskler..
Aja ska sova strax, bara packa träningsväskan och skolgrejjorna och kolla vad jag ska ha på mig imorgon, tror det blir något trashit slappt ba!
Godnatt lovers

Kvällsmat/ maaaat

 

En nyttig shake! Orkade inte käka mat.. Så fick bli detta..

Det är ju inte heller så jättebra att strunta i maten, men whatever...

 


SVETTIGT EFTER GYMMET..?

Sitter hemma i min säng, kom hem för en stund sedan..
Slutade vid 4 och efter det drog jag mot frölunda torg, mötte Emma och stack och gymmade!
Först blev det att värma upp, ro i fem minuter. Sen ben arm mage och ryggövningar.Sen bandet en hel jävla timme! Creds ska jag fan ha för det!!!! Svettigt som fan. Duschade en snabbis tycker det är så äckligt där... Efter det gick vi mot torget, sedan bussen hem! NU SKA JAG IN OCH DUSCHA ORDENTLIGT!
Hörs sen.. Puss!

I've been through alot of shit the last year but I'm gonna keep my head up like my nose is bleeding.


Soooooo bitchäääs


i just came to say gooooodniiiiiighhhttt

Ah godkväll då!
Sitter i min säng och gör inte mycket alls.. Är ganska trött så funderar på att sova snart!
Ska ba packa färdigt träningsväskan och skolgrejorna och sån skit innan jag kan sova!
Anyways, min pappa kom som sagt hem idag! Kul men ändå inte, nu kan man inte ha hans lägenhet för sig själv... SAD! Men kul för min lillebror, oj vad han saknat honom! Han har ju aldrig vart ifrån pappa så länge innan.. Snuttiisen!
Gick till gymmet förut och tränade förut med Emms, jävligt skönt och uppfriskande! Först för att värma upp rodde jag i sex minuter, haha. Det är verkligen inte ett dugg jobbigt! Men Emma ville fortsätta med sitt schema.. Haha.
Så gjorde vi massa rygg/mage/ben och armövningar, sedan gick jag på bandet en halvtimme!
Ska dit imorgon också direkt efter skolan!
Efter gymmet gick vi hem, notera gick hahah kiddin ;ppPPp
Först gick vi hem till henne, dumpade av lite saker och kollade lite tv, sen vidare hem till mig!
Käkade paella och glodde tv! Vid halv tio följde jag henne hem, tjötade en stund med min goa Cissi i luren, tvättade håret och rakade mig!
Så nu vet ni i stort sett allt om min jätteintressanta dag!
Helgen har bestått av att jag och Emms sovit hos min pappa. Galna turer, blöta fötter. Vart med Erik och Oscar.
Åkt bil med Marcus och hans pooooolare, sedan ba sovit och myst framför carton network! WEEEHOOO.
AJA HAHAHA. ska sluta tjöta nu!
Vi hörs imorgon kväll efter gymmet? Om jag orkar.. Slutar trots allt fyra -.-
Aja nu ska jag fortsätta smsa med min goa Dennis, HAHAHA SÅ SJUKT STÖRD KILLE. Men du vet att jag älskar dig älskling <3333333333

boys are stupiiiiiiidddd

SKA ALDRIG MER BLI TILLSAMMANS MED NÅGON! Okej kommer inte hålla det.. hahaha..
Men seriöst. Killar är ju seriöst efterblivna. Går från sötaste prinsen till äckligaste horan på bara en dag typ!?
Förändras på 2 sek.
Säger inte heller att alla tjejer är perfekta. Men tror inte det finns många tjejer som skulle behandla killar på det sättet som många killar behandlar oss tjejer. USCH

TACK PAPPA!

Lite stil har du iallafall!
Och det var helt okej för att vara pappa haha! Kommer bli snyggt nu på sommaren!
Det han sa : Valde det här för det ser lite indiskt ut, skulle jag köpt liknande som finns i sverige skulle det ju inte vara lika kul, då kan vi lika gärna gå ut och shoppa här!
Haha jaja, nöjd iallafall! Tufft att ha något från Indien :D

Brist på respekt.

Dagens ungdomar saknar verkligen respekt. Nu är inte detta en "diss mot mig själv" men det är verkligen så. Det gäller alla! Sluta tro att allt ska serveras på silverfat, behandla människor så som ni själva vill bli behandlade. Annars kommer karma en dag komma och bita er i arslet! Istället för att lägga ner tid och energi på folk vi hatar, varför går vi inte bara vidare tillsammans med dom vi älskar och visar lite mer tacksamhet till våra föräldrar, utan dom skulle ni inte ens stå på benen. Just sayin'

Att vakna upp till det här, gjorde ju inte precis min dag....

Ajaa...nu blir det chips och dipp till frukost! Sen gymmet med Emma hahaah bra kombination!

 


I ett kallt klassrum på lindhaga/ekhagaskolan...


Chillar med syrran...

Ligger i sängen med bigsis! Ska kolla på criminal minds vid 11 och sen nog the big bang theory! Dock så borde jag ju sova... Börjar åtta imorgon, med matte... Yeey

image descriptionimage description


Here's a condom. I figured since youre acting like a dick, you should dress like one.

Ska nog ut en stund nu med syrran, tror hon ska med.
Vill ha choklad! Ska se om jag kan få pengar av mamma.. men tror ej att h on har.
Aja whatever. Skolan idag var som vanligt, jobbig dag slutade vid fyra och med massa sega lektioner...
Skönt att det är fredag imorgon! Ska nog vara hos pappa, han kommer ju hem på söndag så..
Aja har inte så mycket mer att skriva nu. Hörs!


Asså de flesta killarna är verkligen totalt rubbade i hela huvudet! For real. orkar inte, ska bli lesbisk!
Synd bara att jag aldrig skulle kunna göra något med en tjej... -.-


Skooooolan vad annars?

Har matte, slutar 4.... Kul! Hem och dö typ....
Mina bebbes!


Det känns bra....

Lite rätt också !


UUUUUUUSSSSCHHH

ASSÅ HUR JÄVLA DUM I HUVUDET ÄR DU? DET ÄR FAN SJUKT HUR SORGLIG DU BLIVIT.
SÅ JÄVLA PATETISK OCH OMOGEN SÅ DET ÄR FAN INTE SANT. MÅR ILLA BARA AV ATT TÄNKA PÅ DIG, FATTAR INTE HUR JAG KUNDE STÅ UT MED DIG DITT ÄCKLIGA BETEENDE. ÖNSKAR BARA ATT MAN KUNDE FÅ ALLTING OGJORT. GICK IGENOM MÅNDADER AV MITT LIV HELT I FUCKING ONÖDAN, SVÄR PÅ GUD ATT OM JAG KUNNAT HADE JAG VRIDIT TILLBAKA HELA JÄVLA ÅRET. SYND ATT MAN INTE VISSTE DITT RIKTIGA JAG REDAN FRÅN BÖRJAN. HUR KÄRLEK KAN GÅ TILL HAT, SÅ GROV HAT. HELT SJUKT.
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSCH

synd att alla killar är svin dooooee


I may walk slowly, but I never walk backwards.

image description
Alla som ser det här och har någon som du verkligen älskar, ta hand om varandra, imorgon kan det vara försent att säga förlåt, imorgon kan allt du har vara borta. Låt inte era löften vara orsaken till att ni tar varandra för givet, för sanningen är: ingen av er vet hur ni kommer känna för varandra om 1 år... eller ens hur lång tid ni har kvar på denna jord! / Michel Aydin.


Skitsant! NU SKA MAN TA OCH NANA SNART, SKOLA IMÖRÖN!
Puss

A man can fail many times, but he isn't a failure until he begins to blame somebody else...

(Bild från sjuan) Haha aw söt jag var *blink*
Väntar på att Tina ska komma hem (Mikaelas mamma)
SÅ HON KAN TRÄFFA MIG IDAG, FLIPP.. RASTLÖS AS HELL!

HEJ BABY

Han är ju så jävla snygg. Orkar inte....
Älskar ju criminal minds, och han gör ju det verkligen så jävla värt att titta på!!!

Fryser som ett litet barn...

Ligger i sängen kollar på "världens mest dåligaste pojkvänner, eller vafan det heter.." och har typ ont i magen och mår illa.. Får hoppas på att det går över!
Vart i skolan idag, helt normal dag.
Var en sväng vid kvarnby förut med Jimmy och Jonte och träffade några, sen tillbaka till skolan och hade slöjd!
Bytte ju som sagt till syslöjd från träslöjd för jag inte fick något gjort förra terminen och det gav mig IG...
Men idag efter halva lektionen så gick jag över till träslöjden igen eftersom min syslöjdlärare är största bitchen och man får aldrig hjälp.. Så han såga ut lite till början på en pall! Stolt, mahaha.
Drog hem vid tre, hemma tjugo över, käkade sen däcka jag.
Får la se vad som händer ikväll, är ju sjukt trött.. Men kanske träffa Mikaela en stund!
Aja, orkar inte skriva mer nu..
Vi hörs!

Ett tips ba....

Skriv inte din pojkvän eller flickväns namn på alla dina skolböcker... Nu ser mina ut såhär eller är överkladdade. Inte fint... Aja tjoff


SVIN?

Föddesalladenormalapålitligaärligaochäktakillarnapåmarseller?
FinnsjuintemångaavdompåJordeniallafall..Kanskeärdetfåantalettrognapojkarna,importerfrånmars....?Såmåstedetva!
Föddes alla de normala pålitliga ärliga och äkta killarna på mars eller?
Finns ju inte många av dom på Jorden iallafall.. Kanske är det få antalet trogna pojkarna, importer från mars....? Så måste det va!
Lovar att dom kom hit i rymdskepp och var gröna och slemmiga från början! Ungefär som dagens killar är :) Men dom MOGNADE VÄL UPP.
Shit.. tung är jag!
GODNATT

Never mind, i'll find someone better than you, but i wish nothing but the best, for you too..

Ligger i sängen, träffade Emma en stund förut. Vi drog hem till min pappa
& glodde lite på tv. Just nu kollar jag på CSI och snackar med Marco!
Ska nog försöka sova om en liten stund.. Börjar åtta med NO, imorgon -.-
Puss!

Ut

Nyduschat hår, uppsatt i en knut ska man ut på en cigg och träffa Tobbe. Sen blir det att träffa Emma om en stund. Pööööööss

 


Be cool, stay in school


Frukooooost


Älskar du henne för att hon är vacker, eller är hon vacker för att du älskar henne?

image description
Ska sova snart, så säger godnatt nu. Odontologen och spänna skrotet i min mun imorgon klockan 10!
Sedan blir det skolan till fyra, efter det vet jag ej. Gjorde färdigt min engelska inlämning
nu för en stund sen också. Började på den vid halv tio haha och var la klar lite över tio..
Kommer säkert vara failad, but whatever..
Aja godnatt.. Hoppas ni sover bättre än jag! puss

För sista gången i denna blogg..

Detta är sista gången jag lägger upp en bild på mig och mitt ex. Jag lägger inte upp den för att skriva världens depptext.. Utan för att denna bilden, gjorde mig alltid så glad...

Det var en sån bra tid, båda var så kära och lyckliga (iallafall betedde vi oss så) Och jag kommer ALDRIG att radera denna bilden...

Den betyder fortfarande alldeles för mycket... Och vad som än sägs eller är sagt, kommer du alltid vara en del av mig. För du har varit hela mitt liv, du var min första kärlek. Det som betydde mest för mig...

Så trots att jag börjar gå vidare mer och mer för varje dag. Har du alltid en plats, trots all svek alla lögner och all smärta...

image description

 


En krigare slåss inte för han hatar de framför sig, utan för han älskar de bakom sig.

Förstår inte. Alla säger att om man verkligen vill ha något tillräckligt mycket, så slutar man aldrig kämpa för det.
Men om man kämpar dag ut och dag in, för något som man ändå inte kan få. Ska man gråta sig till söms, gå runt och vara deppig och försöka lösa något i åratal bara för att man hängt upp sig på det, och vill lösa det?
Bara för att man en dag slutar kämpa, betyder det inte att man inte vill ha något tillräckligt mycket. Det betyder bara att man inte orkar mer, man orkar inte kämpa för något man vet aldrig kommer slå in. Man måste inse att livet går vidare också, tro mig jag vet. Det är så sjukt jävla svårt. Speciellt att lämna någon som man verkligen älskar. Och jag är den människan, att trots vad någon jag gillar än säger till mig, trots hur ont det gör eller hur elaka ord den har att komma med, står jag kvar. Jag kämpar om jag vill ha något. Och jag kan inte gå vidare pang bom på en dag efter tillexempel ett "break up". Det går inte upp för mig. Som nu tillexempel, det är snart en månad sen jag och mitt ex gjorde slut. Även om jag gått vidare, klart som fan det fortfarande gör ont ibland. Ibland kommer bara minnen upp, saker man gjorde, saker han sa och det är saker man kanske aldrig glömmer. Jag vet att jag en dag kommer bli lycklig igen, med någon annan. Någon som behandlar mig som en prinsessa. Men det är bara så jävla svårt att se just nu. För så fort jag är med andra killar nu, mår jag oftast illa och får alla minnen tillbaka. Oftast, inte alltid, men oftast.
Det är jobbigt att efter sex månader inte ens ha kontakt, inte kunna prata som vi gjorde förut. Eller träffas och bara prata.
Det är jobbigt att leva som att man inte finns, för någon som man en gång betydde allt för..

Din kärlek var som en plast ros.. såg fin ut men var fake.

Jag förstår inte. Hur man kan gå från att älska någon över allt annat,
till att inte bry sig alls? Du har inte ens sett mig i ögonen och sagt att du inte älskar mig längre...
Du har inte ens skrivit nu i efterhand och frågat hur jag mår eller hur jag har det.
Efter nästan ett halvår, ETT HALVÅR. Och det vi hade har bara gått upp i rök för dig..
Jag mår skitfint vid vissa tillfällen, medans andra knäcker mig helt.
Du var så jävla fin, det är det som gör mest ont.. VAD FAN HÄNDE?
Du var min finaste kärlek...
Det är svårt att gå från någon man älskar mest, till att inte betyda, inte vara någonting....

hat av saknad

Jag saknar dig, Jag hatar dig, Jag saknar dig, Jag hatar dig.
Ja jag saknar dig, jag hatar dig, jag saknar dig & jag hatar dig..
Jag saknar dig..

Forever a stone...,

Soooova snart kanske? Blir att gå till mamma imon, hon saknar mig alldeles för mycket <33333 hihihhihihi, godnatt
Bombar er med massa fula bilder, haha trololol ,HAHAHAHAH omg 

Ja jag ser väldigt efterbliven ut... LEV MED DET ;))))))


SAKNAR MINA SMALA BEN....

Okej detta inlägget var verkligen "uppmärksamhetshor'a till max."
BUT I DOOOOOO
Och okej det finns smalare ben, so whatever. Men såhär vill jag att mina ben ska se ut!
Kanske en aning smalare..

Min pappa drog en sväng till Indien idag dårååå....

Snackade nyss med farsan.. Stackarn, deras plan är inställt så dom måste flyga genom Turkiet-Istanbul och massa annat.. Så han är kvar på landvetter, och landar imorgon.. Stackarn..

Här är försten poolen på hotellet han ska bo på.. NEJ JAG E GLAD FÖR ATT JAG BOR I SVERIGE ♥


in mot staden

Åker in mot stan och träffar min käraste Alicia och Marielle :D
Köper svea jackan idag :D UNTZ UNTZ, happy me.
Aja måste dra till bussen nu... Hörs kanske ikväll. Puss!

Dagens outfit

Sitter just nu och Chillar med massa gött folk i skolan. En lektion kvart, musik, tio över ett.


Såhär ledsna är jag och min lillebror för att min pappa åker till Indien på lördag :'(

Hahaha , men hoppas att du får det jättebra i Indien papi!
Lycka till med jobbet, hoppas det går skitbra! :D
Elakt bara att jag inte får följa med.. Till ett femstjärnigt hotell, med pool på taket :(
Aja anyways, ligger i min säng just nu. Duschade förut/ badade. Härligt som fan!
Läst två sidor nu om "Free Willy" synd om er som inte vet vad det är, eller sett filmen..
Har iallafall en uppsats till torsdag att skriva om det, så blir att göra det på måndag eller så!
Ska försöka sova nu. Börjar åtta imorgon... Godnattpuss!

IMORGON ÄR DET FREDAG, MH MH HMHMHMH

Asså jag orkar ju inte, hahahahaha. så jävla bäst

HAHAHA MIN LILLEBROR DÖDAR MIG

HAHHAAHHA ASSÅ JAG ORKAR INTE. MIN LILLEBROR SJÖNG NYSS:
Min pappa ska snart åka till Indien, asså vad ska jag göra? Ska jag bo i en gammal villa eller i en råttas hål? VAAAAD SKA JAG GÖRA? I ETT TÄLT???? Eller kanske hemma hos mig? Eller i en råttas hål? Eller ska jag va fattig i hela mitt liv?


HAHAHAH OMG DÖDA MIG, ÄLSKAR DIG SKITUNGE

When times get tough and you get fed up, remember what Tupac said and keep your head up.

(Bilden är från februari förra året, men det har inget med detta att göra..)

Asså det är helt sjukt, jag mår så jävla bra. Eller ah där tog jag nog i lite..
Men jag känner mig så jävla fri, känslorna är borta, och jag känner hur mitt liv
långsamt börjar gå vidare :D
Trodde inte det skulle gå så snabbt, men det är ju tur det, och finns nog anledningar till varför det gick så snabbt..
Just nu vill jag bara fokusera på skolan, verkligen klara mig i varje ämne. Måste sluta va så lat, och lägga alla andra problem åt sidan.. Vill umgås mer med mina vänner, som jag lämnat där bakom. Men det skulle ändå kännas bra att hitta någon, som man kan dela allt med. Någon som inte sviker, någon som alltid finns där, och inte backar undan.
Kärleken kan ju faktiskt vara bra och ha ibland...
BUT RIGHT NOW I'M FEEEEELING SO DAAAMN FREEE, SOM EN JÄVLA FÅGEL :D

Nej min gamla mattebok är inte kvaddad


Det är så jag rullar


Jag är inget vackert barn, men mamma säger att jag är charmig,

No med hästen... FUCK LIFE


Hatar fattiga människor, som absolut inte förstorat läpparna, det är därför alla killar är kåta på mig, UNTZ


VÄRT?


Värt att köpa min kusin Alicias sveajacka för bara 500 kr?
Ordinariepriset är ju 3000?
Det är dock rätt ute nu med svea jacka, kom ihåg om hur mycket jag drömde om en på min råaste fjortistid 2009.
Nu vill jag mer ha den för att den är så otroligt bekväm, gosig varm och superskön jacka!
Men funderar, vad tycker ni?
Hade jag haft 500 i handen hade jag ju köpt den direkt, men har ju slösat en hel del pengar på både mellandagsrean, nyår och cigg...

FÖRSOVA SIG ÄR BAAAAAD

Woooops. Råka visst försova mig ganska bad, så blev ingen skola idag..
Skitsynd, det var ju fan lax i bamba. Hahaha, seriöst, tvärgott!
Aja.. Halvligger i sängen, ska äta något snart! Pappa kommer ju och hämtar mig om en stund, så blir det möte..
Sen träffa Emma! Hon är ju absolut den första som måste få höra vad det handlar om, eftersom att hon är delaktig..
Än så länge har dagen känts helt okej, klart det svider litegrann. Ett halvår är ändå något. Liksom lika långt som det gått nu, skulle det vara kvar tills ett år.
Aja, finns ingen tid till att deppa! Så vi hörs nog lite senare, om jag inte dött på mötet...
XO XO

11 januari...

Datumet svider faktiskt lite. Det är trots allt första gången på sex månader som jag och mitt ex inte är tillsammans på våran månadsdag. Och idag skulle vi haft ett halvår.. Sjukt.. Klart det känns jobbigt, men det känns ändå bra.. Livet går vidare..
Sen ska man på ett jättekul(not) möte vid 3 med pappa.. Yey döda mig...
Så idag kommer känslorna nog vara blandade och mitt humör kommer nog vara upp och ner, vill bara att dagen ska vara över så snabbt som möjligt...
Grattis också till världens finaste & underbaraste Sanela "syster" som blir 20 idag! WEEEHOO <3
Hoppas att du iallafall får världens bästa dag! Love u
Ska försöka sova snart....... Vi hörs..

STÖRD CHEY

KUL MAN KAN HA PÅ LEKTIONEN <333333333
FOREVER A LONE, LIKE A FUCKING STONE

ALBINO, ELLER ANSIKTSMASK..?

Hahaha torr.. Ansiktsmask och nyduschat hår!

Hahahaha fan va osexig man kan va... Men man måste bjuda på sig själv! ;)

HAHAHAH FAN VA FUL.. ORKAR INTE..

 


OJ OJ OJ OJ OJ VAD SANT..


Kul i skolan

Aaaaa egoooooo

 


OOOOOHHH FÖR DET GICK SÅ BRA ATT SOVA!!!!!!!

FUCK LIFE....
Men de änna lugnt, kan ju sova imorgon i skolan <3333333333333

Det räcker med bara ett av mina fingrar, så vet du hur jag känner för dig ;*)

And there you go hunny ;)
Nu ska jag strax sova, börjar fan 8 imorgon.. KILL ME!!!!

I FEEL YOUR PAIN BROOOOO


you don't deserve my tears I guess that's why they ain't there, biaaatch

you weep, you can be sure as hell that I will stand there with a big smile

Ex means thanks for the experience, our time has expired, now exit my life.

Du är inte värt ett piss i mina ögon längre, alla våra problem som jag alltid tog på mig skulden för i slutet. Alla gånger jag kämpat för att få det att funka mellan oss, VARFÖR gjorde jag inte bara slut den gången då du kämpade som ett svin för mig, den gången du sa att du skulle göra allt för mig och att jag var den enda. VARFÖR stannade jag kvar? VARFÖR?
Visst jag var jätteledsen när du gjorde slut och bara sket i mig, men det känns bättre nu. För du brydde dig på ett ungefär lika mycket om mig då som du gör nu. Alla gånger jag gråtit och känt att mitt hjärta går itu när vi bråkat och det bara är jag som försökt lösa skiten. Allting jag dissat för dig:
VÄNNER
FESTER
FAMILJ
BRUTIT KONTAKT MED KILLKOMPISAR
GJORT ALLT FÖR ATT FÅ VARA MED DIG.
Jag gjorde allting för dig, och visst du var inte alltid världens idiot. Du hade såna underbara sidor, men det kom fram nu i slutet att du inte var den jag trodde. Synd att jag inte insåg det i början, men vad är det dom säger? Kärleken gör en blind...
Och det gjorde den verkligen. Jag var så jävla blind, och har nog inte fattat förens nu. Hur jävla väderlöst vårat förhållande var, och att jag är värd så mycket mer. Och det är jävligt synd, för hade du bara varit samma kille som du var i början så hade jag kunnat vara i dina armar föralltid. Iallafall som det kändes då.
NU HAR JAG FÅTT STAKE I MIG, OCH TAGIT BORT ALLA BILDER OCH ALLT SOM HAR MED DIG ATT GÖRA. MEN något finns nog kvar någonstans, men får väl bara se det som ett minne om jag upptäcker det någon gång.
Du var min första riktiga kärlek, det kan jag inte förneka. För det är sant.
Men som det känns nu ångrar JAG att DU skrev till mig på facebook, ÅNGRAR ATT DU ville börja lära känna mig och sen träffa mig. ÅNGRAR DET.
Men jag ångrar inte sakerna vi gjorde tillsammans, ångrar inte på ett sätt att vi var tillsammans. För man lär sig som sagt av sina misstag. Och allt som händer har sin mening.
Det är ändå rätt sjukt, för man tror att man känner en person. Så jävla bra.
Läste igenom våra sms för sista gången igår. Hahaha jag skrattar bara åt det, alla sms som jag kämpat när du vart sur och kallat mig för ord som efterbliven, dum i huvudet osv. Jag skrattar åt mina sms till dig där det står saker som "Men snälla älskling, förlåt, snälla prata med mig, ring mig, jag orkar inte du är mitt allt :'("
Att jag kämpade så mycket och du svarar som en jävla idiot.
Men visst, vi hade många fina stunder tillsammans. Och visst hade jag önskat att det skulle funka mellan oss, att det skulle fungera och att vi skulle vara kära som fan i år, att vi skulle bygga upp något tillsammans.
Men nu blev det inte så. Och jag är glad för din skull att du kom över mig och slutade älska mig, redan innan vi gjort slut. Nu önskar jag dig lycka till, trots att jag hör från alla håll och kanter att du håller på med saker som jag aldrig trodde du skulle syssla med... Men som sagt det är ditt liv, ditt val att förändras.
Jag vet att det finns så många fler, det kommer fler bussar. Och någon dag kommer någon annan kille göra mig så jävla lycklig, och kär. Han kommer visa för världen att jag är hans, och att det är mig han vill va med.
Så tack för att du försökte, och ännu mer tack för att du ger någon annan chansen att göra mig lycklig :)
Ha ett bra liv, DU HAR TRAMPAT PÅ MIG FÖR SISTA GÅNGEN.
Och nästa gång ska jag vara mer försiktig på mitt val av kille, orkar inte bli fastklämd igen..

118 118

Min syster skickade in det här till 118 118.
HAHAHAH dom har ju sneat, men tack så mycket!;)
Men klampa på många hjärtan...?
Snarare äckliga horungar som trampar på mit.

Ännu en gång

Ångrar att jag alltid varit där för dig. Vad slösa jag min tid på?
En oäkta kärlek.
Alla sömnlösa nätter, säg mig vart det värt det?
"Kanske var allt ett spel som vi inte kunde vinna.."
Kan inte fatta om bara 2 dagar skulle det vart ett halvår..

Cover på heaven is a place nearby

Detta spelades in sommaren 2010, men bilden är från nyårsafton.
HAHAHA, gosi röst man hade där :p nu är den ju halvt förstörd..
Vet att det är failat på vissa ställen och det låter inte jättebra.
But like it or hate it, det är upp till er bitches!
We only live onceeeeeee

You left me with only one SMS

Jag känner inte kärlek längre, men jag känner saknad.
Ett stort tomt hål, det är dig som jag saknar..
Är det så konstigt? En lång period passerade, så många fina stunder och minnen.
Ibland känns allt bra men även ibland.. Ser jag dig framför mig, jag ser ditt ansikte, jag ser hur du brukade le mot mig och jag hör din röst, ibland ekar den i mitt huvud. Vissa stunder är värre än andra, jag hatar att vi inte ens kan prata med varandra. Allt hade blivit så mycket lättare om vi bara sågs en sista gång, pratade ut "som vänner" och sedan gick skilda vägar så båda två kan gå vidare. Jag vet att du har gått vidare, men jag måste få prata ut, se dig i ögonen en sista gång och bara få prata med dig. Inget kärleksnack, eller frågor om framtiden.
Men det är du som har bollen i dina händer nu, bara du kan bestämma.
Tycker bara att om du nu är samma kille som du var innan och som du själv tror att du fortfarande är, så är det minsta du kan göra att träffas och bara prata, för för mig är inte allt klart än.
Jag har redan lovat mig själv att inte försöka få dig tillbaka, och att våran historia är över.
Allt jag vill är att få prata med dig i VERKLIGHETEN, En enda sista gång.

The worst mistake you can make is walking away from the person who actually stood there and waited for you.

Har inga ord kvar.
Önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden. Och göra allt perfekt..
Nu är allt försent.. Allt är över..
Jag har inte gråtit på ett bra tag nu (tror det var julafton senast), men nu kom tårarna...
Det gör fortfarande så jävla ont.

Rip Linnea Andersson!

Jättefin låt Emrah!

Gooookväll

A här har ni lite utav min gårdag! Vaknade upp brevid Jennifer. Men åkte in till stan vid typ fem och mötte Alicia och Lone. Vi drog till Fredrik eftersom att han blev 18 weeeehooo! Sen kom även Oscar (även kallad bambi) och Erik och Sigge. Chillade mest, sedan åkte jag och Alicia hem till henne och gosa lite med hennes söööörra Marielle. Vaknade upp vid 1 typ eller ah vaknade hundra gånger innan för att min kära farbror gick och skrek att vi var apor... Hahah efterbliven, but i loooove him! Vi drog till Fredrik alla 3 idag och mötte även Lone. Lite senare kollade vi på à Serbian film, redan sett den och även skrivit ut om hur vidrig och grotesk den är.........
Anyways tog bussen mot stan vid fem över halv tio, mötte upp Emma och nu är jag heeeeeeemma. Och jäääävligt irriterad just nu så ska fortsätta vara arg i min ensamhet, puuuuusss

 


Saying "We can still be friends" after a breakup, is like saying "Hey the dog died but we can still keep it."

Ligger i sängen med Jennifer och gör ingenting, har vart såhär sen vi vaknade!
Har en äcklig jävla mensvärk också, wooohooo lingonveckan is here!
Vet inte riktigt vad som händer idag, det är minnesstund för Linnea på drottningtorget. Men tror inte jag ska dit, för kände ju henne inte, visste bara vem hon var. Så antingen åker jag dit och stöttar mina vänner eller så ah vi får se... Rest in peace Linnea iallafall!
Sitter och snackar skit med Kajsa på facebook ahhaha så jävla go!
Kanske träffar Tobbe och några sedan.. Men vi får se!
Vi hööööörs.
18 och beter sig som 14, skiiiiitsynd

If you could read my mind, I wonder what you would think about yourself..

I can not believe I gave up so much, for nothing.

Asså tiiiieeewp ja wi e seriwöööösa

image descriptionimage descriptionimage description

Myser med jennifeeeer

Vi myser till det lite i detta härliga regn och storm vädret!


Känner mig fortfarande bakis, varför är jag så trött?

OMG vad död jag är, ligger fortfarande i sängen.. Fast jag har ätit..
DETTA VÄDRET VI HAR ÄR SÅ SJUKT DEPRIMERANDE -.-
Vaknade vid tjugo i två, eller vaknade flera gånger innan men det var då som jag tvingade mig upp..
Måste försöka börja vända tillbaka dygnen snart, eftersom att skolan börjar om en vecka -.-
Anyway, söndagskväll sov jag hos Emma. Igår vid tio i sju träffade jag Jennifer, vi drog hem till min mamma först och hämtade lite grejor, lämnade det hos pappa sedan tog vi spårvagnen och träffade Tom en stund, efter det drog vi och mötte Morris och Andreas! Vid halv elva följde jag och Murad Jennifer hem sedan väntade vi på hans syster som var hos en kompis och sedan gick även jag hem.
Just nu ligger jag som sagt här och väntar på Jennifer. HON ÄR INTE TBK! MOHAHA
Aja orkar inte skriva mer nu, ska ta mig en rök!
Poss

Vila i frid Linnea Andersson

Äh fyfan va hemskt.. Vaknade vid halv 2 och så fort jag loggar in på facebook ser jag massa statusar om att Linnea Andersson dött.. Själv kände jag inte henne, men visste vem det var. Det sjuka är att jag la till henne på facebook inatt innan jag somnade..
Jag ringde upp en av mina bästa kompisar Angelica nyss och frågade om hon visste.. Och hon var jätteledsen eftersom att dom gick i samma klass..
Så trots att jag inte kände henne så sörjer jag med alla mina fina vänner som kände henne, & även hennes nära och kära.
Ingen ska behöva dö på det här sättet...
Hoppas du får det bra där uppe!


(med respekt till familjen lägger jag inte ut någon bild på henne eftersom att jag inte kände henne såpass bra för att göra det.)
Här kan ni läsa mer om olyckan..
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14159032.ab


2 NYÅRSBILDER

Två bilder från förkröket hos Malin.
Jag och älsklings Maria (vet ser helt missbildad ut, men thats life!)
Malin och Maria <3
Och lilla Gunaj ville inte va med på bild.
Sedan drog vi ju som sagt på lokalfest i önnered, så jäääävla kul!
Och ingen orkade ta bilder, så ni får helt enkelt nöja er med dom här 2 ;)
VÄRLDEN BÄSTA NYÅR MED TVÄR GOA MÄNNISKOR!

Go bakismat!


RSS 2.0